işin içinden çıkamadım..alamadım gitti bi telefon..bi el atsak :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
yaa kardeşim yapmıyorlar ki 3-5 tane telefon..50 çeşit telefon var..adamın kafa karışıyor..ama sanki yine de evo 3d ideal gibi geliyor bana..çok mu eskidi evo 3 d ler...:hmmm
Evo Android iyi bir telefon ama 3d olması sistemi yoruyor :) Tabii ki sen bilirsin abim :tebessüm:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yaa kardeşim yapmıyorlar ki 3-5 tane telefon..50 çeşit telefon var..adamın kafa karışıyor..ama sanki yine de evo 3d ideal gibi geliyor bana..çok mu eskidi evo 3 d ler...:hmmm

Evo 3D ICS'yi yakın zamanda aldı.İstediğin güncelleme desteğinin geleceğini sanmıyorum.
Sony destek veriyor ama baya bir sorun var.
Htc One V'ye hiç yaklaşma ICS ile Sense 4 garibanı bir acayip ediyor.Ama tahminimce bu model 4.1 Jelly Bean versiyonunu alır.
Ya en büyük sorunda şu ki çoğu alan 1000 TL civarı diyor , ama çıtası daha yüksek.
400 TL daha katsan muhteşem , büyük bir idol olan Samsung Galaxy SII alırsın ama 400 de az para değil hani.:D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Evo 3D ICS'yi yakın zamanda aldı.İstediğin güncelleme desteğinin geleceğini sanmıyorum.
Htc One V'ye hiç yaklaşma ICS ile Sense 4 garibanı bir acayip ediyor.Ama tahminimce bu model 4.1 Jelly Bean versiyonunu alır.
Ya en büyük sorunda şu ki çoğu alan 1000 TL civarı diyor , ama çıtası daha yüksek.
400 TL daha katsan muhteşem , büyük bir idol olan Samsung Galaxy SII alırsın ama 400 de az para değil hani.:D

Bırak ya o para ya alınacak telefonlar var :) ama aklımıza gelmiyor :D

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
1000 TL civarında bu özelliklerde cep telefonu bulmak zor :hmmm

Evet bu özelliklere anca 15 bin lira civarında bulunur! Yazmak için yazmayın kardeşim ya!

Neo V veya zorlanırsa s2 güzel olur

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Motorola atrix olabilir. Laptop docku alarak dizüstü bilgisayar gibi kullanabilirsin.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Motorola atrix olabilir. Laptop docku alarak dizüstü bilgisayar gibi kullanabilirsin.

atrix çok istemiştim ama destek gelmeyecekmis.

- - - Eklendi - - -

1000 tl civarı taksit falan yapılınca uygun miktarlarda ödemesi kolay oluyor :)

- - - Eklendi - - -

peki 3d ye güncelleme olmasa da bundan sonra,uzunca bi süre idare etmez mi. ? Yada htc desire s mi ne vardı 1.1 ghw. O nasıl sizce.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
atrix çok istemiştim ama destek gelmeyecekmis.

- - - Eklendi - - -

1000 tl civarı taksit falan yapılınca uygun miktarlarda ödemesi kolay oluyor :)

- - - Eklendi - - -

peki 3d ye güncelleme olmasa da bundan sonra,uzunca bi süre idare etmez mi. ? Yada htc desire s mi ne vardı 1.1 ghw. O nasıl sizce.

Yani uzunca bir süre derken en fazla 2 sene götürebilir.Taş çatlasa.Zaten iki seneye telefon değiştirirsen.

doctorrr

doctorrr

Üye
n9 ya babacım yok onun gibisi daral gelirse basarsın nitroidi gta nova oynarsın :D

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
uzunca bi süre derken zaten bir yılı geçti mi yeterince uzun demektir :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman Evo 3d ya da optimus 3d.

aynen .evo 3d almaya karar verdim.inşallah bu hafta sonu alacağım.lumia 900 ler gelip fiyatta azıcık düşünce ondan devam ederiz inşallah. :) arkadaşlar mesajlarıile yardım eden herkese çok çok teşekkür ediyorum. :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n9 revacta

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
aynen .evo 3d almaya karar verdim.inşallah bu hafta sonu alacağım.lumia 900 ler gelip fiyatta azıcık düşünce ondan devam ederiz inşallah. :) arkadaşlar mesajlarıile yardım eden herkese çok çok teşekkür ediyorum. :)
Hayırlı olsun şimdiden Fatih Abi :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Rica ederiz,hayırlı olsun.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt