İsime Özel Tema İstekleri... .nth tüm modeller

Sponsorlu Bağlantılar

onuribci

onuribci

Üye
Abi banada onur & ismail yk yazan bi tema yaparsan iyi olurşimdiden ellerine sağlık

killeremre07

Üye
kardeş bende ali yazılı bi tema istemiştim lütfen

babanevzat

Üye
Nevzat ve Kader yazabilirbisin kardeş mümkünse italik harfle olursa sevinirim... şimdiden kolay gelsin teşekkürler...

taner38

taner38

Üye
TANER ve MECHUL ayrı ayrı tema istorum simdiden saogl kardeş

access

Üye
s.a baba bende burcu ve gökmen yazan tema pLs on numarasın ha

kartal_006

kartal_006

Üye
dostum bana da bi ufuk birde yerlikaya yazan iki tane tema yapabilirmisin ? birde kadir sarıkaya ve çiğdem yazan tema yapıverirsen cook yardımcı olmus olursun...

karayel__52

Üye
meraba arkadaşım banada sana zahmet nuri aydın YAZARMISIN uzun zamandır yapmaya calışıyorum ama başaramadım yaparsan şimdidenŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKUR EDERIM

yılmaz arslan

Üye
ya kardeşim güven tugba yazarmısın en üstdeki gibi bi tema ayarlarsan sevinirim [email protected] saygılar

kedicixx

Üye
arkdaşım aynısından birkan ve gamze yazan bi temada ben istiyorum şimdiden teşekkürler

lowerose

Üye
Nokia 6300 için

Serkan Gül yazarmısın

emegine saglık

frmkyt

Üye
usta bana sadece isa yazan genelinde kapalı kırmızı olan bir tema yapabilir misin_?
şimdiden tşk...

mico66

mico66

Üye
kardeş allah korusun öldünmü yaa tam 32 gündür yoksun

LikeNoOther

Üye
omer yazan bi tema please

gezginsempatik

Üye
siyah üzerine bayaz "yasin yaşar" yazan bi tema yapabilirmisin kardeşim şimdiden tşkler

insan03

Üye
yaptığın ayıp bişey o kadar kişi sendfen bişeyler bekliyor nasıl yapıldığınıda yazsaydın bu kadar insanın günahını almazdın

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
slm kardeşim MeTe yazan bi tema yapabilir msn ama simgeler değişik olursa sewinirim

viserali_16

Üye
kardeşi banada ''viserali'' yazan bi tane tema yaparmısın ?

gezginsempatik

Üye
kardeş bende YASİN YAŞAR yazan bi tema istemiştim ama yapmamışsın sanırım eğer hala yapıyorsan rica etsem yaparmısın.tşkler şimdiden

HAZAR23

Üye
Arkadaşlar ben temayı indiriyorum fakat telefona yükleyemiyorum bi yardımcı olurmusunuz size zahmet.telefonumun modeli 8600 luna(çin)

xxxez_mo_cexxx

Üye
bende istiyom bole hasan &hülya

Üst Alt