Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsime Özel Tema İstekleri... .nth tüm modeller
Sponsorlu Bağlantılar
onuribci
Üye
Abi banada onur & ismail yk yazan bi tema yaparsan iyi olurşimdiden ellerine sağlık
killeremre07
Üye
kardeş bende ali yazılı bi tema istemiştim lütfen
babanevzat
Üye
Nevzat ve Kader yazabilirbisin kardeş mümkünse italik harfle olursa sevinirim... şimdiden kolay gelsin teşekkürler...
taner38
Üye
TANER ve MECHUL ayrı ayrı tema istorum simdiden saogl kardeş
access
Üye
s.a baba bende burcu ve gökmen yazan tema pLs on numarasın ha
kartal_006
Üye
dostum bana da bi ufuk birde yerlikaya yazan iki tane tema yapabilirmisin ? birde kadir sarıkaya ve çiğdem yazan tema yapıverirsen cook yardımcı olmus olursun...
karayel__52
Üye
meraba arkadaşım banada sana zahmet nuri aydın YAZARMISIN uzun zamandır yapmaya calışıyorum ama başaramadım yaparsan şimdidenŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKUR EDERIM
yılmaz arslan
Üye
ya kardeşim güven tugba yazarmısın en üstdeki gibi bi tema ayarlarsan sevinirim [email protected] saygılar
kedicixx
Üye
arkdaşım aynısından birkan ve gamze yazan bi temada ben istiyorum şimdiden teşekkürler
lowerose
Üye
Nokia 6300 için
Serkan Gül yazarmısın
emegine saglık
frmkyt
Üye
usta bana sadece isa yazan genelinde kapalı kırmızı olan bir tema yapabilir misin_?
şimdiden tşk...
mico66
Üye
kardeş allah korusun öldünmü yaa tam 32 gündür yoksun
LikeNoOther
Üye
omer yazan bi tema please
gezginsempatik
Üye
siyah üzerine bayaz "yasin yaşar" yazan bi tema yapabilirmisin kardeşim şimdiden tşkler
insan03
Üye
yaptığın ayıp bişey o kadar kişi sendfen bişeyler bekliyor nasıl yapıldığınıda yazsaydın bu kadar insanın günahını almazdın
EFeNDy17
Üye
slm kardeşim MeTe yazan bi tema yapabilir msn ama simgeler değişik olursa sewinirim
viserali_16
Üye
kardeşi banada ''viserali'' yazan bi tane tema yaparmısın ?
gezginsempatik
Üye
kardeş bende YASİN YAŞAR yazan bi tema istemiştim ama yapmamışsın sanırım eğer hala yapıyorsan rica etsem yaparmısın.tşkler şimdiden
HAZAR23
Üye
Arkadaşlar ben temayı indiriyorum fakat telefona yükleyemiyorum bi yardımcı olurmusunuz size zahmet.telefonumun modeli 8600 luna(çin)