Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsime Özel Tema İstekleri... .nth tüm modeller
Sponsorlu Bağlantılar
erdimert
Üye
Kardeşim Kolay qeLsin Senden Bişey Rica Edicem Erdi Tuğba YapabiLirmisin Arasına Kalp koyarsan çok makbule qeçer Çok SaoL TşkrLer Emeğine SağLık ...
gokhan106
Üye
siyah beyz gökhan yzanınıda yaparmısın rica etsem
egemenim
Üye
usta sana zamet büyük harflerle EGEMEN yazan bi tema yaparsan sevinirim
canavar330
Üye
ya ali aydın yazanın danda yaparmın gardaş
cashflow55
Üye
mümkünse banada aynı beyaz yazıyla NEHİRLER KIRMIZI AKACAK yazarmısın lütfeeennn
samet_ural
Üye
Sa kardes benım ısmım samet ural yazxsan cok meemnun olurum yarına kadar yaparsan ıyıy olur emege saygı
fthqq
Üye
fatihqq tema yaparmısn
Emrecan93
Üye
renk sıyah beyaz ılk snn ornekte gosterdıgın gıbı EmRe[C*]N weya EMRECAN yazabılırmısn zahmet olmasssa? sımdıden tesekkurler.
maximus451
Üye
kardsem slm banada lale...ali yazan bı tema yapabılırmısn cok tsk ederm sımdıdedn
infesta
Üye
merhaba kardeş bunca insanın istekleri ile ugraşmak zor olsa gerek benimde ufak bi isteğim var nihat yazıp altınada aslan burcunun mitolojideki simgesini koyabilirsen sevinirim ve hattda bunu saatli tema olarak yapabilrisen iyi olur etrafında akrep ve yelkovanın gezmesini istiyorum ki eger yapabilirsen eger olmazsa nihat ve burç simgeside kafi
zalims52
Üye
kardeşim betül ve serdar yazmak istiyorum yazarmısın
memMmet
Üye
superim ve memet yazmak ıstıyorum lütfen yazarmısın kardeşim tesekkurler
ucç
Üye
kardeş siyah üzerine beyaz yazan umutcan yazan bir tema istiyorum
kraleness
Üye
dostum KEMAL olarak yazarmısın
memMmet
Üye
bizim tema istegimiz yalan oldu galıba:P
alpalp1
Üye
kardes yazabilrsen ahmet alparslan yazarmısın
emocan53
Üye
siyah fon üzerine kırmızı yazı ile EMoCaN ve emre yazan iki tema yapartmısın arkadaşım
zahmet olmazsa telefonum n73