Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsime Özel Tema İstekleri... .nth tüm modeller
Sponsorlu Bağlantılar
aydogdu21
Üye
Ozan yazan bir tema yaparmısınız siyah beyaz yaparsanız çok sevinirim
abi banada oğuzcan merve yazan bi tema yaparmısn yaparsan çok sevinirim benim manita çok önme verio böle şeylere zaten bu aralar kavgalıyız yaparsan çok sevinirim şimdiden teşekkur ederim sana
Gorkem...
Üye
arkadaşım birtanede zahmet olmazsa görkem fatma yazan bi tema yaparsan sevinirim
eframislove
Üye
kardeş kemal ve öznür ismine tema istiyorum şimdiden saol
kaygılar
Üye
kardeş bende samet yazan güzel yazı iğle tema istiyorum ama siyah ın üzerine metalik yeşil yada mavi olsun en iyi sen ayarlarsın
tunahan_275
Üye
Tunahan yazan tema
testere4545
Üye
arkadaşım yakup ve didem teması yapar mısın? yazı rengi farketmez. çok saol şimdiden ellerine sağlık
nedim.58
Üye
kardeş siyah üzerinde kırmızı nedim istiyorum yaparsaan sevincem
gürkannn
Üye
dostm bnde 6630 icin gürkan yazan bir tema istiyorum
non-toXic
Üye
kardeş 5610 için non-toxic# yazan bş tema istiom vahmet olmazsa
handful1907
Üye
siyah üzerine kırmızı renkte BURAK yazarsan çok sevinirim ve + rep verrim model N73
mustafa___pala
Üye
pala yazan bir tane yaparmısın lütfen
j1t3m
Üye
eline sağlık çok güzel oluyor bende eğer mümkünse kırmızı üzerine ayten ve hasan temasını yapmanızı rica ediyorum eğer mümkümse haftaya yani 11.10.2008 cumartesi günü hazır olursa sevinirim şimdiden saol çok teşekürler nokia 6680 için
SİMSEKEROL
Üye
erol yazıli 3500 tema varsa lütven
degerli43
Üye
3110c için siyah üzerine Mustafa yazılı tema yapar mısın (128x160 olacak resim boyutu)
nusamettin
Üye
bana ahmet yazan bir tema lazım
bora_boracan
Üye
birader fatih nesrin adında bir temada bana ayarlarmısın sindiden tesekkürler kolay gelsin