iremm hakkında araştırma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
iremm ile aramızda bi kavga edemicezmi yahu:box

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yasminoz sanırım iremmin avukatısınız?

benim anlayamadığım bi şey var...şu konuya açıklık getirilirse sevinirim...burası bi forum değil mi ?? herkese açık yanii....konular,üyeler ve de msjlar....siz şuan pm den yazışıyo olsaydınız ve ben konuya atlıyo olsaydım dediğiniz doğrudur...ama herkese açık bi konuda nasıl ki sizin sevgiliniz yorumda bulunabiliyosa bizlerede bulunma hakkı düşmüyo mu diye merak ettim şu an ?? sadece sevgili olanlar mı birbirini koruyabilir ya da ondan taraf yorum yapabilir ??

bu forumda bi üye ya da yönetimden biri banlanıyo yorum yapıyoruz vay niye yorum yapıyosunuz...bi kişiyi rencide edici (bana göre rencide edici) konu açılıyo yorum yapıyoruz vaay niye yorum yapıyosunuz... o zaman şöyle bişi yapalım hangi konulara msj atmamız gerektiğini sizler bize yazın bizde onlara göre msj atalım olur mu ????

dreamgirls

dreamgirls

Üye
biz ilk resme bu iremdir demedik, ama o cesurca kendi eklediği resme bu dreamboys dur demiş.
o yüzden alınan tarafların farklı olması gerek ama iremin resim ters tepki yaptığı için, istediği gibi olmadı sanırım
.

iremm

iremm

Üye
"ne o kızdınmı? avukat tutmuşsun birde.senin adına konuşup duruyor"

Uğur sen bu konuyu baya ciddiye aldın attığın pmden o anlaşılıyor ben kızdım demedim veya herhangi bişide demedim konuyu ciddiye almıyorum çünkü gülüp geçiyorum bu ne şimdi sakin ol gocunmaya gerek yok şaka yaptım sadece ŞAAKAA :) o resmi koyarak bu kdr alınacağını bunun üzerine gereksizlere taşıyacağını bunun üzerine yasminozla tartışacağını gülesinin konuya atlayacağını bilseydim koymazdım o resmi sakin ol:oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
iremm ile aramızda bi kavga edemicezmi yahu:box

yaa edin laf eden mi oldu...fikrimi düşüncemi söyledim o kadar...niye bu kadar büyütüldü anlamadımm..."yok sadece aramızda bi şaka ya da atışma" dersin olur biter...bende boğazınıza yapışmadım ki allaa allaaa... ;) ;)

--------------- Ekleme ---------------

"ne o kızdınmı? avukat tutmuşsun birde.senin adına konuşup duruyor"

saygınıza da hayran kaldım... ;) ;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
iyide ben ciddiye almadımki:ehesiz beni ciddiye aldınız...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
konuya atlamak mı?
bence sen çok ciddiye aldın da çaktırmıyosun?
bi konuya herkes cvp yazabilir, özellikle, ilgi alanımdaki birisiyle ilgiliyse, tutamaz kimse.
yani alınma artık, gereksiz bi konu zaten
;)

iremm

iremm

Üye
iyide ben ciddiye almadımki:ehesiz beni ciddiye aldınız...

bu konuyu ciddiye almadığın için 3 defa pm attın acaba alsaydın ne olurdu :D

--------------- Ekleme ---------------

konuya atlamak mı?
bence sen çok ciddiye aldın da çaktırmıyosun?
bi konuya herkes cvp yazabilir, özellikle, ilgi alanımdaki birisiyle ilgiliyse, tutamaz kimse.
yani alınma artık, gereksiz bi konu zaten;)

yok yha alındığımı kim söyledi :D yasminoz konuya yorum yazınca avukat oluyorduya sizin tabirinizle o bakımdan öyle dedim:D

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaşlar hıç bırınız o resimlere benzemıyorsunuz hepiniz çok güzelsiniz buarada dreamboys69 la dreamgirls allahsizi ayırmasın yaa çok hoşuma gitti birbirinize hitap şekliniz

iremm

iremm

Üye
bebişiiiimmm... süpersin;):op:

hadi herkese iyi forumlar...
herkes istediği yere yazsın istediğini, ama alınmasın;)

:D sana da cnm iyi forumlar ama dediğim gibi beni ilgilendiren bi konuydu ve yazdım diyorsun bir nevi resmi gördüm baya ciddiye aldım zoruma gitti alındım ve yazdım neyse uzatmıyım konuyu :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
:D sana da cnm iyi forumlar ama dediğim gibi beni ilgilendiren bi konuydu ve yazdım diyorsun bir nevi resmi gördüm baya ciddiye aldım zoruma gitti alındım ve yazdım neyse uzatmıyım konuyu :D

canım benimm, fazla zorluyosun, kimin alındığı ortada;) dönüp dönüp aynı şeyleri yazma istersen, çünkü ben aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım;)

yasminoz'un dediklerini en başından bende dedim hep... herkes istediği konuya cvp verir.. ama avukatlık meselesine gelince, şimdiye kadar yapmamıştım ama aşkımın avukatlığını da yaparım;)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
Dj Airmax™;992418' Alıntı:
arkadaşlar hıç bırınız o resimlere benzemıyorsunuz hepiniz çok güzelsiniz buarada dreamboys69 la dreamgirls allahsizi ayırmasın yaa çok hoşuma gitti birbirinize hitap şekliniz
teşekkür ederiz arkadaşım, amin inş.:oke:

mservank

mservank

Üye
Herkes kendini temsil edebilecek yaşta.Avukatlığa gerek yok.Şaka 2 taraf arasında kalmalıydı.:pro:

Pure Life

Pure Life

Üye
yine kızıştı ortalık:(

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Konu kilitlenebilir daha fazla ortam gerici mesajlara karşı mail verilmemesine karşın;)

saygıLar

Pure Life

Pure Life

Üye
bencede kitlensin

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşlar irem'in anlamı; cennet demektir.:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İrem : Cennet / Şam ya da Yemende bulunduğu ileri sürülen eski ünlü bahçe ;)

saygıLar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...