iremm hakkında araştırma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
iremm hakkında araştırma...
iremm genel olarak 1-2 m boyunda olup, Omuzları yerden 1-2 metre yüksektir. Ağırlığı 70-140 kg civarında olup, narin bir vücudu, uzun bir boynu ve uzun ince bacakları vardır. Başı küçüktür, uzun bir çene kısmı, uzun kulakları ve fırlamış gözleri vardır. Postu kaba ve yünlüdür. Dişilerde tüyler boyun ve ayaklarda kısadır.

iremmin şakası yoktur. Hakaret edenin suratına derhal tükürür. Üstelik, iremmin tükürüğü son derece berbat ve yapışkan bir maddedir.
İsabetli iremm: iremminiyi bir nişancı olduğunu da unutmamak gerekir. Tükürüğünü hasmının tam yüzünün ortasına yapıştıracağından, kimsenin şüphesi olmasın.
öfkeye gelen iremm, tükürür, tekme atar ve ısırır. Artık bu üç savunma arasından, hangisinin tercih edileceği de yine iremmin bileceği iştir.

Bugün için dünyada mevcut iremm lerin adedini kesin olarak hesaplama imkânı mevcut değildir.
(resim temsilidir,üzerinize alınmayınız.yarası olan gocunur:ehe)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
:ehe:ehe

iremm

iremm

Üye
iremm genel olarak 1-2 m boyunda olup, Omuzları yerden 1-2 metre yüksektir. Ağırlığı 70-140 kg civarında olup, narin bir vücudu, uzun bir boynu ve uzun ince bacakları vardır. Başı küçüktür, uzun bir çene kısmı, uzun kulakları ve fırlamış gözleri vardır. Postu kaba ve yünlüdür. Dişilerde tüyler boyun ve ayaklarda kısadır.

iremmin şakası yoktur. Hakaret edenin suratına derhal tükürür. Üstelik, iremmin tükürüğü son derece berbat ve yapışkan bir maddedir.
İsabetli iremm: iremminiyi bir nişancı olduğunu da unutmamak gerekir. Tükürüğünü hasmının tam yüzünün ortasına yapıştıracağından, kimsenin şüphesi olmasın.
öfkeye gelen iremm, tükürür, tekme atar ve ısırır. Artık bu üç savunma arasından, hangisinin tercih edileceği de yine iremmin bileceği iştir.

Bugün için dünyada mevcut iremm lerin adedini kesin olarak hesaplama imkânı mevcut değildir.
(resim temsilidir,üzerinize alınmayınız.yarası olan gocunur:ehe)

HA-HA-HA ÇOK GÜLDÜMM ÇOK KOMİKKK... :pro:

henüz hakkında bilgi sahibi olamadığımız dreamboys daha doğrusu dream creature :ehe resimde de gördüğünüz üzre saçsakal birbirine girmiş kıllı kulakları bayaa hatta baya baya büyük bir varlık dediğim gibi böyle tür kişiler nadir olduğu için diğer garip varlıklardan sıra gelince kendiside labarutar ortamında incelemeye alınacak bu canlı öğrenildiği kadarıyla saldırgan etrafa sataşan özellikle irem adında tatlımı tatlı şeker mi şeker bir kıza sataşmasıyla biliniyor :ehe habertü...ist. söz sende ...:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
:kop::kop::kop:

in_dream

in_dream

Üye
konu "aba altından sopa gösterme" yarışmasına dönmüş , :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
yarası olan gocunuyo demekki...:pro:

iremcim keşke gerçek resmini koyup da deşifre etmeseydin kendini,hayranların çok üzülmüştür,sakladığın kimliğini bu şekilde açık etmesedin keşke:ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
aşkım sende deşme yarayı:naughty:

iremm

iremm

Üye
yarası olan gocunuyo demekki...:pro:

iremcim keşke gerçek resmini koyup da deşifre etmeseydin kendini,hayranların çok üzülmüştür,sakladığın kimliğini bu şekilde açık etmesedin keşke:ehe

aaaa yapma bunu yapma bunu :D yarası olan gocunuyo demekki...:pro: çok doğru suanda senin yaptığın gibi :ehe neyse çok yorgunum bak wallaa ama resimde süper koymuşum dimi çok benzio sana itiraf et :naughty: :ehe dream boyss

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
bahsettiğin dreamboys diye biri benimle alakası yok ben dreamboys69:ehe
ireem foton olmadıgı için lama fotosunu temsili olarak koydum.senin foton varsa onunla değiştirelim
bu arada konuyu da saptırdık.

dreamgirls

dreamgirls

Üye
benim yaram yok şekerim...:oke:
kimin yarası var kimin yok gayet açık ve net gözüküyo yorumlarda... :oke:
sadece kendi resmini koymuşsun ya, ona takıldım ben :coold:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
benim yaram yok şekerim...:oke:
kimin yarası var kimin yok gayet açık ve net gözüküyo yorumlarda... :oke:
sadece kendi resmini koymuşsun ya, ona takıldım ben :coold:
aşkım kızın yüzüne vurma ama:eheallah ta onu öyle yaratmış:islik

iremm

iremm

Üye
bahsettiğin dreamboys diye biri benimle alakası yok ben dreamboys69:ehe
ireem foton olmadıgı için lama fotosunu temsili olarak koydum.senin foton varsa onunla değiştirelim
bu arada konuyu da saptırdık.

haklısın konuyu saptırdık bnm fotomu üyelerden gören oldu ztn bu foto mrkı nedir anlayamadım görene sorarsınız söyler böyle saçma sapan resimler koymaya lüzum yok ilk başta sen koymuştun snra bnde koydum ama pişman oldum çünkü konu baya saptı dreamboys konusuna gelince bende ireeem değilim öyle yazmışssın oooo harflere takılırsak konu zatn gülünç daha komik hale gelirdi
dreamgirls konusuna gelince ben uğurla sadece şaka maksatlı en azından bnm açımdan öyle yorumlarımızı yapıyorduk senin konuya atlayıp öyle yazman bana saçma geldi açıkçası yarası olan gocunur bnce burda asıl sahibini buldu neyse Uğur tabi bunların hepsi şaka amaçlı umarım alınmamışsındır :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca saygısızlığın lüzumu yok ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
her ne kadar şaka gibi görünse de rencide edici davranıyosunuz....yakışmıyo...belki samimisinizdir ve irem kızmıyodur onu bilemem ve bana karışmakta düşmez ama yanlış hareketler bunlar bence.... ;)

irem e yaran var ki gocunmuşsun diosunuz ama sizde diğer resme "irem kendi resmini koymuşsun" diye bi laf atarak bi nevi gocunmuş oluyosunuz...aksi halde güler geçerdiniz... ;)

konuya gelirsekte ilk görüşte tanıdım çok belli çünkü necati şaşmaz olduğu.... :)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
tabi ki bende biliyorum konunun şaka amaçlı olduğunu, fakat konuyu saptıran sizsiniz...
bu konuya her üye msj yazabilir, yani kusura bakma ama aşkıma ithaf bi resme bu şekilde seyirci kalamazdım, resmin ters teptiği için üzülme canım sen, şaka şaka...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
iremm asıl sen bozuluyorsan söyle dolaba koyalım:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
her ne kadar şaka gibi görünse de rencide edici davranıyosunuz....yakışmıyo...belki samimisinizdir ve irem kızmıyodur onu bilemem ve bana karışmakta düşmez ama yanlış hareketler bunlar bence.... ;)

irem e yaran var ki gocunmuşsun diosunuz ama sizde diğer resme "irem kendi resmini koymuşsun" diye bi laf atarak bi nevi gocunmuş oluyosunuz...aksi halde güler geçerdiniz... ;)

konuya gelirsekte ilk görüşte tanıdım çok belli çünkü necati şaşmaz olduğu.... :)
ilk resim temsili bi resimdi, ama iremin koyduğu resim direkt uğuru hedef alıyodu, bu durumda ne olduğu tartışlır sanırım;)
ortada gocuncak ya da rencide edilcek bi durum yok;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
diğer konuda yazdığım gibi tahminlerim doğru çıktı ve irem "haklı" olarak alınmış...espri,sınırını aşmadığı zaman espridir...bence yanlış olmuş böyle bi konunun açılması özellikle de yönetimden kişilerce açılması daha da yanlış...nacizane fikrim... ;) ;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
yasminoz sanırım iremmin avukatısınız?

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ilk resim temsili bi resimdi, ama iremin koyduğu resim direkt uğuru hedef alıyodu, bu durumda ne olduğu tartışlır sanırım;)
ortada gocuncak ya da rencide edilcek bi durum yok;)

bence farkeden bişi yok sonuçta hepimiz uğur un resmini görüyoruz ve irem in koyduğu resme benzemediğini de gayet rahat farkedebiliyoruz...gülünüp geçilmeliydi...neyse taraflar arasındadır konu biz karışmayalım en iyisi...;) ;)

sadece fikrimi belirtmek istedim...beni ilgilendirmeyen bi konu sonuçta...aynısı bana yapılsa alınırdım o yüzden irem den taraf oldum... :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...