FirstPioneer
Üye
ben sadece fikirlerimi savundum...
Ben koyun otlatıyordum.

ben sadece fikirlerimi savundum...

hadi sana Allah rahatlık versin şimdi uyu güzel güzel tamammı bu forumda kimseyle hasım olmak istemiyorum hadi canım...Ben koyun otlatıyordum.![]()
Beni ezmeye çalişmasaydın çoktan uyumuştum neyse
hadi sana Allah rahatlık versin şimdi uyu güzel güzel tamammı bu forumda kimseyle hasım olmak istemiyorum hadi canım...
artık iyi geceler .
Korktum tüylerim ürperdi içim bir tuhaf oldu
Midem bulanıyor
Allah kahretsin! Bunlar şeriatı uygulamasını bilmiyorlar! Şeriat bu değildir uyanık olun millet!
o kraliyet sembolik canım benim![]()
tamam haklısın oldumuTabi kesin öyledir. Zaten krallari da seçimle geliyordu Hehehhehehe :-)

şöyle birşey var biz dinin vicdani bir husus olduğuna inanıyoruz hem bu zamanda şeriat ile yönetilemeye kalksak yine şeriatın gereklerini kendine göre yorumlayıp uygulayan yöneticiler olacak insan her zaman nefsine göre hareket eder![]()
dinde zorlama yoktur...şeriat gelince siz bu kadar rahat olacağınızı mı zannediyorsunuz tüm lüksünüz israf haramdır denilip alınacak![]()
illa küfürmü olması gerekiyor yok
yok.illa küfürmü olması gerekiyor yok
Her şey oldu onun haricinde amayok.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca heralde dedim.
olmasını bekliyeceğizşeyh sait isyanı mesela musulu kaybetmemize neden olduSizin anlattıklarınız teorik ama pratite ki seriat İrandır.Çünkü kendi çıkarları için kullanıyorlar.
Ülkede milyonlarca din tüccari vardı milli mücadele zamanlarında avrupa devletleri ile anlasıp milleti kıskırtıp isyanlar çıkardılar.Suikast yapmaya kalktılar.Bunlar 2-3 din lafıyla pesine yüzlerce binlerce insan kattılar hepsi saf dinin korumaya çalısan adamalr ama 3-4 kanı bozuk lafıyla hareket ediyolar.Begendiginiz o dönemdeki padisahlar dıs ülkelerle anlasma yapip isgallere sessiz kaldı.Bir avuç kahramanın baslattıgıı milli mücadele sonucu olusan sistemi begenmiyorsunuz.Anadoluyu elegeçirmek demek İslamiyetin sonu demekti.Çok bilen din adamları padisahlar bunu bilmiyormuydu da isgallere sessiz kaldılar? Siz o isgallerden sonra hangi ibadetten hangi seriattan bahsedebilirsiniz.Tek bir müslüman kalmayacaktı dünya üzerinde bundan haberdarmısınız?
Bugün hala bu cumhuriyet düsmanı dindar kesimin çogu cemaatini Amerika ve diger avrupa devletleri yöneriyor.Sizin saf masum ve dogru olan görüslerinizle Türkiye Cumhuriyetini yıkmak en büyük amaçları.
.gif)