İran'dan "soğukkanlı olun" çağrısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
İran'dan "soğukkanlı olun" çağrısı
İran, bir Türk savaş uçağının Suriye tarafından düşürülmesinin ardından sorunun çözülmesi için Türkiye ve Suriye'ye "soğukkanlı olun" çağrısında bulundu .

İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi, konu ile ilgili Türk mevkidaşı Ahmet Davutoğlu ile Cumartesi gecesi yaptığı telefon görüşmesinde, her iki ülkeden konuya sabırlı ve soğukkanlı yaklaşmalarını isterken meselenin barışçıl yöntemlerle çözülmesini talep eti . İran Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Salihi, bölgede istikrar ve huzurunun korunmasını için sorunun diyalog ve hoşgörü çerçevesinde ele alınmasını umut etti" ifadesine yer verildi .

Enes

Enes

Üye
Ne yapmamız gerekiyormuş sineye mi çekecez yoksa

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten birşey yapamayız biz bu kafayla şehidimiz de olur uçağımızda vurulur.bu hükümette sadece birkaç söz vurur ve böyle geçer gider geçmişte olduğu gibi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Suriyeye girersek Amerika'nın ekmegine yag sürmüs oluruz hiçbir ise yaramaz.
Elbet birgün zaten orta dogu tamamen bizim olucak.

Enes

Enes

Üye
ya zaten birşey yapamayız biz bu kafayla şehidimiz de olur uçağımızda vurulur.bu hükümette sadece birkaç söz vurur ve böyle geçer gider geçmişte olduğu gibi.
konu siyaset ağırlıklı yorum yok.. :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
yok ya amacım siyaset değil ki haber öyle .hürriyet gazetesine bakın detaylar için :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
haa haklısın o konuda ona sözüm yok :)

-efşan

-efşan

Üye
Yorumsuz:sır:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hazırmısınınız savaşa süriyeyle savaşırken içtende pkk vursun karakollar ele gecsin kendi bayraklarını assınlar ıstermısınız

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4870259' Alıntı:
hazırmısınınız savaşa süriyeyle savaşırken içtende pkk vursun karakollar ele gecsin kendi bayraklarını assınlar ıstermısınız
:hmmm :oke: :lac:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
İran haklı.Savaşa girersek başımıza nelerin geleceğini bizden iyi biliyorlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
haklı sayılmaz pkk'ya destek veren 26 ülkeden biri amaçları türkiyenin bu coğrafya'da lider olmaması lider olursa coğrafyada ondan izinsiz kimse at oynatamaz üzerinde bulunduğumuz topraklar ve denızler dünyaya açılan bir kapı bu kapıları kontrol etmeside kimsenin işine gelmez.türkiye üzerinde oynanan oyunlarda bu yüzden.

CABBAR

CABBAR

Üye
Iranın destek veren ülkeler arasında olup olmadığını bilmiyorum ama eğer o da şerefsizler kervanına dahilse [ENGIN] haklı beyler. Gün gelecek herşeyin hesabı sorulacak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynen katılıyorum

- - - Eklendi - - -

aynen katılıyorum

cardanadam

cardanadam

Üye
öncelikle şunu belirteyim iranın pkk ya destek verdiği falan yok eğer öyle olsaydı pkk ile çatışmaz ırak gibi toprak verirdi suriyenin yaptığına gelince bence kasıtlı bir düşürülme var ortada çünkü öncelikle hava sahasını ihlal eden uçağa anons geçilmeli ihlal devam etmesi halinde bir veya daha fazla uçakla takibe alınmalı eğer buna ramen ihlal edevam ederse düşürmede haklı olurlardı ama suriye ne yaptı ne anons ne takip direk düşürdü amerika kaldırıyor bunların g...nü üstümüze salıp bizi savaşın içine çekmeye çalışıyorlar neden biz savaşa girersek amerikadan silah alacaz malum avrupa ülkeleri teker teker batarken türkiye ekonomi olarak güçleniyor buda onların işine gelmiyor bilmem anlatabildimmi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çatızmaz dedin ama bugüne kadar iran kaç tane pkklı gebertmiş yada kamuoyuyla paylaşmış hiç duydunuz mu sıkıştıklarında örgüt elebaşlarının gittiği yer iran'dır.hangi ülke çıkıpta ben açıktan pkk ya destek veriyorum der.türkiyenin pkk terör örgütüyle mücadelesınde yanındayız diyen ülkeler pkk ya yardım edenler

cardanadam

cardanadam

Üye
ya kardeşim iranında başı belada pkk ile ırak, iran ve türkiyeden topraklar alıp kendi ülkesini yapmaya çalışıyor ıraktan aldı iran ve türkiye vermiyor pkk nın asıl başıda bence barzani dir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
amaç toprak almak değil amaç başka haritalarla federasyonla kamufle edip türkiyenin ortadoğu da söz sahibi olmasını engellemek

- - - Eklendi - - -

amaç toprak almak değil amaç başka haritalarla federasyonla kamufle edip türkiyenin ortadoğu da söz sahibi olmasını engellemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt