garantı durumu nasıl ? Garanti firması falan var mı ?Bende 32g versiyonunu geçtiğimiz günlerde sanalpazar.com üzerinden 680 TL'ye aldım.
garantı durumu nasıl ? Garanti firması falan var mı ?
peyki bakalım memmunsan sevindim . Şarj durumu nasıl acabaÜrün amerikadan gelmiş. 1 ay cihaz fabrikasyon arızada ürün değişimi, 1 sene uluslararası garantisi var. Eğer durumunuz müsait ise kesinlikle ürünü tavsiye ederim. 8gb kesinlikle yeterli gelmeyecektir. Çünkü 4gb kadar sistem dosyaları ve ipod üzerinde gelen uygulamalar mevcut. En ideal 32 gb versiyonudur. Şu anda cep telefonu olarak N8 kullanıyorum. Cihazımı artık sadece aramak ve mesajlaşmak için kullanıyorum. Film+müzik+oyun+uygulama için ipod touchumu elimden düşürmüyorum. Şahinden mersedese geçmiş gibi hissettim kendimi. İlk başta ios işletim sistemini kullanmakta zorlandım diyebilirim. 1.5 günde felan kavradım çoğu şeyi.. App mağazada tatmin edici düzeyde oyun ve uygulama mevcut. (Ücretsiz) Şu anda cihazdaki hd oyunların sayısını bilmiyorum. Özellikle Six-Guns adlı oyunun hastası oldum diyebilirim. Oyun ve uygulama için kesinlikle öneririm.

peyki bakalım memmunsan sevindim . Şarj durumu nasıl acaba![]()

ipod + peel 520 n8 çöpe
Birşey sorucam bu appstore daki ücretli uygulamalar malum kredi kartından değilmi ?
Yani örenğin Gangstar rio 1.99 $ dolar arkadaşta gördüm sanki pc deki gta 4 ten daha kaliteli nasıl para ödedin diye sormadım unuttum
yani bu paralı uygulamaları nasıl hangi yolla satın alıyorsunuz