Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ipod touch 2g almalımıyım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rstsn
Üye
Konu Sahibi
ipod touch 2g almalımıyım
meraba arkadaşlar ebayda bi ipod touch buldum bana güzel göründü bi bakarmısınız malum ürün yurt dışından gelecek orjinal midir bu ürün bide bu ürün için gümrük vergisi ödermiyim
linki unutmuşum link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
futbol123
Üye
evet orjinal gümrük parası ödersiniz tabiki gerek yok alıyorsanız 32gb 3g alın bende ipod touch 2g var çok memnunum ama 3g nin işlemcisi ve performansı daha yüksek
rstsn
Üye
Konu Sahibi
tesekkur ederim ama 2 sey daha sormak isriyorum 1.si gumruk vergisi odemek icin kac $ yada € ustu alisveris yapilmali bide adam ustune gift yazarsa vergi odememe gibi bi durum olabilir mi son olarak ipodun orjinal olup olmadigini nasil anlarim
tesekkur ederim ama 2 sey daha sormak isriyorum 1.si gumruk vergisi odemek icin kac $ yada € ustu alisveris yapilmali bide adam ustune gift yazarsa vergi odememe gibi bi durum olabilir mi son olarak ipodun orjinal olup olmadigini nasil anlarim
onu bilmiyorum tam olarak alıcağınız kisi bilir.gift derken anlıyamadım ?seri numarasından sorgulatabilirsiniz apple ın sitesinde var
calışmıyormus sanırım pili ölmüş sarjda iken calısıyormus
rstsn
Üye
Konu Sahibi
gift derken gift hediye demek bazi forumlarda oyle yapinca geçtiği yaziyodu