iPod ios 5 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
iPod ios 5 yardım
Herkese merhabalar arkadaşlar...
Benim 4. nesil 64gb ipod touch 'ım var ve bende ios 4.3.1 yüklü ve şöyle bir şey var ki ipod'um jailbreak lı benim istediğim ios 5,1 e yükseltmek.
Fakat ipod ta resimlerim, müziklerim, uygulamalarım, notlarım var ve bu bilgiler benim için çok önemli.
Ben yükseltme yaparken bunları kaybedermiyim? kaybetmiyiceksem nasıl saklarım ? (backup olayı varmış anlatırsanız)
versiyon nasıl yükseltilir ? jailbreak gidermi? aşama aşama yapıcaklarımı anlatıcak varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden çok teşekkürler :)

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
yükseltme yaparken silinmiyor kardeşim bende iphone4 war bnde resimler vardı yükselttim ios 5.1 yaptım resimlerim duruyor hala sorun yk hala yani. devam et yükselt..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
öncelikle cihazı itunes e bağlayıp yedek alın daha sonra 5.0.1 e yükseltin çünkü 5.1 in untethred jailbreak henüz çıkmadı

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
ben ios 5 e yükselttim :) aslında önce backup yaptım fakat backup u geri yüklerken saçma sapan bir şifre istedi ben önceden resimlerimi saklamıştım zaten backup geri yükleme şifrenizi giriniz falan dedi bende şifre koyduğumu falan hiç hatırlamıyordum bende boşverip sildim bütün backup u

canberkünlükaya

canberkünlükaya

Üye
ios 5'e yükselttikten sonra jb yaptın mı?

canberkünlükaya

canberkünlükaya

Üye
Bende ios 5'e yukseltmek istiyorum 5.0.1 icin jb varmis ama nasil yukleniyo bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt