IPhone'un Yok Ettigi 7 Teknoloji .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
1. ipod hala satışta çeşitli modelleri sevilerek kullanılmakta. herkes iphone'a para veremeyebilir!
2. symbian'ın kullanımının olmaması nokia'nın suçudur gerekli özeni göstermedi ve yenilikleri getirmedi. symbian kullanımı hala azımsanmayacak kadar fazla.
3. alarmlı saatlerin kullanımı alarm içeren telefonların piyasada oluşundan beri düşmekte zaten. ilk akıllı telefonlar ve pda'lar nokia ve sony ericsson'dan geldiğine göre bunu başaran kısım apple değil.
4. kompakt fotoğraf makinası için de durum aynı. nokia n95 ve n82 gibi cihazlarla kompakt makine endüstürisini bitirirken iphone'un 2mp'lik kamerası webcam kamerası kalitesinde çekim yapıyordu. iphone 4s'e kadar da durumda bir farklılık olmadı.
5. blackberry kullanımı düşüşte ama RIM yeni yazılımıyla bu durumu değiştirmeyi planlıyor. tamamen bitene kadar bitmiş sayılmaz.
6. wii u, psvita neden yok satıyor?
7. röportajlarda ve basın açıklamalarında hala ses kayıt cihazları kullanılıyor. telefon ile alabileceğiniz ses kalitesinden çok daha iyi bir kalite vaadediyor çünkü.

- - - Eklendi - - -

bak arkadaşım bana ters gitme, sana bir şey dediğimiz yok. habere benim tepkim.

Ben Senin IPhone Yada Bu 7 Seye Olan Yorumuna Degill ..
Azda Olsa Emek Verip Actigim Konuya 'Sacma' Demene Tepki Gosteriyorumm .!

pRime.

pRime.

Üye

Ben Senin IPhone Yada Bu 7 Seye Olan Yorumuna Degill ..
Azda Olsa Emek Verip Actigim Konuya 'Sacma' Demene Tepki Gosteriyorumm .!
bak dostum, ben senin konuna saçma demiyorum sen yanlış anlamışsın beni. azıcık sakin ol ve düşün. haberin kendisine saçma demiş olamaz mıyım hemen niye üzerine alınıyorsun? benim laflarım tamamen mynet'e ve haberi yapanlara.

alyz

Üye
kamera ses kaydedici alarm mı dahil etmek pek saçma bunlar iphone yokkende telefonlarda vardı

lordufuk

lordufuk

Üye
Şu n97 bir zamanlar en çok almak istediğim telefondu :)

• Beğen
Tepkiler: coolasker54
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye

Emege Saygin Yok Mu Efendi Senin .? Sacma Olmus Ne Demekkk .?!
Bende Bir Nokia Faniyim Ama Gercekler Ortadaa .!
IPhone Ilk Ciktiginda Neler Oldu Nelerr .?
Gercekleri Gormemek Bu Kadar Mi Abartilirrr .?

- - - Eklendi - - -

Yok Oyle Birsey Yokk .. :oke:

- - - Eklendi - - -

Reklam Felan Yapmiyorum .. Gordum .. Sizlerle Paylasmak Istedimm ..
Ama Paylasmaz Olaydimm .! Su Yorumlara Bakkk .! =S

benim herkese saygım var efendi gir bak bakalım profilime anlarsın.ben gerçekten bu siteye emek verenleri hep destekledim.ve siz yoktunuz ben vardım unutma ;)

meme4

meme4

Üye
Symbian kullanıyorum gayette memnunum en azından belle güncellemesiyle kullanıcılara telefonu kişileştirme özellikleri arttı belle fp1 ile hız performans arttı,fp2 ile görünüm kamera iyileştirildi.telefonumda 250 yakın uygulama ve oyun var bana yetiyor.Bu arada symbian ios degil android bitirdi.Android olmasaydı. İos üst segmente symbian ise orta ve üst segmente hitap edecekti ve iki sistemde çok iyi gelişcekti. Android gelişince ve orta üst segmente hitap edecek duruma gelince symbian bitti maalesef ...

bygokhan1

bygokhan1

Üye
Symbian ve BlackBerry 'i kendi kendini yok ediyorlar. Diğer cihazlarda teknoloji geliştiği için yok oludu hiç birini apple yok etmedi.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
benim herkese saygım var efendi gir bak bakalım profilime anlarsın.ben gerçekten bu siteye emek verenleri hep destekledim.ve siz yoktunuz ben vardım unutma ;)

Masallah Belli Oluyorr .. :] Eee Be Olmus Yanee .?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ya hocam bende davalar sonucu iphonenin önünü kapattığı teknolojilerden bahsediliyor sandım bea
artık teknolojı çok hızlı ilerliyor eskilerde kendilerini güncellemeleri lazım kedi her zaman keş yemez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...