IPhone'un Yok Ettigi 7 Teknoloji .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
IPhone'un Yok Ettigi 7 Teknoloji .!
Tam altı yıl önce resmiyet kazanan iPhone, geçen süreçte pazardaki dengelerin değişmesine ve birçok teknolojik cihazın yok olmasına öncülük etti.

İşte iPhone’un altı yılda yok ettikleri:9 Ocak 2007’de resmi olarak tanıtılan iPhone, iPod’larından daha fazlasını bekleyen kullanıcıların istekleri ölçüsünde şekillenmiş bir cihazdı belki de. Steve Jobs sahne birinci nesil iPhone ile göründüğünde herkesin kafasında yeni bir iPod düşüncesi oluşmuştu.Bu iPod öyle bir cihazdı ki bilgisayar kalitesinde e-posta deneyimi sunuyor, yüksek çözünürlüklü ekranı ile Google ve Yahoo’ya hızlı erişim sağlıyor, üçüncü şahıs yazılımların yüklenebilmesine olanak tanıyor hatta sim kart takılabiliyordu.Steve Jobs herkesin şaşkınlıkla beklediği bir anda bu heyecan verici cihaza iPod değil iPhone demişti. Kimse bu cihazın bugünkü geldiği pozisyona ulaşabileceğini ön görmemişti elbette. Zaten iPhone’da 29 Ocak 2007’de satışa sunulduktan iki yıl sonra dünya genelinde sadece %1’lik bir pazar payına sahipti.Steve Jobs’ın heyecan verici fikirleri ile gelişen iPhone, akıllı telefon pazarında da kendi üslubunca bir takım değişiklikler yaratmıştı. Hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz oldu elbette. 2012 Aralık itibariyle iPhone’un küresel ölçekteki pazar payı %17.8 olarak gerçekleşti.Altı yılda müthiş bir evrim geçiren iPhone, bu gelişmeler ile birlikte birçok teknolojinin de sonunu hazırlamış oldu. İşte iPhone ve iPhone’un başlattığı trendler ile tarihin tozlu sayfalarına karışan veya kendini yenilemek zorunda kalanlar

Ipod ..

Symbian ..

Alarmli Saatler ..

Kompakt Fotograf Makineleri ..

BlackBerry ..

Tasinabilir Oyun Konsollari ..

Ses Kaydedeciler ..

Kaynak;Mynet Teknoloji Haber

• Beğen
Tepkiler: Heroata ve Enes

Enes

Enes

Üye
güzel konu bir de hikaye tadında olmuş :)
:tşk:

PriZm

PriZm

Üye
Symbian somuru::züü:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
bende Iphonu yok edicem :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
anisti

anisti

Üye
yine symbian yine de symbian derim ben

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
hiçbirini yok etmedi aslında yazılmak için yazılmış.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
saçma bi konu olmuş.çünkü bu örnek verdiklerin hala piyasada olan ürünler. i phone hava atmak dışında yeni bir özellik getirmedi dünya ya.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi, abandonware ve Mazlum Somer
aleranol

aleranol

Üye
Iphone bu akıllı telefonları başlatan cihaz.sen Symbian işletim sistemi ios olmasa nasıl olurdu sanıyorsun? Hala tuşlu telefonlar müzik Çalarlar ve diğer falan filanlarla dolu olurduk.

pRime.

pRime.

Üye
nasıl daha yaratıcı bir iphone raklamı yapabilirim'in kesin cevabı bu olsa gerek.

Asphalt7

Üye
psp nin yerini tutamaz iphone alarmlı saat ne alaka benim ilk genoa telefonumda ses kaydediyodu

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nokia yıda apple kurdu de tam olsun bari :alkis

MrExpert

MrExpert

Üye
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
saçma bi konu olmuş.çünkü bu örnek verdiklerin hala piyasada olan ürünler. i phone hava atmak dışında yeni bir özellik getirmedi dünya ya.

Emege Saygin Yok Mu Efendi Senin .? Sacma Olmus Ne Demekkk .?!
Bende Bir Nokia Faniyim Ama Gercekler Ortadaa .!
IPhone Ilk Ciktiginda Neler Oldu Nelerr .?
Gercekleri Gormemek Bu Kadar Mi Abartilirrr .?

- - - Eklendi - - -

nokia yıda apple kurdu de tam olsun bari :alkis

Yok Oyle Birsey Yokk .. :oke:

- - - Eklendi - - -

nasıl daha yaratıcı bir iphone raklamı yapabilirim'in kesin cevabı bu olsa gerek.

Reklam Felan Yapmiyorum .. Gordum .. Sizlerle Paylasmak Istedimm ..
Ama Paylasmaz Olaydimm .! Su Yorumlara Bakkk .! =S

pRime.

pRime.

Üye

Reklam Felan Yapmiyorum .. Gordum .. Sizlerle Paylasmak Istedimm ..
Ama Paylasmaz Olaydimm .! Su Yorumlara Bakkk .! =S

arkadaş ne diye alınıyorsun benim yazdığıma? haber için söylemiş olamaz mıyım onu veya kaynağına? biraz düşünün yazarken.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Öncelikle haber icin Teşekkür ederim. Haberi kim kaleme aldıysa sacmalamanin dibine vurmus diyebilirim ; iphone 2007 senesinde çıktı ve haberde compact Fotoğraf makinelerinin sonunu getirdi yazıyor ; iyide sene 2002 Nokia'nın 7650 kod isimli fotoğraf ceken bir makinası zaten vardı ki o zamanlar birde ericson firmasının p900 kod adlı fotoğraf ceken telefonu bulunmaktaydı. O zamanlarda ben bu iki cihaz arasinda kararsiz kalip sonunda nokiada karar kalmıştım ve bir adet kendime bir adet te esime almıştım. Gelelim alarm çalan saatlerin sonunu getirdi bölümüne ; 1997 de ericsonun 688 modelini kullanıyordum onda bile satte alarm çalıyordu ve son olarak Symbian işletim sistemini bitirdi maddesi ; Symbian ı Nokia nın başındaki beceriksiz CEO lar bitirdi. Apple iphone u 2007 senesinde tanittiginda ios neredeydi symbian neredeydi ; apple firmasi bos durmadı sistemi devamlı geliştirdi , nokia ise musterilerini devamlı enayi yerine koyup ; yeni cikan telefonlarında bir iki değişiklik yapıp piyasaya sürdü buda symbian işletim sisteminin sonunu (nokia yüzünden) getirdi. Uzun lafın kısası yazar arkadasa su saate bir haber sıkıştır demişler ; o da sacmalamanin sınırlarını zorlamıs.....

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi, ~N.A.W.Y~ ve pRime.
pRime.

pRime.

Üye
ayrıca evet çok saçma bir haber. resmen habersizlikten haber çıkarmış mynet.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

arkadaş ne diye alınıyorsun benim yazdığıma? haber için söylemiş olamaz mıyım onu veya kaynağına? biraz düşünün yazarken.

Asil Sen Dusun Bro Senn .. Yazdigini Bir Daha Okuu .. Acayipsinizz =S

pRime.

pRime.

Üye
1. ipod hala satışta çeşitli modelleri sevilerek kullanılmakta. herkes iphone'a para veremeyebilir!
2. symbian'ın kullanımının olmaması nokia'nın suçudur gerekli özeni göstermedi ve yenilikleri getirmedi. symbian kullanımı hala azımsanmayacak kadar fazla.
3. alarmlı saatlerin kullanımı alarm içeren telefonların piyasada oluşundan beri düşmekte zaten. ilk akıllı telefonlar ve pda'lar nokia ve sony ericsson'dan geldiğine göre bunu başaran kısım apple değil.
4. kompakt fotoğraf makinası için de durum aynı. nokia n95 ve n82 gibi cihazlarla kompakt makine endüstürisini bitirirken iphone'un 2mp'lik kamerası webcam kamerası kalitesinde çekim yapıyordu. iphone 4s'e kadar da durumda bir farklılık olmadı.
5. blackberry kullanımı düşüşte ama RIM yeni yazılımıyla bu durumu değiştirmeyi planlıyor. tamamen bitene kadar bitmiş sayılmaz.
6. wii u, psvita neden yok satıyor?
7. röportajlarda ve basın açıklamalarında hala ses kayıt cihazları kullanılıyor. telefon ile alabileceğiniz ses kalitesinden çok daha iyi bir kalite vaadediyor çünkü.

- - - Eklendi - - -

Asil Sen Dusun Bro Senn .. Yazdigini Bir Daha Okuu .. Acayipsinizz =S
bak arkadaşım bana ters gitme, sana bir şey dediğimiz yok. habere benim tepkim.

doctorrr

doctorrr

Üye
Yergiler şahsına yönelik değil abi... Ve evet, mynet malzeme bulamamış haber çıkarmaya çalışmış.

avcitalip

avcitalip

Üye
doğru ama çok iyi oldu bence bu kadar şey tek bir cihazda toplandı + bunların hepsini :apple: yok etmedi Android'in de payı yüksek ayrıca symbian'ın da öldürdüğü teknolojiler :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...