iphone'un sessize alınamayan sessiz tuşu

Sponsorlu Bağlantılar

kutalmis

Üye
    Konu Sahibi
iphone'un sessize alınamayan sessiz tuşu
arkadaşlar bi kaza sonucu iphone'u yere düşürdüm ve ne olduysa, nasıl olduysa sessize alma tuşu azıcık kıpırdıyor ve artık kendini sessize almıyor. sessize alma tuşunun yanı ise biraz açılmış durumda. sanırım şu durumda bir de arka panelinin değişmesi gerekecek. nerede tamir ettirilebilir güvenilir bir yer arıyorum. bi de tamiri ne kadar sürer fikri olan var mı? :ağlarım:

AKATLI

AKATLI

Üye
Allah yardımcın olsun kardeş :hmmm

kutalmis

Üye
    Konu Sahibi
o kadar mı zor durumdayım yani? çaresi yokmuş gibi korkutmayın beni :blink:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
40 tl değişim yapılıyor eger kendin alıp servise yaptırmak istersen buyur konuyu burdan izle

kutalmis

Üye
    Konu Sahibi
ooo çok şahaneymiş bu... iş sadece tuşla kalsa tamam. arka panel olduğu gibi değişmesi lazım. panel mi kapak mı hangisi daha yerinde bir tabir bilemiyorum...

dosh

Üye
selam,

sorununa bir çare bulabildin mi? benim de aynı şey başıma geldi, ne yapsam diye düşünüyorum..
Teknik servis yardımcı olabileceğini söyledi, benim sessiz tuş, ses açıp kapama tuşu ve üstteki lock tuşu çalışmıyor.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
selam,

sorununa bir çare bulabildin mi? benim de aynı şey başıma geldi, ne yapsam diye düşünüyorum..
Teknik servis yardımcı olabileceğini söyledi, benim sessiz tuş, ses açıp kapama tuşu ve üstteki lock tuşu çalışmıyor.
snrm kardeş düşme sırasında ordaki filim zedelenmiş bu zamana kdr 15-20 defa iphone açtım gerçekten çok ama çok zor tamir etmek filim zarar gördüyse kalitesine göre en fazla 150 tl derler tahminen.

Üst Alt