Telefon Tavsiyesi iPhone Vs Samsung U900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

● aLuvi ●

Üye
iPhone Vs Samsung U900
Arkdaslar su aralar iPhone 3G nin Coq tutuldugunu bilioruz ama neden iPhone 3G neden??

su anki TLF lerde ilk olarak dokunmatik olan samsung U900 du isterseniz İNT de bi bakın resimlerine Dokunmatik oldugunu kesınlıkle bir bakısda anlarsınız dimi..!!!

Bide su olayı bıldırmek ısterım bende bi zamanlar o TLF yi kullanıordum ama Hemen Bozuldu adama dedimqi al ... gerisini siz anlarsınız heralde

TLF ye bakarken ortasına bi bakın orada bi kısım dokunmatık ama dier taraflarını neden dokunmatiq yapmamıslar bende bunu anlamadım..!!!

siz buna olay verin iPhone Vs Samsung U900 .....

NOT:iPhone yi yada Samsung u900 ü burada gorebilirsiniz... Diyecekdim ama ben yapmayıı bılmıom

ONEMLI NOT: BU KONU KOTU OLDU BILIORUM ISTERSENIZ ICINIZDEKE HER SEYI VURUN .....:(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tşk

hilal_lab

Üye
ya allah aşkına link nerde iphone teması yok ki burada biri yardımcı olsun ya

atakax

atakax

Üye
hocam dediğinden hiç birşey anlamadım ama eğer iphone ile her hangibi bir samsung u karşılaştır diyorsan karşılaştırılamaz!!!! (işletim sisteminde hayır yok zaten) samsung un en iyi telefonunu alcağıma giderim çin malı iphone alırım onun bile dokunmatiği ve işletim sistemi daha iyidir anti samsung :D

xjunex

Üye
bu yazıdaki amaç erek gaye ? :)

● aLuvi ●

Üye
arkadadasım ben sadece diyorum ki Samsun U900 adlı TLF nin Ortası dokunmatik ama dier tarafları dokunmayik deil neden

Ben size onu soruyorum ya :S

--------------- Ekleme ---------------

Dalgamı Geçiyorsun :D

atakax

atakax

Üye
biz nerden bilelim arkadaşım :D üretenlere sor :D:D

NomadCRY

NomadCRY

Üye
Yahu Biz nereden bilelim yav. Bu arada konu başlığını değiştir. Çok alakasız olmuş.

rockboycyprus

Üye
odak sorunu var :)

musti09500

musti09500

Üye
iphone diyorum başkada bişey söylemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt