Iphone vs 5800 xpress music

Iphone - 5800 Xpress music

• Iphone

Kullanılan: 107 19.0%
  • 5800

Kullanılan: 455 81.0%

• Kullanılan toplam oy
    562

5800 alırsın her işini rahat görür,iphone alırsın sadece telefonu görürsün

tmm iphone tasarım bakımından olsun karizma bakımındna güzel ama tam randımanlı birşey alamıyon iphonede

Arkadaşlar Bence iPhone Kullandıktan Sonra Karar Verin

Arkadaşlar italyadan iphone 4 aldım yaklaşık 1300 euro verdim türkiyeden yaklaşık 9 ay önce 5800 aldım 500 lira verdim daha ne

--------------- Ekleme ---------------

mevzu bence fiyat farkı olmalı arkadaşlar

Revengeful

Emekli Yönetici
Gülmekten ölecem artık ya

çoook komik bir sonuç çıkmış maalesef ben bunu bir 5800 sahibi olarak söylüyorum ben iphone u denedim ve diyorumki iphone piyasanın en iyisidir okadar çok uygulama ve oyunu varki ve dokunmatiği görünüşü o kadar iyiki iphone direk ezer 5800 ı. sybian o kadar eskidiki nokia artık anca müşteri kaybediyor ilk aldığımda 5800 da o kadar sorun yaşadımki anlatamam. bence kedi uzanamadığı dala mundar der hesabı ya abicim eğri oturup doğru konuşmak lazım her daim.Bende para olsa 1 gün beklemeden gider iphone alırım.

5800 cı

Üye
bende para olsun iphone alırsam şerefsizim

hepsiburada.com da canon un 21 mp kamerali bi modeli vardi modeli aklimda degil adam yorumda aynen soyle dedi

bnm 5800 kadar iyi cekmiyor ama yine fena degil
bunu gordukten sonra koptum zaten adam 7 milyarlik makineyle 5800 kiyasliyo

5800 cı

Üye
iphone kullananlar fazla bıdı bıdı apmasında bu linke baksın

BENCE 1600 LÜK TELEFONLA kafa yapıyosa 5800 bence zaten ı phone geçmiştir kıyaslama yapılıyo muhabbete bak eğer kıyaslama yapılıyorsa bence 5800 fiyattı ve kalitesiyle zaten geçmişştir