buroodriver
Üye
İphone Telefonuma Kavuştum . Peki ya Şimdi ?
Arkadaşlar merhabalar. Sonunda iphone 3S cihazıma kavuştum . Daha önceden kullanmadığım için şimdilik bana baya zor geldi kullanımı vede çok karışık. Şimdi sizlerden bir kaç öneri bekliyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ? Nelere dikkat etmeliyim ?
Ayrıca şarzının hemen bitmesi gözümden kaçmadı . Wifi ve 3G açıkken sadece telefonda dolanırken yaklaşık 30 dk da %100 olan şarz 90 a düştü bu normal mi ? şarzının çabuk bitmemesi için neler yapmalıyım ? Şuan açık olmasada telefonda bir çok uygulamanın olması şarza etki eder mi , yani şarzı bitmesin diye uygulamaları silmem doğru olur mu ?
Aklıma gelen bunlar sizlerde bir şeyler ekleyebilirsiniz , iyi forumlar )
Ayrıca şarzının hemen bitmesi gözümden kaçmadı . Wifi ve 3G açıkken sadece telefonda dolanırken yaklaşık 30 dk da %100 olan şarz 90 a düştü bu normal mi ? şarzının çabuk bitmemesi için neler yapmalıyım ? Şuan açık olmasada telefonda bir çok uygulamanın olması şarza etki eder mi , yani şarzı bitmesin diye uygulamaları silmem doğru olur mu ?
Aklıma gelen bunlar sizlerde bir şeyler ekleyebilirsiniz , iyi forumlar )
Ben bir şey sormak istiyorum . eğer telefonda jailbreak varsa , apple storenin kendi sitesindeki ücretli oyun/uygulamalamarı direkt kendi sitesinden bedavaya indirebiliyor muyuz yoksa bunun için ayrı site veya ssiteler mi var ? Tam olarak nasıl oluyor bu mantığı nedir ?
hayırlı olsun