adrianne
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler yorumunuz için.Kullanış ve dayanıklılık açısından sizce?sıkılmak istemiyorsan ve sürekli birşeyleri değiştiriceksen s4 sana çok uygun olur
Teşekkürler yorumunuz için.Kullanış ve dayanıklılık açısından sizce?
Teşekkürler.
Kullanışlı olduğu kesin. Dayanıklılık konusunda yorum yapmak istemiyorum zira kullanan arkadaşlar tüm artı ve eksilerini belirtirler. ( en az 1.5 2 sene götürür sizi)
Teşekkürler yorumunuz için.Kullanış ve dayanıklılık açısından sizce?
Anladım,ben temiz kullanıyorum,koruyucu vs.de kullanıcam büyük ihtimalle
tam bir yıldır kullanıyorum s3 ve s4 biraz daha kaliteli benim s3'ümde sadece arka kapak deforme oldu oda yenisi alınıp takılabiliniyor ben pek koruyucu kulanmam da oda o yüzden
Anladım,ben temiz kullanıyorum,koruyucu vs.de kullanıcam büyük ihtimalle
Bunun hakkında çok şey okudum,plastik olmasını çok abartıyorlarmış gibi geldi. Tabi en doğrusunu kullanan arkadaslar söyleyecek sanırım
ama bu haliyle bile iyi bazıları damacana plastiği diyor ama sen onlara aldırma
arkadaşlar abartıyor eline alınca anlarsın kaliteyiBunun hakkında çok şey okudum,plastik olmasını çok abartıyorlarmış gibi geldi. Tabi en doğrusunu kullanan arkadaslar söyleyecek sanırım
Teşekkürler. Tasarımı S4 ün yanında daha minimal,kibar gibi evet. Dediginiz gibi islemler olabilir ama ben ugraşmak istemiyorumiphone 5 daha iyi performans verir, oyunlarda, tabi kişiye göre değişir ama bence tasarımı daha hoş.
Ayrıca müzik download edememek, appstore sıkışmak diye bir şey yok, her şeyin bir çaresi var ve basit işlemler... İstediğini yüklersin bedava...
Ayrıca uygulamalar, oyunlar iosa daha önce çıkar demiyeceğim sonuç olarak androidede çıkıyor. Ama adamlar ıos'a daha özenerek yapıyor diyebilirim tabi hepsi değil ama bknz:Asphalt7 ve daha öncede çıkıyor bknz:Injustice gods among us
Neyse yine de android candır, ben olsam iosta sıkılıyorum, daralıyorum, bunalıyorum, sen de öyle olacağını söylemişsin. O zaman S4ü seçeceksin tabi ki =)
Şarj konusunda da iphone eksi değildir.
Teşekkürler. Tasarımı S4 ün yanında daha minimal,kibar gibi evet. Dediginiz gibi islemler olabilir ama ben ugraşmak istemiyorumKameraydı vs. bakınca yine s4 gibi. İşte alana kadar hangisi hangisi diye düşünmek yok mu Açıkcası ikiside birbirine yakın meblağlar ve ben illaki bi sene adı olsun diye para vermekte istemiyorum
Sanırım s4 seçecegim.
Evet kesinlikle
İstersen htc one'a da bakabilirsin, o da hoş bir cihaz. Kamera olarak da s4 i5den çok üstün değil.
- - - Eklendi - - -
Aslında daha kibardan ziyada bence daha asil duruyor böyle karizma
s4 yeterince ince bir telefon, kaba durmuyor bence büyük olmasına rağmen =)
- - - Eklendi - - -
Ki büyük ekranda oyun, film daha zevkli olur bu da var =)
Teşekkürler yorumunuz için.kişileştirme ve özgürlük senin için önemliyse s4,
sade ve stabilite senin için önemliyse iphone öneririm...
ama bu haliyle bile iyi bazıları damacana plastiği diyor ama sen onlara aldırma
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim. 1 ay içerisinde telefon alacağım inşallah. S4 almayı düşünüyorum,hatta kesin denebilir. Fakat bunun öncesinde Iphone 5 'ide düşünmekteydim. Anlayacağınız çoğu kişi gibi ikilemdeyim.
Etkin olarak sosyal medya ve internet kullanıyorum. Oyun oynarım. Telefonda sıkılmak istemiyorum açıkcası ve sürekli birşeyler yüklemek,değiştirmek isteyenlerdenim.
Iphone'da bluetooth olmaması,direkt olarak müzik download edememek bi nevi app store'da tıkılıp kalmak beni vazgeçiren nokta. Çevremdeki çoğu kişi Iphone 'nu kullanmak için değil "Iphone kullanıyorum" demek için aldı zaten..
Samsung s4 ise çok beğendiğim,çok istediğim bi telefon. Hele gene 5800'dan geçecegim düşünülünceBoyutları biraz fazla olsada bu benim için artı olur.
Telefonumu kendi bütçemle alacağım,sürekli telefon değiştiren biri değilim,alınca baya götürsün diyenlerdenim. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyorum. Telefondan anlayan arkadaşlara sorum,hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Yoksa uç bir ihtimal olacak ama 5s 'i mi beklemeliyim? Yorumlarınız inanın çok yardımcı olacak.
Uzun oldu k.bakmayın,teşekkürler şimdiden.
Sonradan gelen edit: Sarj konusundada gitmeli bana çünkü yanımda sarj taşımak yada gün ortasında telefonsuz kalmak istemiyorum kesinlikle. Bu yönden de Iphone eksi sanırım.
arkadaşlar abartıyor eline alınca anlarsın kaliteyi
arkadaşlar abartıyor eline alınca anlarsın kaliteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?