iPhone Mini Qwert Klavye v1.20 Türkçe [ - Selim Şener Farkıyla - ]

Sponsorlu Bağlantılar

aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
iPhone Mini Qwert Klavye v1.20 Türkçe [ - Selim Şener Farkıyla - ]
iPhone Mini Qwert Klavye v1.20 Türkçe


Şu anda bu klavye kullanıma hazır olduğundan dolayı sizlere sunmaktan gurur duyuyorum. Ufak defek hataları olabilir ve bu sürümün yeni güncellemeside çok yakın. Bu yüzden bu klavyedeki istek ve görüşlerinizi başlık altında paylaşırsanız yardımcı olabileceğim konuları gözden geçiririm. GÜLE GÜLE KULLANIN...

''ARKADAŞLAR EMEK VERİLEN HER İŞ GÜZELDİR. BU YÜZDEN BİR TEŞEKKÜRÜ VE UFAK BİR DUANIZI ESİRGEMEYİN Kİ YENİ PAYLAŞIMLAR ARTSIN''.. :D

NOT :Bu program 'Baidu Input' uygulamsının resmi sitesinden indirilmiş, fakat dili tamami ile Çince'dir. Ben bizzat hiçbir yerden alıntı yapmadan Türkçe diline çevirdim ve elimden geldiği kadar Türkçe karakterleri ekledim.. Bu programı izinsiz olarak dağıtmak ya da üzerinde oyanamak yasak ve günahtır arkadaşlar. Herhangi bir değişiklik yapmak için izin istemeyi deneyebilirsiniz. Hiç yoktan emeğe saygıolsun ..


Kurulum Anlatımı ve Kullanım Kolaylıkları
Kurulum Anlatımı:


  1. [*=left]Arkadaşlar ilk öncelikle forumumuzda mevcut olan 'Baidu Input v2.0.0 yada v2.0.2' sürümlü uygulamayı indirmemiz gerekmektedir.Bu program paketini kurduğunuzda herhangi bir sorun yaşamamanız için forumdaki en iyi ve en günevilir 'Baidu Input' programını kullanmanız gerekmektedir.

    [*=left]İndirdiğimiz uygulamayı hafıza kartına atıp telefona yükleyeniz. (Otomatik olarak telefona yüklenecektir.)
    [*=left]Programı yükledikten sonra uygulama otomatik olarak açılacaktır. (Açılmazsa kendiniz açınız.)
    [*=left]Açıldıktan sonra size biri internete bağlanılsın mı şeklinde 2 soru soracaktır. İki soruyada sağ tarafta bulunan tuşu yani 'Hayır' seçeneği ile gelen soruları iptal edecek şekilde cevaplayınız.
    [*=left]İptal ettikten sonra karşınıza sıra listesinde halinde seçenkli olarak bir liste gelecektir. Bu listeden 1. sıradakine giriyoruz. Girdiğimiz sayfada da yine 1. sıradakine girik 'AknFEP' olan kısmı diğer seçenek ile değiştiriyoruz.
    [*=left]Da ha sonra bu sayfadan ayrılmadan 4. seçeneğe tıklıyoruz. Karşımıza 4 sıralı bir T9 tahmini sırası gelecektir. (Resim 12 ve 13'te görüldüğü gibi.) Bu sraların hepsini küçük yazı ile yazılmış 'abc' şekli ile değiştiriyoruz. Programı her açtığınızda T9 Tahminini kapatmak zorunda kalmamanız için bu işlemi gerçekleştirmelisiniz..
    [*=left]Şimdi benim vermiş olduğum bu linkden 'iPhone v1.20.bdskt' uygulamasınıda hafıza kartına indiriyoruz.
    [*=left]Dosya indikten sonra herhangi bir dosya yöneticisi ile (X-Plore'yi tercih ediniz. - Forumda mevcut.) hafıza katına girip indirmiş olduğumuz 'iPhone v1.20'ye aç diyoruz.
    [*=left]Aç dedikten biraz önce kurmuş olduğumuz 'Baidu Input' programı açılacak ve önizleme halinde yüklenecektir. Arkadaşlar yükleme tamamlanmıştır. iPhone v1.20 klavyesi otomatik olarak varsayılan klavye olmuştur.
    [*=left]Eğer varsayılan klavye olmamışsa sıra 'Baidu Input' programını açıp sıra listesine geliyoruz. (Resim 8, 9, 10, 11 ve 12'de görüldüğü gibi.) Burdan 3. seçeneğe tıklayıp gelen sayfada 1. seçeneği tıklıyoruz ve ardından klavyelerden 'iPhone'yi seçip programdan çıkıyoruz.
    [*=left]İşlemimiz bitmiştir. Güle Güle kullanmanız dileği ile bir duanızı eksik etmeyin...
Kullanım Kolaylığı:

  1. [*=left]Arkadaşlar bu program paketi birçok iPhone gibi cihazlarda kullanımı kolay olarak geliştirilen küçük ve oldukça rahat olan mini qwert klavyedir. Bu tasarımı yapmamın amacı tüm yeni cihazların çoğunda bulunan 'iPhone ve Nokia'nın yeni geliştirmiş olduğu cihazlarda bile bulunmaktadır. Bu yüzden bu uygulamayı arayüzü en iyi ve en güzel hassasiyete sahip olmakla birlikte 'Gravity' programının güncel versiyonundan (v2.70 Build 7158) alınarak yapılmıştır.

    [*=left]Bu program sayesinde ekranınızın büyük bir bölümü rahata eriyor, doğru ve güvenilir bir siteden indirip kurdunuz 'Baidu Input' programı sayesinde arada olasıkla (Çok Nadir) olabilecek sorunlar dışında herhangi bir sorunla karşılazmaz ve telefonunuzu kolay kolay kasmaz.
    [*=left]Bu uygulamalar final versiyonu gelene kadar güncellemeye sahip olacak ve istekleriniz doğrultusunda yeni özellikler eklerncek kullanım kolaylığı daha da artacaktır.
    [*=left]Bu uygulama sizleri 'iPhone ve Nokia'nın yeni çıkarmış olduğu mini qwert klavyeler ile kıyaslayamaz ancak onlardan da güzel yanları olduğunu hatırlatmak isterim ve bir nebzede olsa kullanmanızı önerir bu klavye rahatlığını tavsiye ederim..
    [*=left]Yeni tasarlayacağım klavyerlerde, güncelleyeceğim veya benden isteyeceğiniz klavyeleri lütfen bu başlık altında istek olarak bildirseniz elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım..





Link : [/URL]
Şifre : [--( SELİM ŞENER )--]

ARKADAŞLAR GRAVITY KLAVYESI, HTC MİNİ QWERT KLAVYESİ VE BUNA BENZER iPHONE GİBİ KLAVYELERE GELECEK OLAN GÜNCELLEŞTİRMELERİ 24.06.2012 TARİHİ İLE BU KONUYLA BİRLİKTE YAYINLANMAYACAKTIR. BİLGİLERİNİZE... SİZLERİN GÖSTERMİŞ OLDUĞU SADAKÂT VE İLGİYE TEŞEKKÜR EDER HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM...

BURDA YAPTIĞIM KLAVYELERİ PAYLAŞMAK İÇİN AÇTIĞIM KONU KİLİTLENDİ VE KONUYA OLAN TEPKİM YÜZÜNDEN MODARATÖRLE ATIŞMA SONUCUNDA KONUM KAPATILMIŞTIR... BU OLAYLARDAN DOLAYI SİZLERDEN ÖZÜR DİLİYOR BAŞKA FORUM SİTELERİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN!!!


Arkadaşlar bu iPhone v1.20 Türkçe karakter destekli klavye Furkan Değer arkadaşımızın hazırlamış olduğu 'Baidu Input v2.0.2 Türkçe Karakter Destekli Mini Qwert Klavye' programında denenip sorunsuz bir şekilde çalıştığı gözlemlenmiştir. Bu konuya sahip olup böyle bir paylaşım yaptığı için kendisine teşekkürlerimi sunar yeni paylaşımlarında başarılar dilerim..



GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI HEPİNİZE AYRI MÜTEŞEKKİRLERİMİ SUNAR TEŞEKKÜRLERİMİ ARZ EDERİM...


-- ' SELİM ŞENER FARKIYLA ' --
 
  • Beğen
Tepkiler: Spartacus60, seminay ve maximert353


Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Inşallah kardeşim hepimize hayırlı olur .
 
Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
merakla bekliyoruz
 
23palulu23

23palulu23

Üye
s3 lere olur mu acaba ?
 
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden :tşk:
 
aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Abi ne yaptın sen öyle ya gravity klavyesi mükemmel birşey.Acaba ne zaman upload edebilirsin ?

Arkadaşım ben bu tür uygulamalar üzerinde biraz hassasım ve olabildiğimce hatasız yapmaya çalışıyorum ve netim olmadığı için 1 2 gün sürebilir. Ancak yarin telden resim yükleyebilirsem birkaç resim atacağım
 
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Tamam bekliyorum :)
 
lolaman

lolaman

Üye
Vay be abi hemen payşaşta bizde yararlanalım :D
 
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Güzel olur ama bizim telefonlarımız x6 hariç rezistif ekran orası kötü :S
 
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Evet kardeş acaba fotoları bugun paylaşabilir misin ?
 
Del Rey

Del Rey

Üye
:tşk: Merakla bekliyorum.
 
Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
Forumda bi mert vardı 5800 a x6 nın kapasitif ekranını takmış :D çalışıyor diyordu :D
 
23palulu23

23palulu23

Üye
arkdaşım ne zaman paylaşacaksın acaba tarih var mı ?
 
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hocam 2 gün oldu cevap vermiyecek misin ?
 
aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 2 gün oldu cevap vermiyecek misin ?
Arkadasim bende biliyorum su an calismalarim dvm ediyor resmide ins yukleyecegim mobilden girdigim icin zorlaniyorum ama calisma bana gore super oldu sizlerinde begenecegini umuyorum ..
 
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Arkadasim bende biliyorum su an calismalarim dvm ediyor resmide ins yukleyecegim mobilden girdigim icin zorlaniyorum ama calisma bana gore super oldu sizlerinde begenecegini umuyorum ..

Hocam ben biraz sabirsizım bu konularda :D Sakin beni yanlis anlama.7 aylık olmanin sonucları :D
 


Üst Alt