Telefon Tavsiyesi iphone mi ? yoksa 5800 xm mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
iphone mi ? yoksa 5800 xm mi ?
arkadaslar benim 5800 xm telim var ve cok memnunum ama bir tel daha alacagım sizce hangisini alayım 5800xm mi yoksa iphonemi alayım ve 5800 xm bu modelide cok seviyorum biraz donmaları oluyor ama yinede cok seviyorum sizce hangi teli alayım özellik olaraktan hangisi daha güzel iphone lerin cok kısıtlı özellikleri varmıs ama onunda dokunmatiği cok güzel calısıyormus
biraz bu konuda paylasım yapabilirmiyiz acaba kararsızımda :bilmm:ah

Berquant

Üye
kesinlikle iphone al. ben 5800 dan memnunum. ekranım nedense diğer 5800 lara göre çok hassas kapasitif gibi :D 4 gün şarjım gidiyor. fakat yinede iphone ile takaslamayı düşünüyorum. sende iphone al. uygulamları gerçekten güzel.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle iphone al. ben 5800 dan memnunum. ekranım nedense diğer 5800 lara göre çok hassas kapasitif gibi :D 4 gün şarjım gidiyor. fakat yinede iphone ile takaslamayı düşünüyorum. sende iphone al. uygulamları gerçekten güzel.

güzel diyorsun ama iphone lerinde cok kısıtlı özellikleri varmıs düşünebiliyormusun bir bluetooth bile akratım icin degilde sadece bluetooth kulaklıklar icinmiş ve buna ragmen yinede cok kararsızım :bilmm

baya1994

baya1994

Üye
bence en iyi 5800 xm bende 5800 siyah var ve çok mennunum hende 2010 yılında üretilmiş son versiyon 5800 sertifika hatası var ama onunda çözümü var daha ne diyim 5800 önüne hiç tel gecemez benim tel uygulama cok ve donma olmuyor süper tel ıphone aldacağınıza 5800 alın kullanın :D

ByAbsn

ByAbsn

Üye
kardes yeteri kadar paran varsa IPHONE al

scuf

scuf

Üye
eğer oyun oynayan biriysen iphone sadece oyunları için bile alınabilir :D + olarak birçok kaliteli uygulama sunan apstore hizmeti var nokianın ovi storesi çok kalitesiz ve tasarım olarakta 5800 ın üstünde ama özellik olarak ve fiyat farkınıda araya katarsak 5800 daha ağır basıyor derim ben ama param var diyosan iphone ilk tercihin olsun.İlk msjda benim 5800 telim var demişsin ikinci bir tel daha alıcam yazmışın ve 5800 2. tel arasındaki seçeneklerde 2. telide 5800 alacak halin yok heralde biraz mantık dışı olur :D

alkımcanosu

Üye
5800 varsa bi daha aynısından almana gerek yok bence iphone almanada gerek yok eğer sadece oyun için alcaksan kesinlikle ipot touch all iphonelere göre daha hızlı ve kasma sorunu yok bende bu şekilde yapıyorum gayet memnunum

pinhani24

Üye
5800XM mavi al.... iphone alırsan yaşamaktan soğursun :ehe benden solemesi :)

Revengeful

Emekli Yönetici
iphone

Şehriyar

Şehriyar

Üye
iphone hangi sürümden alacaksın? mesela dediğin gibi bluetooth ozellği var ama sadece iphone lar arasında... kamera var ama video çekmiyor (3g modelinde cekmiyor. 3gs modeline koyuldu bu özellik)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ikisinide boşver bence n8 i bekle

WitchKing

Üye
ıphone ama garantisi bitince at çöpe.. telefon kadar tamir parçası alırlar.. 5800 gayet iyi..

kartal158

kartal158

Üye
bnde 5800xm var kullanışlı memnunum ama iphone

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Kesinlikle iPhone al. Uygulama desteği yeter ama alacaksan 3Gs al çünkü 3G artık iOS 4'te teklemeye başladı 3Gs seni 2-3 sene götürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt