iphone hotmail rehberi ile telefon rehberi arasındaki bağlantı

Sponsorlu Bağlantılar

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
iphone hotmail rehberi ile telefon rehberi arasındaki bağlantı
Arkadaşlar merhaba,

Benim aklıma takılan bir soru var. Bu iphone telefonlarda rehber ile hotmail kişileri arasında bir bağlantı var malum. Ben normal bilgisayarımdan hotmail ve oradan da kişilere girip orada kişi listesini görebiliyorum. Bu liste üzerinde düzenleme yaptığım zaman aynı düzenlemeler anında telefon rehberimde de gerçekleşiyor mu acaba? Örneğin hotmail.com adresinden girdiğimde XXX kişisinin telefonunu 05xx xxx xx xx şeklinde kayıtlıyken 05yy yyy yy yy şeklinde değiştirsem, bu değişiklik telefon rehberime yansır mı? Bilgisi olan varsa cevaplayabilirse sevinirim. teşekkürler..

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir allahın kulu konuya girip bakmamış bile yahu :) acemisiyim bu işin, biraz yardımcı olsanız

Symbianize

Symbianize

Üye
Facebook var ama hotmail olduğunu sanmıyorum

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
dostlar mail adresinize bilgisayarınızdan girdiğinizde kişiler diye bir bölüm var. oraya tıklayınca listenizdeki kişiler görünüyor. eğer kayıtlıysa cep telefonu numaraları da hepsini gösteriyor burada. ama buradan yani bilgisayardaki bu ekrandan bir kişi hakkında bir bilgiyi güncellediğimizde ya da sildiğimizde bu yaptığımız işlem aynı anda cep telefonundaki rehberin kişiler bölümünde geçerli oluyor mu? sormak istediğim tam olarak bu

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen

Üst Alt