İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
bende iphone 4s var. son zamanlarda world at arms diye bir oyun yükledim özellikle türkcell netten oynarken yaklaşık 15 dkk ve sonrasında telefonumun sim kart yuvasının olduğu kısım resmen ateş gibi oluyor şimdilerde netede girsem aynı yer çok ama çok ısınıyor bunun nedeni ne olabilir???
3G bağlantısı zayıfsa ve 3G açıksa ısınma yapar

kaanu32

Üye
3G bağlantısı zayıfsa ve 3G açıksa ısınma yapar

yok hocam 3G bağlantım zayıf değil ben senelerden beri kullanıyorum 3Gyi ama bir tek bu telefonda böyle bir sorun yaşadım.
sözde dünyanın en iyi telefonlarından biri :lac:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
yok hocam 3G bağlantım zayıf değil ben senelerden beri kullanıyorum 3Gyi ama bir tek bu telefonda böyle bir sorun yaşadım.
sözde dünyanın en iyi telefonlarından biri :lac:
Bağlantı zayıftır hocam, kullanılan madde yüzünden çok belli oluyor

turka_10

Üye
arkadaşlar bana arama geldiğinde mesela 'ali veya ali' ahmet veya ahmet diye yazıyo bu her numara için ole oluyo ve bunu nasıl duzelticem yardımcı olurmusunuz???ıphone 5 tel bu arada

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar iphone için windows media eklentili tarayıcı varmıdır

cengooxx

Üye
İphoneye nasıl yeni yazılım kurulur ?

cengooxx

Üye
Telefona sıfırdan yazılım kurucam

kaanu32

Üye
Kullanılan madde derken hocam ???

rustemteksoy

rustemteksoy

Üye
Arkadaşlar İphone 5 aldım 2.el cihaz yurtdışından getirilip kayıt ettirilmiş ve garantisi bitmiş ben bunu şebeke sorunundan dolayı PhoneProof'a verdim ürünüm istanbuldan değişim yapıldı sanırsam pazartesi yani yarın alıcam duydumki değişimde swap adlı cihaz veriliyormuş vede bu cihazın kutusu fln olmuyormuş + bu cihaz kullanılmış parçalardan oluşuyormuş şimdi gerçekten swap bir cihazmi verilecek yoksa 0 bir cihazmı + 300TLde değişim parasını ödeyeceğim lütfen yazın çok meraklıyım...

furkankaya559758

Üye
Arkadaşlar İphone 5 aldım 2.el cihaz yurtdışından getirilip kayıt ettirilmiş ve garantisi bitmiş ben bunu şebeke sorunundan dolayı PhoneProof'a verdim ürünüm istanbuldan değişim yapıldı sanırsam pazartesi yani yarın alıcam duydumki değişimde swap adlı cihaz veriliyormuş vede bu cihazın kutusu fln olmuyormuş + bu cihaz kullanılmış parçalardan oluşuyormuş şimdi gerçekten swap bir cihazmi verilecek yoksa 0 bir cihazmı + 300TLde değişim parasını ödeyeceğim lütfen yazın çok meraklıyım...
Swap yazıyorsa kullanılmış telefonun kasasını değiştirip verirler.

exeli258

exeli258

Üye
arkadaşlar bana arama geldiğinde mesela 'ali veya ali' ahmet veya ahmet diye yazıyo bu her numara için ole oluyo ve bunu nasıl duzelticem yardımcı olurmusunuz???ıphone 5 tel bu arada
kardeşim bendede vardi aynı sıkıntı (tel 5s ) aynı noyu 2 kere kaydetdiyosunda ondan oluyo

Tolga KESER

Üye
iphone 4 için otg desteği var mı

vsamanci

vsamanci

Üye
slm dün aldığım iphone 5s güncelleme olurken ilerlemesi az diye dondu sanarak bir kaç kez wifiyi kapatıp açdım baya bekledikden sonra güncelleme bitti ama telde sorun yok sadece whatsapp facebook instagram gibi şeylerde donma atma gibi şeyler yaşıyorum tel daha yeni ne yapmam lazım sıfırla yükle yapdım işe yaramadı son güncelleme 8.0.2 bilen biri yardım ederse sevinirim

denisjr

denisjr

Üye
slm dün aldığım iphone 5s güncelleme olurken ilerlemesi az diye dondu sanarak bir kaç kez wifiyi kapatıp açdım baya bekledikden sonra güncelleme bitti ama telde sorun yok sadece whatsapp facebook instagram gibi şeylerde donma atma gibi şeyler yaşıyorum tel daha yeni ne yapmam lazım sıfırla yükle yapdım işe yaramadı son güncelleme 8.0.2 bilen biri yardım ederse sevinirim
Bende aynı şekilde yaptım. Sizde herhangi bir sıkıntı yok. Güncelleme kötü olmuş herkes aynı problemi yaşıyor.

Benim imessagela ilgili problemim var. Eşime 5s aldım. Normal sms atamıyor bana imessage olarak geliyor. İmessage kapatıncada sms gönderilemiyor. İmessage açmanız gerekiyor diyor. Sms olarak gönderi işaretledik ama herhangi bir şey değişmedi. Ben imessageı kapatıyorum yine imessage olarak geliyor :D anlamadım gitti.

Üst Alt