İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Bende bilmiyorum

escape72

escape72

Üye
iphone 4s telefonu ios 7.0.4 yükle kilit ekrandayken arama gelince reddet butonu gelmiyor bunun bir çaresi var mı?

47MaDo47

47MaDo47

Üye
bilinçli

bilinçli

Üye
Kardeş ios 6ı dada öyle açma kapama tusuna 1 kez basarsan telefonun sesini kapatır çalarken , 2 kere basarsan reddeder
itunes müziklerin sadece 7 tanesini görüyor, telefonda da dosya olarak 350-400 tane müzik var telefon müzik çalarında ise bu 400 ün 250 si görünüyor neden olabilir?muziklerim kendiliginden silinmis
Kardeş o kendiliğinden silmedi sen yaptın bilmeden.Telefonu pc yebağlayınca müzik atarken itunes ten o müzikleri seçip eşzamanla diyince atıyor.ancak sen daha sonra o müzikleri seçmeden bir eşzamanlama yaptıysan hepsi gidebilir veya başka bir pc de yaptıysanda gidebilir.
onu biliyorum ama oda deforme eder tuşu
bende ios 6 var mecburiyetten onda cevaplanın tam sonunda kamera kısayolu gibi bir şey var onu yukarı çektinmi çoklu seçenekleri bulursun (reddet , mesaj ile cevapla vs;) ancak ios 7 i dede öylemi bilmiyorum. bir bak cevap çubgunun sonunda , yanında onu yukarı çek öle çözersin :ok2:
slm arkadaslar ben ayfon4 aldım restore ettim ama esli eppele kimligiyle etkinlestirme istiyor ve eski kullanıcıyı bulmam cok zor ne yapmam lazım lütfen yardım....
Yeni kayıt aç kardeş 1 e-posta ile halledersin
Merhabalar iphone 5s sahibiyim.birşeye dikkat ettim first touch soccer oyununda ve highway rider oyununda ses aniden gidiyor.oyunu kapatıp açınca oyun sesi geliyor sonra gene aynısı oluyor.uygulamalarda mı yoksa benim telde mi bir sorun var.lütfen yardım edin
yandaki sessize alma butonuna basmıyosundur tahminimce.müzik dinlerken falan bir şey oluyor mu? veya tel çaldıgında ?

escape72

escape72

Üye
Kardeş ios 6ı dada öyle açma kapama tusuna 1 kez basarsan telefonun sesini kapatır çalarken , 2 kere basarsan reddeder

Kardeş o kendiliğinden silmedi sen yaptın bilmeden.Telefonu pc yebağlayınca müzik atarken itunes ten o müzikleri seçip eşzamanla diyince atıyor.ancak sen daha sonra o müzikleri seçmeden bir eşzamanlama yaptıysan hepsi gidebilir veya başka bir pc de yaptıysanda gidebilir.
bende ios 6 var mecburiyetten onda cevaplanın tam sonunda kamera kısayolu gibi bir şey var onu yukarı çektinmi çoklu seçenekleri bulursun (reddet , mesaj ile cevapla vs;) ancak ios 7 i dede öylemi bilmiyorum. bir bak cevap çubgunun sonunda , yanında onu yukarı çek öle çözersin :ok2:
yandaki sessize alma butonuna basmıyosundur tahminimce.müzik dinlerken falan bir şey oluyor mu? veya tel çaldıgında ?
yok kardeşim çıkmıyor yukarı doğru.

akbarr

Üye
herkese merhabalar benim iki tane sorum olacaktı
1-plantronics explorer 210 bluetooth kulaklık var elim de kullanmakta olduğum cihaz da 4s yalnız bir türlü bluetooth ile bağlantıyı sağlayamadım nasıl yapabilirim ya da görmesi gerek de bir arıza sı mı var telefonun anlayamadım.
2-cihazı kullanırken şarj durumu %40 %50 lerde iken resim çekerken ya da başka bir işlem yaparken şarjı bitiyor uyarı işareti veriyor açmaya kalktığım zaman birkaç saat sonunda yeniden açılıyor şarjı %50 lerde kaldığı yerden devam ediyor sebebi nedir acaba telefonum vadesini doldurdu mu acaba ya

Trioxin

Trioxin

Üye
Merhaba eskiden iphone kullanicisiydim androide dondum. Peki iclouddaki resimlerime nasil ulasabilirim icloud.com dan ulasamiyotum yokmu bir cozumu???

maltus

Üye

Oyun içinde ses gidiyor.ses kapama tuşu vs hepsi açık.ya bu first touch socer ya da higway rider ı telefon kaldırmıyor yada ses donanımında bi problem mi olabilir ??

bilinçli

bilinçli

Üye
Oyun içinde ses gidiyor.ses kapama tuşu vs hepsi açık.ya bu first touch socer ya da higway rider ı telefon kaldırmıyor yada ses donanımında bi problem mi olabilir ??
Donanımsal problem varsa müzik çalarken de bir süre sonra gitmesi lazım değil mi ? Sadece bu 2 oyundaysa oyundan da olabilir.
Benim iphone 3gs ımdede oluyor arada bir ses gidiyor bende çözüm bulamadım.bende bi keresinde temelli gitti oyundan cıktım hala ses yok teli kapatıp açtım öle geldi.
İphonelarla ilgili kronik bir sorun mu ki acaba ?

maltus

Üye
oyunlarla alakalı sanırım.oyle umud ediyorum.tskler

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar mrb.bir sorum olacak ben lumia 920 kullanıcısıyım ve bu ay içerisinde telefonumu değiştirmek İ5S almak istiyorum..benim sıkıntım şu uygun fiyata ve sorunsuz hangi site yada mağazalardan alabilirim.bir arkadaşta meydana gelmiş gold dan aldığı ürün paralel ithalat çıkmış.....yardımcı olursanız sevinirim.

mtrxrb

mtrxrb

Üye
Arkadaslar bnm ios surumum 6 larda birsey, ios 7 ye guncellemek istiyorm. Telim jb li iphone 4, ios 7 ye guncellersem, fotolarm appstoreden indrdgm uygulamalarim yada cydia dan indirdigim uygulamalar widget lerden neleri kaybederim ?

by.frozen

by.frozen

Üye
Telefonun yedeğini al. Zaten yedeği alırken soruyo uygulamalar yedeklensin mi diye. Evet dersin. O ara fotolar da yedeklenir. Tweaklere gelince al eline kağıtı kalemi yaz isimlerini jailden sonra tekrar yüklersin.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Ben hala soruma cvp alamadım

_asabiii_

_asabiii_

Üye
İphone 5s almayı düşünüyorum nerden almamı tavsiye edersiniz

by.frozen

by.frozen

Üye
Jail atacak mısın

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Tim den alınma cihaz bile paralel ithalat çıkabiliyorken hangi mağazaya ve kime guvenicez

by.frozen

by.frozen

Üye
Mediamarket. Pupa. Sıkıyosa ital ürün çıksın.

by.frozen

by.frozen

Üye
Bi dava açtın mı mağzaya ortak ederler seni

Üst Alt