Yok galiba ama acma kapamaya bir yada iki defa basmayı deneiphone 4s telefonu ios 7.0.4 yükle kilit ekrandayken arama gelince reddet butonu gelmiyor bunun bir çaresi var mı?
onu biliyorum ama oda deforme eder tuşuYok galiba ama acma kapamaya bir yada iki defa basmayı dene
Kardeş o kendiliğinden silmedi sen yaptın bilmeden.Telefonu pc yebağlayınca müzik atarken itunes ten o müzikleri seçip eşzamanla diyince atıyor.ancak sen daha sonra o müzikleri seçmeden bir eşzamanlama yaptıysan hepsi gidebilir veya başka bir pc de yaptıysanda gidebilir.itunes müziklerin sadece 7 tanesini görüyor, telefonda da dosya olarak 350-400 tane müzik var telefon müzik çalarında ise bu 400 ün 250 si görünüyor neden olabilir?muziklerim kendiliginden silinmis
bende ios 6 var mecburiyetten onda cevaplanın tam sonunda kamera kısayolu gibi bir şey var onu yukarı çektinmi çoklu seçenekleri bulursun (reddet , mesaj ile cevapla vsonu biliyorum ama oda deforme eder tuşu
Yeni kayıt aç kardeş 1 e-posta ile halledersinslm arkadaslar ben ayfon4 aldım restore ettim ama esli eppele kimligiyle etkinlestirme istiyor ve eski kullanıcıyı bulmam cok zor ne yapmam lazım lütfen yardım....
yandaki sessize alma butonuna basmıyosundur tahminimce.müzik dinlerken falan bir şey oluyor mu? veya tel çaldıgında ?Merhabalar iphone 5s sahibiyim.birşeye dikkat ettim first touch soccer oyununda ve highway rider oyununda ses aniden gidiyor.oyunu kapatıp açınca oyun sesi geliyor sonra gene aynısı oluyor.uygulamalarda mı yoksa benim telde mi bir sorun var.lütfen yardım edin
yok kardeşim çıkmıyor yukarı doğru.Kardeş ios 6ı dada öyle açma kapama tusuna 1 kez basarsan telefonun sesini kapatır çalarken , 2 kere basarsan reddeder
Kardeş o kendiliğinden silmedi sen yaptın bilmeden.Telefonu pc yebağlayınca müzik atarken itunes ten o müzikleri seçip eşzamanla diyince atıyor.ancak sen daha sonra o müzikleri seçmeden bir eşzamanlama yaptıysan hepsi gidebilir veya başka bir pc de yaptıysanda gidebilir.
bende ios 6 var mecburiyetten onda cevaplanın tam sonunda kamera kısayolu gibi bir şey var onu yukarı çektinmi çoklu seçenekleri bulursun (reddet , mesaj ile cevapla vsancak ios 7 i dede öylemi bilmiyorum. bir bak cevap çubgunun sonunda , yanında onu yukarı çek öle çözersin
Yeni kayıt aç kardeş 1 e-posta ile halledersin
yandaki sessize alma butonuna basmıyosundur tahminimce.müzik dinlerken falan bir şey oluyor mu? veya tel çaldıgında ?
Oyun içinde ses gidiyor.ses kapama tuşu vs hepsi açık.ya bu first touch socer ya da higway rider ı telefon kaldırmıyor yada ses donanımında bi problem mi olabilir ??Kardeş ios 6ı dada öyle açma kapama tusuna 1 kez basarsan telefonun sesini kapatır çalarken , 2 kere basarsan reddeder
Kardeş o kendiliğinden silmedi sen yaptın bilmeden.Telefonu pc yebağlayınca müzik atarken itunes ten o müzikleri seçip eşzamanla diyince atıyor.ancak sen daha sonra o müzikleri seçmeden bir eşzamanlama yaptıysan hepsi gidebilir veya başka bir pc de yaptıysanda gidebilir.
bende ios 6 var mecburiyetten onda cevaplanın tam sonunda kamera kısayolu gibi bir şey var onu yukarı çektinmi çoklu seçenekleri bulursun (reddet , mesaj ile cevapla vsancak ios 7 i dede öylemi bilmiyorum. bir bak cevap çubgunun sonunda , yanında onu yukarı çek öle çözersin
Yeni kayıt aç kardeş 1 e-posta ile halledersin
yandaki sessize alma butonuna basmıyosundur tahminimce.müzik dinlerken falan bir şey oluyor mu? veya tel çaldıgında ?
Donanımsal problem varsa müzik çalarken de bir süre sonra gitmesi lazım değil mi ? Sadece bu 2 oyundaysa oyundan da olabilir.Oyun içinde ses gidiyor.ses kapama tuşu vs hepsi açık.ya bu first touch socer ya da higway rider ı telefon kaldırmıyor yada ses donanımında bi problem mi olabilir ??