Benim ios 7 yüklü gayet memnunum sen Dediklerine kulak asma ios 7 yi yükle.İphone 4 kullanıyorum ıos olarak 4.1 var fakat artık kötü çalışmaya başladı ıos 6 yuklesem düzelir mi ios 7 yı pek tavsiye etmedilerde ve nasıl yükleyebilirim
Yapma dostum 6 idealdir 6 yükle gittiği yere kadar gidersinBenim ios 7 yüklü gayet memnunum sen Dediklerine kulak asma ios 7 yi yükle.
Sen bılırsın ios 7 gayet iyiYapma dostum 6 idealdir 6 yükle gittiği yere kadar gidersin
Sorun ne kardesım biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisimbeni şu 3419 hatasından kurtaracak kimse yokmu araştırdığım ve formda söylenen tüm yolları denedim yok 5.0.1 jb 3gs im var paraysa para artık emeğin karşılığı neyse vermeye rağzıyım istanbul avrupa yakasından
Telefonun orjinal değil ozaman appstore yoksaArkadaşlar iphone 4 te app store yok bu nasıl oluyor? yada app stroreyi nasıl kurabilirim? daha ilk deneyimim iphone![]()
Sen ses atırma ve azaltma düğmesinin üstündeki seyi kontrol ettinmi acık olduguna emin olMrb iphone 4 kullanıyorum telefonumdan hiç bi şekilde ses gelmiyor. Örneğin zil sesi seçince titreşim var ama ses yok...
Orjinal diye biliyorum. Ayarlar kismindan girdigimde app store var fakat menude yok. Birde iphone telefonda sinirlama diye bir ayar varmis bu kisimdan app store kapali olabilir mi? Yada en kestirme olarak app store yukleye bilirmiyim telefona? Ilginiz için tesekkurler.Telefonun orjinal değil ozaman appstore yoksa
Menüde olması lazım siz bi ss kpyabilirmisiniz ana menüyü ekranıOrjinal diye biliyorum. Ayarlar kismindan girdigimde app store var fakat menude yok. Birde iphone telefonda sinirlama diye bir ayar varmis bu kisimdan app store kapali olabilir mi? Yada en kestirme olarak app store yukleye bilirmiyim telefona? Ilginiz için tesekkurler.
Arkadasin telefonu. yanimda oldugunda cekip atayim resimleri. Ilgin icin tesekkurler.Menüde olması lazım siz bi ss kpyabilirmisiniz ana menüyü ekranı
Burdayım bekliyorum bide ayarlar genel hakkında kısmınında resimlerini atarsanızArkadasin telefonu. yanimda oldugunda cekip atayim resimleri. Ilgin icin tesekkurler.
Tamam kardesim. Arkadastan alırım resimleri yollarim. Iyi gecelerBurdayım bekliyorum bide ayarlar genel hakkında kısmınında resimlerini atarsanız