İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

zeroni

Üye
Merhaba.
İphonedaki hazırlık profili nedir ? "Hazırlık pofilinin süresi doluyor" uyarısı veriyor. Ne yapmam gerekiyor.

Ekleme:Merak eden arkadaşlar olabilir.Hazırlık profilinin süresi dolmuş olmasına rağmen herhangi
bir sıkıntı olmadı.

edox

Üye
dostum mrb oncelılke boyle guzel bır paylasım yaptıgın ıcın saol ben bır tane ıpone 5 tel aldım daha dogrusu hedıye geldı ama telefon kacakmıs heralde sımdı acılmıyor nasl format atabılırım veya tekrar nasl kullanıma acabılırım ıp numrası gerekıyomus heralde yardımcı olursan sevınırım

KraL_BenıM

KraL_BenıM

Üye
İphone 3g güncelleme yapmak istedim fakat güncelleme yarıda kesildi.İphonumu geri yüklemek istedim fakat sürekli hata veriyor.Dfu moduna geçirmek için redsn0w programını kullandım fakat aşağıdaki hatayı aldım lütfen yardım edin....​

frk uzn

frk uzn

Üye
dostum mrb oncelılke boyle guzel bır paylasım yaptıgın ıcın saol ben bır tane ıpone 5 tel aldım daha dogrusu hedıye geldı ama telefon kacakmıs heralde sımdı acılmıyor nasl format atabılırım veya tekrar nasl kullanıma acabılırım ıp numrası gerekıyomus heralde yardımcı olursan sevınırım

Pasaport bul avea şubesine git 20 tl onlara ver bankaya yönlendircekler orayada 115 tl telefonu pasaporta işlicekler dahada kapanmaz

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
4s alınırmı yoksa 5s beklemeye degermi

baratrum27

Üye
ipad ım var tablet kapalıyken şarja taktıgımda şarj işareti çıkıyo ve donuyo şarj aletim yeni buyuk ihtimal yazılimdir veya formatla geçer diye düşünüyorum nasil format atacaz

kanakan38

Üye
Merhaba arkadaslar iPhone cihazımda düşürdükten sonra bu şeritler oluştu mobiltel garantili garantiye göndersem ne sonuç çıkar acaba

shadow_okan

Üye
Merhaba arkadaslar.marmariste yasıyorum turist bır musterıden ıphone 5 aldım ama fabrıka ayarlarındaydı.neyse kendımde ayrıyetten geveyle kullandıgım baska bır ıphone 5 var

konuya geleyım kendımdekı geveyı takrım etkınlesmedı sonrasında ıcınde turıste aıt olan kartın pın kodu acık olabılır dusuncesıyle kendı telefonuma taktım ama bı anda 2 aydır kullandıgım telefonum reset attı ve etkınlestırme moduna gectı

sızın anlayacagınız ıkısıde elımde kaldı.ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lutfen bugun pazar heryer kapalı telefonsuz kaldım

ysf_gfb

ysf_gfb

Üye
Mrb iphone 4 kullanıyorum telefonumdan hiç bi şekilde ses gelmiyor. Örneğin zil sesi seçince titreşim var ama ses yok...

manolyam63

manolyam63

Üye
ben aldım gayet memnunum

mehmettt3503

mehmettt3503

Üye
ıyı gunler ben abd den ıphone 4s aldım fakat yazılım guncellemesı yapamıyorum oyun yukleyemıyorum ve olan gereksız şeylerı de kaldıramıyorum naptıysam olmadı sanırım cydıa uzerınden kurulmus fakat kalkmyo cydıa gırdıgımde sadece hafıza kartının içerigını gorebılıyorum ne olur yardım edın sımdıden tesekkurler .

ismailkaya.

Üye
4s ios 7 yaptim 6.1.3 e jb ile donebilir miyim ?

fk555897

fk555897

Üye
Artles

Artles

Üye
Selamlar ben ipad 4 aldım 1 saat kadar 6.1.3 kullanip 7e güncelledim ama sanki hafif kare kare oldu app storeda aşşağı inerken çıkarken vs. Veya ayarlarda bi yere basıyorum bazen cok nadir donmalar yapıyor. Bu sorunlar düzelir mi yeni güncelleme ile sizce ve sizdede var mı böyle çok ufak tefek şeyler ?

PixelWolf

Üye
Selamlar ben ipad 4 aldım 1 saat kadar 6.1.3 kullanip 7e güncelledim ama sanki hafif kare kare oldu app storeda aşşağı inerken çıkarken vs. Veya ayarlarda bi yere basıyorum bazen cok nadir donmalar yapıyor. Bu sorunlar düzelir mi yeni güncelleme ile sizce ve sizdede var mı böyle çok ufak tefek şeyler ?
Oho benimkini görsen sen appstore ve safari kasarken ölüyor

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaslar elimde bi iphone4 var sim kilitli ios7 yuklu ben simdilik sadece cihazi acmak istiyorum sim takmadan ama acilmiyor youtube da bi video izlemistim acil arama yaparken home a basinca aciliyordu simdinolmuyor yok mu yardimci olabilecek

zaza00

Üye
merhaba bende samsung galaxy ace var
ikinci el iphone 3gs almayı dusunuyorum sizce almalımıyım değer mi ?

ozakin70

ozakin70

Üye
merhaba bende samsung galaxy ace var
ikinci el iphone 3gs almayı dusunuyorum sizce almalımıyım değer mi ?
Bos ver 3gs yi nokia lumia al deha iyi ama tavsiyem temiz bir iphone 4 alman

Üst Alt