telefonun kilit acma kapama sesini nasıl degistiriyoruz
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
3S 6.1.2 JB telefonum var. Yüklediğim iletim raporu programından sonra telefon aptallaştı kaldırdığım halde düzelmedi. Benim sorum telefonun içindeki herşeyin silinmesini istiyorum ama JB gitmesin. Pc den restore yapsam 6.1.3 otomatik yükleyecek ve JB gidecek nasıl bir yol izlemeliyim ?
- - - Eklendi - - -
slm arkadaslar bende iphone bes var daha yenıyım ıphonede bılgısayardan muzık resım falan atmak ıstıyorum ama olmuyor bilgisayar görmüyor teli napabilirim

İyi günler
İphonede konuşurken kayıt varmı ?
aynı soruyu bende çoktandır düşünüyorum sonra bekleme kararı aldım. Hem iphone 5s normal 5 ten daha iyi olursa yanlış yapmış olurum çok fark yoksa da iphone 5 in fiyatı düşer iphone 5 alırımmerhabalar sizlere bir sorum olacak yanıtlarsanız çok memnun olurum.
ben bu hafta içinde iphone5 almayı planlıyorum fakat duyumlara göre eylül sonuna doğru iphone5s çıkabilirmiş. Sizce beklemelimiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler![]()

İphoneler arasında mı sadece bluetooth alışverişi var bunu nasıl halledile bilir ?
Arkadaslar i4 6.1.3 jbsiz normal aramalarda ahize çalışıyor fakat viber ve tangoda çalışmıyor viberden arama yaptığımda ahizeden ses gelmiyo ama hoparlöre aldığımda geliyo yardım edebilir misiniz
İphoneler arasında mı sadece bluetooth alışverişi var bunu nasıl halledile bilir ?