İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

nuh096

nuh096

Üye
Sagolasin ben 6.1.3 cikmak istemiyorun 6.1.2 yüklemek istiyorum jailbreak 6.1.3 cikmiyacagi icin

yhedex

Üye
iphone 4 yeni aldım, appstoreden indirme yaparken devam etmek için çerezleri açmalısınız diyor başkada birşey demiyor lütfen yrdım ?

GuLDuR-YuZuMu

Üye
S.a. Arkadaşlar yurtdışı 3g cihazım var yazılımı 3,0 unlock etmiştim ve uzun zamandır kullanıyorum.. yeni bi sürüm yüklemek istiyorum, baseband yükseltmeden sim kilidini sorunsuz açabileceğim sürüm nedir? ve nasıl yüklerim yönlendirirseniz sevinirim..

PixelWolf

Üye
telefonun kilit acma kapama sesini nasıl degistiriyoruz

- - - Eklendi - - -

o değişmez sadece ses çıkarmaması için kapatılır

Wayne Roney

Üye
2. el iphone 3gs aldım kutunun üstünde at&t yazıyo jb olup olmasığını nasıl anlarım

DevrimYilmazzz

Üye
merhabalar sizlere bir sorum olacak yanıtlarsanız çok memnun olurum.

ben bu hafta içinde iphone5 almayı planlıyorum fakat duyumlara göre eylül sonuna doğru iphone5s çıkabilirmiş. Sizce beklemelimiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Apache11

Apache11

Üye

- - - Eklendi - - -

Sadece JB yaparak değişdbilirsin...

- - - Eklendi - - -

3S 6.1.2 JB telefonum var. Yüklediğim iletim raporu programından sonra telefon aptallaştı kaldırdığım halde düzelmedi. Benim sorum telefonun içindeki herşeyin silinmesini istiyorum ama JB gitmesin. Pc den restore yapsam 6.1.3 otomatik yükleyecek ve JB gidecek nasıl bir yol izlemeliyim ?

6.1.2 yi indirip manuel olarak yükle ama hertürlü jb gidicek...sende tweak lerinin yedeğini al hatta restoreden sonra tweak lerini otomatik olarak yükleyebilirsin ben bu şekilde yaptım ..saygılar

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aklıma birşey geldi..kilit sesi muhtemelen .caf uzantılı herhangi bir siteden .caf uzantılı sesi bul beğendiğini yani bunu itools la sistem dosyalarına girerek açma sesinin olduğu klasöre at ( ama açma sesinin kopyasını alarak sil ve yeni .caf dosyanı at ) biraz araştır bulursun

- - - Eklendi - - -

slm arkadaslar bende iphone bes var daha yenıyım ıphonede bılgısayardan muzık resım falan atmak ıstıyorum ama olmuyor bilgisayar görmüyor teli napabilirim

görmüyor derken apple kimliğin varmı ?? yoksa al bunuda Ayarlar - Store ye giderek yapabilirsin ama internetten araltırarak hallet bunu resimli anlatımlara bakarak yani..sonra bilgisayara itunes yada itools u indir bu kadar :)

- - - Eklendi - - -

İyi günler
İphonede konuşurken kayıt varmı ?

maalesef...eskiden nokia larda call recorder vardı...buna benzer bir app çıktı ama oda en fazla 1 dkk lık kayıt yapıyor..fazlası için ücret talep ediyor

ykpckmk

Üye
arkadaşlar bende iphone var yolcu beraberi kayıtlı yazıyo. 4.3.3 yüklü şu anda ama cogu program ios 5 istiyor cihazı güncellersem sıkıntı olur mu.

halilatici

halilatici

Üye
iphone 3g 8gb telefonuma ios 5 nasıl kurarım yardımcı olurmusunuz

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
merhabalar sizlere bir sorum olacak yanıtlarsanız çok memnun olurum.

ben bu hafta içinde iphone5 almayı planlıyorum fakat duyumlara göre eylül sonuna doğru iphone5s çıkabilirmiş. Sizce beklemelimiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
aynı soruyu bende çoktandır düşünüyorum sonra bekleme kararı aldım. Hem iphone 5s normal 5 ten daha iyi olursa yanlış yapmış olurum çok fark yoksa da iphone 5 in fiyatı düşer iphone 5 alırım:oke:

Joker.

Joker.

Üye
İphoneler arasında mı sadece bluetooth alışverişi var bunu nasıl halledile bilir ?

fk555897

fk555897

Üye
İphoneler arasında mı sadece bluetooth alışverişi var bunu nasıl halledile bilir ?

iPhone'larda bluetooth'dan birşey alıp gönderemiyorsun. Göndermek için Jailbreak yapman gerekiyor.

theyunus

theyunus

Üye
Sadece gonderne var
Alimda yapabilmek icin
Ucretli bluetooth programin ismini hatirlayamadim
Cydiada mevcut
Jeilbreak sart

devam

Üye
Arkadaslar i4 6.1.3 jbsiz normal aramalarda ahize çalışıyor fakat viber ve tangoda çalışmıyor viberden arama yaptığımda ahizeden ses gelmiyo ama hoparlöre aldığımda geliyo yardım edebilir misiniz

ykpckmk

Üye
Arkadaşlar Bluetooth kulaklıkla müzik dinleyemiyorum videolu anlatım varsa çok iyi olur başka forumlarda vardı ama yapamadım

theyunus

theyunus

Üye
Arkadaslar i4 6.1.3 jbsiz normal aramalarda ahize çalışıyor fakat viber ve tangoda çalışmıyor viberden arama yaptığımda ahizeden ses gelmiyo ama hoparlöre aldığımda geliyo yardım edebilir misiniz

Restore yap iOS 6.1.3 ü tekrar yükle
Yükler iken hata oluşmuş olabilir

frk uzn

frk uzn

Üye

Kardeşim bump diye bir program var internete bağlı iken karşı cihazdada bağlı olup o programın yüklü olması lazım fotpğraf video rehber kişisi yollaya biliyorsun yollamasıda eğlenceli iki cihazı yavaşca birbirine vuruyosun bağlanıyor yplluyor

KD1907

KD1907

Üye
25pp adlı programdan indirme yaparken bi anda internet kesildi.Sonra yaptığım indirme durdu.İnternet geldikten sonra kaç kere devam et butonuna bassamda her basışımda x işareti geldi ve bidaha devam etmedi.Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?

oguzhan_kork

Üye
Arkadaşlar dün benim iphone 5 im çalındı savcılığa gittim imei no ile dilekçemi verdim iphone mi bul özelliğinden bakıyorum telefon çevrimdışı gözüküyor sizce telefonum bulunur mu yardım edin çok üzgünüm

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
Nokiadan yeni geçeceğim iphonea. 3G veya 3GS arasında aşırı fark var mı? Daha önce hiç kullanmadım pişman olur muyum

Üst Alt