IchigoKurosaki
Üye
Bildiğime göre factory unlock gibi bişey
Tamam da factory unlock ne

Bildiğime göre factory unlock gibi bişey

((slm arkadaslar bende iphone bes var daha yenıyım ıphonede bılgısayardan muzık resım falan atmak ıstıyorum ama olmuyor bilgisayar görmüyor teli napabilirim
iphone 3s 6.1.2 jb telefonum var telefonumdaki tüm ıygulamaları silmek istiyorum reset atmayı düşünüyorum ama reset atınca 6.1.3 otomatik yükleyecek yazılımım değişmeden içini nasıl tertemiz edebilirim ?
Ayarlar genel sıfırla yapmalısınız
Sent from my iPhone 5⃣ using Tapatalk 2
Tüm ayarları sıfırla deyince telefon açıldığında wi-fi ile bağlantı isteyor ve direk yeni yazılımı yüklüyor içerik ve ayarları sil desem yine wi fi ile yeni yazılımı yükler mi ?
Diger telefonlarda atiyorum ben Ahmeti aradim dime. arama listesinde ahmet bir kere cikiyor kaliyor. ikinciye arasam ücüncüye dördüncüye hic farketmez, ahmet dewamli orda kaliyor. ama gicik iphone nun arama listesine girdiginiz zaman diyelimki ahmeti aradin, sonra mehmeti aradin, sonra tekrar ahmeti aradin, sonra hasani aradin, sonra yine ahmet iaradin.. ahmet habire asagi dogru iniyor yani 4 tane ahmet yaziyor. buda komple listeyi dolduruyor.. bunun bi caresi yokmu??? yani gruplastiramiyormu bu gicik iphone???