İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Leqendd

Leqendd

Üye
Oncelikle herkese slm arkadaslar bende iphone 3g turkiye cikisli var fakat whitedoorun yaptigi custom guncelleme paketini yukleyemiyorum hata veriyor ctrl+restore yapiyorum hata aliyorum dfu moduna aliyorum hata aliyorum ireble dfu moduna aliyorum yine hata aliyorum simdide jb yaptim ve yine hata aliyorum hatalar da 1600 1604 1601 v.s enterasan yinude su ki ios 4 den 3 e dusurebiliyorum ama whitedooru yukleyemiyorum lutfen beni bu dertten kurtarin yukleyeyim su illeti yaaa. :(((

coffeurr zafer

Üye
slm arkadaslar bende iphone bes var daha yenıyım ıphonede bılgısayardan muzık resım falan atmak ıstıyorum ama olmuyor bilgisayar görmüyor teli napabilirim

tdd46

tdd46

Üye
iphone 3s 6.1.2 jb telefonum var telefonumdaki tüm ıygulamaları silmek istiyorum reset atmayı düşünüyorum ama reset atınca 6.1.3 otomatik yükleyecek yazılımım değişmeden içini nasıl tertemiz edebilirim ?

fk555897

fk555897

Üye
slm arkadaslar bende iphone bes var daha yenıyım ıphonede bılgısayardan muzık resım falan atmak ıstıyorum ama olmuyor bilgisayar görmüyor teli napabilirim

Bilgisayarına önce iTunes sonra iTools programını indirip yükle. Sonra iTools'u açıp Media sekmesine giriyorsun. Sonra sağ tarafta video, music falan var. Oradan yükleyebilirsin. Resim eklemek istersen de Photos sekmesi var. Oraya atarsın.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
iphone 3s 6.1.2 jb telefonum var telefonumdaki tüm ıygulamaları silmek istiyorum reset atmayı düşünüyorum ama reset atınca 6.1.3 otomatik yükleyecek yazılımım değişmeden içini nasıl tertemiz edebilirim ?

Ayarlar genel sıfırla yapmalısınız

Sent from my iPhone 5⃣ using Tapatalk 2

tdd46

tdd46

Üye

Ayarlar genel sıfırla yapmalısınız

Tüm ayarları sıfırla deyince telefon açıldığında wi-fi ile bağlantı isteyor ve direk yeni yazılımı yüklüyor içerik ve ayarları sil desem yine wi fi ile yeni yazılımı yükler mi ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Tüm ayarları sıfırla deyince telefon açıldığında wi-fi ile bağlantı isteyor ve direk yeni yazılımı yüklüyor içerik ve ayarları sil desem yine wi fi ile yeni yazılımı yükler mi ?

Bundan emin değilim maalesef

xerkutx

Üye

İşaretli olan Kare tuşundaki numaralara tıklayınca otomatik numara bulmayı basılı tutup kapıyorum ama tekrar açdığımda Yine ON konumunda oluyor sürekli kapama yolunu bulamadım iphone 5 JB li cihaz kullanıyorum

canboylu

canboylu

Üye
ustam şimdi arkadaşım iphone 4 ü var okulda mebin engellediği sitelere girmek için normalde hotspot kullanıyoruz yada ultrasurf pcde,geçen appstoreda gördüm hotspot shield var indirdim işte belli bazı ayarlar yapacağını söyledi okeyledim sonra bekleyin bağlanacak diyo bağlanamıyor bu sorunu çözebilir miyiz ? Ek bilgi Google dns kayıtlı çünkü onu girmezsem normal internete bile girmiyor. Cevabını bekliyorum.

Edit:bi ek bilgi daha tel benim olmadığı için JBsiz.

ugurteknoloji

Üye
arkadaşlar iphone 3 açılmıyor elma amplemi çıkıp kalıyor öyle ne denediysem olmadı yardım lütfen

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
home tuşu ile açma kapama tuşuna basıp dene bir de

PixelWolf

Üye
hack olmadan bir oyun pc'den Iphone'a atılmıyor mu? :( oha ben bu telefonu niye aldım? kescem kendimi bu ne?

Teknosman

Üye
iphone 5 adnroid sıfır 370 TL 0543 799 52 52 Kaçırma Bu Fırsatı.!

tdd46

tdd46

Üye
3S 6.1.2 JB telefonum var. Yüklediğim iletim raporu programından sonra telefon aptallaştı kaldırdığım halde düzelmedi. Benim sorum telefonun içindeki herşeyin silinmesini istiyorum ama JB gitmesin. Pc den restore yapsam 6.1.3 otomatik yükleyecek ve JB gidecek nasıl bir yol izlemeliyim ?

h.h.g

Üye
İ phone 3 gs telefonm war surum 4 nasl yukseltebilirim

nuh096

nuh096

Üye
Selam önceliklike. Bende iphone 4s var 5.1.1 versiyon ile. Ben 6.1.2 yükseltmek istiyorum. Itunes ile 6.1.2 verisoyunu yüklemeye calistim ama olmuyor hata veriyor o yüzden benim sorum söyle:

Shsh kayitlari var bende 6.1.2'nin ben bu shsh kayitlarini 6.1.2 versionu ile karistirip bir programla felan update yapa
bilirmiyim?

Cevaplarinizi bekliyorum lütfen yardim edin arkadaslar iphone acayip takilmaya basladi

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar yardim yokmu? :/

whitelimo

Üye
ARkadaslar Iphone 5 kullaniyorum. Yanliz asiri gicik bir telefon bu :off: Diger telefonlarda atiyorum ben Ahmeti aradim dime. arama listesinde ahmet bir kere cikiyor kaliyor. ikinciye arasam ücüncüye dördüncüye hic farketmez, ahmet dewamli orda kaliyor. ama gicik iphone nun arama listesine girdiginiz zaman diyelimki ahmeti aradin, sonra mehmeti aradin, sonra tekrar ahmeti aradin, sonra hasani aradin, sonra yine ahmet iaradin.. ahmet habire asagi dogru iniyor yani 4 tane ahmet yaziyor. buda komple listeyi dolduruyor.. bunun bi caresi yokmu??? yani gruplastiramiyormu bu gicik iphone???

diger sorum ise; seni kim aramis msjlari.

diger telefonlarda atiyorum saat 15:45 de biri seni aradi ve senin tel o sira cekmiyor. tel cekmeye basladigi gibi hemen sebekeden sana msj geliyor " su satte biri seni aradi" diyor. Ama iphone da diyelim sizi ayni saatte biri aradi ve ulasamadi ya, iphone tekrar cekmeye basladiktan belki iki saat belki üc saat hatta ve hatta gece yarisi bile gelebiliyor.. niye böyle yapiyor bu iphone..

bu sorularimai cewap verirseniz memnun olurum ve cözüm sunarsaniz lütfen.. tesekkürler

whitelimo

Üye
kardes ilk basta "pc den itunesi siliyorsun. pc yi yeni den baslatiyorsun. C: ye girip partition u temizle diyorsun. temizledikten sonra i tunesi tekrar yüklüyorsun." ve iphone nu nu itunes e takiyorsun ve backup yapiyorsun. ama backup yapmadan önce telinde kaybetmek istemedigin verilerini yedekle. sonra fabrika ayarlarina geri dönüp. iphone ni cikartiyorsun. ve tekrar yukarda tirnak isareti ile yazmis oldugumu uygulayip tekrar takiyorsun. ondan sonra versionu yükseltebiliyorsun..

bende böyle oldu..

Erturk8

Üye
telefonun kilit acma kapama sesini nasıl degistiriyoruz

- - - Eklendi - - -

telefonun kilit acma kapama sesini nasıl degistiriyoruz

Üst Alt