İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Tako41'

Tako41'

Üye
bugün bi iphone 3g 16 gb aldım iyimi yaptım kotumu bılmıyorum satıp geri android alırım belki ama en azından bu telefon hakkında bana genel bilgi verirmisiniz ben whatsappı cok kullanırım o bile paralı böyle uygulamaları bi şekilde yüklemenın bı yolu yok mu ? telefona video atmanın müzik atmanın uygulamaları kendın atıp kurmanın vs... bide genel bi bilgi verirseniz şimdiden teşekkürler.

borasezer

borasezer

Üye
iphone 4 8gb simkilitli tel var ios 5.0 baseband 4.11.08 bu tele nasıl jaibreak yapabilirim bu tele uyumlu gecey varmıdır
lütfen yardım edin

GOKTUG54

Üye
Merhaba arkadaslar siteye üye olmadan önce konulara baktım ve güzel cevaplar verilmiş emeginiz için tskler arkadaslar benim sorunum su daha iki gün önce iPhone 4s aldım amacım internet sitelerinde fil dizi video seyretmekti fakat Youtube haricinde hiçbir video ve film acmıyor flash yükledim apselerden pidin broşür yükledim araştırıyorum ama halen bulamadım siz yardımcı olursunuz diye düşündüm veya hangi siteden film veya video seyredenilirm lütfen yardım edin arkadasımda Nokia n8 vardı her siteden seyredeniliyor

rushwood

Üye
Amerikada kullanilan sim kartsiz Verizon hatlarinin Turkiye de cozumu var mi? ben iphone 4 kullaniyorum ve TR ye getirmek istiyorum, kullanma sansim var midir, yardimlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.

bandobras

bandobras

Üye
benim ios 5.0.1 jb var ama ne yazıkki 5.1.1 geçemiyorum iphone 4s olduğu için şuan Settings üstünde 1 sayısı çıktı biraz canım sıkıldı onu nasıl kaldırabiliriz

zentegra

Üye
Merhaba,
İphone 4 kullanıyorum İOS 5.1.0 Yüklü iken jb yükledim. Yalnız yedekleme almadım. Şimdi jb den kurtulmak istiyorum icloud a tıklayıp yedekleme yapmaya çalışıyorum ama kalan saat 36 gibi bir yazı gösterip ilerlemesi mümkün olmuyor, telefon oldukça dolu olduğu için sanırım. ama bazı uygulamaları , rehberi, resimleri kurtarabilmem lazım. icloud ile olmazsa başka hangi türlü yedekleme yapabilirim ve telefondan jb yi kaldırabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim....

stulon94

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar,biraz geç oldu ama ben Iphone3Gs almayı düşünüyorum ama internet üzerinden almak istemiyorum.Ankarada bildiğiniz yer var mı sıfır ürün satan yardımcı olursanız sevinirim

rapkopattttt

Üye
arkadaşım sana bi sorum olucak ben kaçak bi iphone 4 aldım içinde talking tom cat fruit ninja gibi programlar vardı çalışıyorduda sonra telefona virüs girdi bende elle hafıza kartı ve telefon hafızasına fartmat attım tek tek şuan telefonda ana menüde gözüken talking tom ve fruit ninjaya girdigimde çince bişe çıkıp yükleniyor fakat sonuna geldiginde takılıp kalıyor açılmıyor yani bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşk ederim...

1980ufuk

Üye
Arkadasim Ben iternet uzerinden hic Bordet indiremiyorum i phone 3 e safAri bu program indiremiyor diyor ne yapmam Greek lufen

rapkopattttt

Üye
arkadaşlar birisi kaçak iphone 4 deki hafıza kartındaki mz adlı dosyayı upload edemezmi ...!

badboys15

badboys15

Üye
arkadaslar yeni 4s aldım tel şarjdayken ısınıyo adaptör de ısınıyo 3g den nete bağlandığımda da ısınıyor normal mi bi problem olailir mi

theyunus

theyunus

Üye
arkadaslar yeni 4s aldım tel şarjdayken ısınıyo adaptör de ısınıyo 3g den nete bağlandığımda da ısınıyor normal mi bi problem olailir mi

Aynı sorun bende de var
Normal olduğu söyleniyor
60 derceye kadar normalmiş

Bu arada arkadaslar benim
4s 5.0.1 in kulaklığından ses az geliyor
Kulaklik sağlam
Diger iPhone lerde ses cok iyi fazla çıkıyor
Benim telde ses cok az geliyor

theyunus

theyunus

Üye
Cevap veren çıkmamış :(

Dosyalara ayar gormuştum bir yerde ama bulamadım bulamıyorum
Lütfen yardim arkadaslar

theyunus

theyunus

Üye
Tamam tamam gerek kalmadı
Sizlerden cevab gelene kadar,
Başka bir forum sitesinde buldum
Sorun:
Ayarlar/Müzik/ses sınırlaması/kapalı
Yaptım ses artık kukreyerek çıkıyor
Son sesi açamıyorum
Kulaklik patlayacak :)

kralbendenf

kralbendenf

Üye
Millet İphone 3g ye oyun atıcam indirip nasıl atılıyor??

yasaksayasak

Üye
slm arkadaşlar yeni ıphone4s aldım yanlız çin malı ama 1ay çok güzel kullandım bir sıkıntı yoktu ama bugün şarz etmediğini gördüm makinanın bilgisayardada denedim şarz almıyor bir kaç servise gösterdim çin malı diye bakmak istemediler bana yardımcı olursanız burdan sevinirim şimdiden teşekkürler

theyunus

theyunus

Üye
slm arkadaşlar yeni ıphone4s aldım yanlız çin malı ama 1ay çok güzel kullandım bir sıkıntı yoktu ama bugün şarz etmediğini gördüm makinanın bilgisayardada denedim şarz almıyor bir kaç servise gösterdim çin malı diye bakmak istemediler bana yardımcı olursanız burdan sevinirim şimdiden teşekkürler

Bir zamanlar bende
1500 tl degerinde Nokia'nın
Shrake tarzı cam kapaklı olan modelinin Çin üretimi olan telefonu 300 tl almıştım
Ve 1 ay kullandıktan sonra
Gece uzandığım yerde
Şarj zaten tutukluk yapıyordu
Ve iste o gece şarj yeri icine gitti
Yani leyimleri kopmuş ve şarj soketi icine gitti :)
Hic bir telefoncuya satadim
Elimde patlamadan
Hemen değiştirmem gerektiğini düşünerek
70 tl değerindeki Nokia'nın bir modeli ile üzerine 30 tl vererek takas ettim.
Bir daha Çin li tl kesinlikle almam
Alacaklara da kesinlikle yanaşmayın diye uyarıyorum
Şimdi hayallerim gercek oldu ve 4s aldım
Çok cok cok
Memnunum

Senin yapman gereken
Orjinal bir telefon almak
Marka önemli degil
Samsung da şarj yerlerinden hep sorunlu
Kimde gördü isem
Şarj almıyor
Ama Çin Kore zart zurt
Markalardan uzak dur
Hemen elinden çıkar
Ama alan da cok sıkıntı çekebilir
Alana da yazık

İnsanlarımızı bilinçlendirelim
Kimseye aldırmayalım
Telefoncularimz da halkı bunlar la kandırmasinlar satmasınlar......

samet0311

samet0311

Üye
Iphone4 ücretsiz navigasyon nasıl kullanabilirim?

M.Eroglu

M.Eroglu

Üye
Jailbreak olmadan ücretsiz hiç bir şey kullanamazsınız...

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
iphonuma siri atmak istedim ama telefonu acarken apple logosu cikiyo ve telefon acilmiyo itunesa baglamayi denedim ama olmuyo acilll yardim lütfenn!!

Üst Alt