Dj_RaPToR_06
Üye
itunes tanırsa tabii..
doru dıyosun o da war ole anlattı kı bıan orjınal hıssettım belkıde orjınaldır bellı olmaz telde programsal sorun oldugundan dolayı arkadasın dedıqı hataları werıo olabılır bnce denemekte fayda war

itunes tanırsa tabii..

iTunes gormuyo
--------------- Ekleme ---------------
kuzenıme gosterdım telefonu 8 aydır fılan 3gs kulanıyo bnımkının aynısı dedı cakma fılan deıl dedı yanı menusude dıs gorunusu kadar bırerbır yapılmıs kasma fılanda yk telefonda ama iTunes gormuyo kopya heralde olmasa ne olucak kı sonucta gene sadece alo ozellıgını kulanıcam vi fi fılanda war calısıyoda ınternetede gırdım bn soylemedıgım surece kımse anlamaz kopya oldunu![]()
keyfını cıkar o zman 
iyi akşamlar arkadaşım bugun iphonuma yeni versiyon yükledim yazılım yüklendikten sonra pin kodu olmayan bir sim kart takmamı istedi sim kartı taktım ama sürekli usb kablosu takılı gözüküyo bi kaç kez simkartı cıkarıp taktım ama genede aynı sorun oluyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
--------------- Ekleme ---------------
iyi akşamlar arkadaşım bugun iphonuma yeni versiyon yükledim yazılım yüklendikten sonra pin kodu olmayan bir sim kart takmamı istedi sim kartı taktım ama sürekli usb kablosu takılı gözüküyo bi kaç kez simkartı cıkarıp taktım ama genede aynı sorun oluyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

iphone 3g 8 gb....ıtunesa bagladım update ettı kendılıgınden sonra acılmadı tekrar. Ekranında sımdı itunes ve usb resmı var. Sadece acıl arama yapıyor.
Yardım ederseniz çok sevinirim, çok önemli LÜTFEN.................
dfu moda al otomatikmen sürümü günceller dfu mod almak için power ve home tuşuna 15 sn basılı tutu itunes takılı iken gerisini bırak bilgisayar halleder.ustadlar bende iphone 3g var ama update yaparken usb fişi çektim ve iphonun ekranında i tunes ve usb kablo işareti var ve hiç bişe yapamıyorum i tunese girdigimdede i tunes de update tuşu aktif deil ne yapmam lazım hangi proramı kullanmam lazım acillll yardım edersenz iyi olur şimdiden ALLAH RAZI OLSUN YADIM EDENLERDEN
her iphone sadece 1 bilgisayarda kendini kopyalar nasıl sölim yani her bilgisayara takıp eşzamanlama eger başka bir bilgisayara takıp güncellersen ne var ne yok siler diger bilgisayardaki bilgileri alır buna yapacak bişey yok maalesef yada ben duymadım.ınstallustan yüklediğimiz uygulamalar itunes ile eşzamanladığımızda siliniyor tekrar tekrar yüklemekten bıktım buna bir çözüm yokmudur yedekleme gibi mesela saygılar.