Mtngl
Üye
Benim de bazen foto çıkıyo bazen çıkmıyo garip.sa kolay gelsin bende 5s var kişilerime resim koydugumda aradıgım zaman ya arandıgımda resim kucucuk cıkıyor tam ekran cıkması için ne yapmalıyım hic bi seyi kurcalamam zaten anlamam (viberde tam erkan cıkıyo )
Kardes ben kendim koyuyorum ama tam erkan yapamıyorumBenim de bazen foto çıkıyo bazen çıkmıyo garip.
Apple in kendi sitesinde yonlendirmeler var onlari dene (ağ ayarlarini sifirlama etkili olan)ya kafam allak bullak oldu bu yaştan sonra.Elimde bir telefon sitelerde dolaşıyorum.yardım ederseniz çok sevineceğim.Yurtdışında yiğenim kullandığı iphone 3g 16 gb telefonu bana bıraktı.kaydını yaptırdım.(Turkcell)ama 3 5 güne açılır demelerine rağmen bir ay oldu neredeyse hala "servis yok" diyor.birinci sorunum bu.ikincisi bilgisayardan itunes 9 u indirdim.hesap da açtım.ama iphone görmüyor.bir uyarı çıkıyo kapanıyor.halbuki kamerasındaki resimleri aktardım.telefonon version 1,1,4 yazılım 04,04,05-g .yönlendirmenizi bekliyorum.
Kardeşim kesinlikle almalısın ios katiyen android i aratmaz 3-4 sene güncelleme alıcaktır en kaliteli uygulamalar iosa gelir suan ios 8.2 beta 1 cıktı 2-3 beta sonra 8.2 final gelir iosa gel güncellemenin tadına var ios kalitesini yaşa derimŞuan Note 3 kullanıyorum fakat 1 ay sonra Iphone 6 plus almayı düşünüyorum. Iphone kullanmayı bayadır istiyordum ve içimde kaldı resmenSizce almalı mıyım? Çevremdekiler alma boşuna, gayet iyi bi telefonun var diyorlar. Sistemsel ve kullanım açısından iphone almalı mıyım ? Kısaca Note 3'ün yerini aratır mı ?
Şimdiden teşekkürler
Apple driverleri indir öyle dene telefonu dfu moduna al ve geri yükleme yap.sa arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum telefonum kapandı normal olarak açılmıyor fakat şarja takınca apple simgesi çıkıp kayboluyor kapalıyken bilgisayara takıyorum i tunnese bağlı gösteriyo fakat bilgisayarda bağlandı olarak görmüyor. bilenler bi yardım edebilirmi
Teknik servise götür telefonu sen çöp edersin yoksa belli hiç anlamıyorsun.apple driverleri derken? bide telefon çok nadir açılıyor %1 şarj gösterip geri kapanıyor.
Apple USB driverleri indir öyle deneİphone 4s pc ye bağlanırken şarj ediyor fakat i tunesten bağlanmıyor acil yardım!!!!!
Jeal break yap [emoji106]İphone 5 aldim bende yeni katildim ios furyasina varmi oneriniz
İkinci el aldim bunu seneye universiteye gidicem insallah sizce 5s e gecmeliyim yoksa seneye 6s emi gecmeliyim direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?