rewbeli
Üye
ilk hangi programlarla nasıl kullanmaya başlamalıyım
senin unlock yapman lazımselamar oncelikle.ben yurt dışından ıphone 3gs almıştım hattımı açmıştım kullanıyodum.surumu 3.1.1 di ben bunu 4.0.1 e yukselttim problemle karşılaştım tekrar 3.1.1 yapmak istedim ama olmuyormuş.telefonumu tekrar nasıl kullanılan bir hale getirebilirim ?
ilk önce recovery sim kart bulman lazımnasıl nerden unlock yapabilirim bi bilginiz varmı acaba
selam arkadaşım ben iphone 3gs 8gb yeni aldım ve yanlışlıkla güncelleyip 4.0.2 yüklemek gibi bir yanlış yaptım şimdide jailbreak yapamıyorum ve telefonumdan hiç keyif alamıyorum.netten 4.0.1 e dönersen olur diye okudum ve 4.0.1 fw indirip restore ettim ve hata verdi.shsh denilen bişey varmış bende o yok.ayrıca rednosow mu ne indirdim kabul etmedi.günlerdir bunlarla uğraşıyorum girmediğim site kalmadı ama bir türlü dönemedim 4.0.1 e nasıl yapacağım ben bu işi bana acil yardım lazım arkadaşım 1500 tl para verdim hiç bi işe yaramıyor bu alet bi sms raporu bile gelmiyor ne kadarda zengin işiymiş bu ya.
Cok Tesekkur ediyorum saol...bunu denicem bu gece umarim olur...Yine Tesekkur ederim Arkadas Cok Yardimin Oldu Sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?