-
Konu Sahibi
-
nasıl atıyor anlamadım ki kapalı iken felan mı yada durduk yere mi millete mesaj atıyor ilk kez böle bişey duydum biraz daha detay verirsen sevinirim dediğim gibi ilk kez böyle bir sorun duydummrb bende ki sorun tlf kendi kendine msj atıyor
ne yapabilirim acil yardım ltf
sorunu tam anlamadım daha detaylı anlatırmısın sorunumrb 32gb 3gs cihazım kapattığımda pili bittiğinde usb itunes geliyor telefoncu hemen yapıyor ama 110km yol gidiyorum bunu ben kendim nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
şu an hangi fw yi kullanıyorsun? 3.1.3 mü,3.1.2 mi?ilgilendiğin için sağol tlf 32gbs yurt dışı tüm hatlarla normal çalışıyor batarya bittiği zaman yada ben kapattığımda tekrar açtığımda ekrana usb itunes geliyor öyle kalıyor telefoncuya götürüp yaptırıyorum bunu ben kendim nasıl yapabilirim başka arkadaşa itunes le yapılacağını yazmışsınız ben yapamadım saygılar
selam elimde iphone 3g 8gb telefon var yurdışı ama kayıtlı versiyon 3.1.2 telfonda telsim hattım calısıyor diğer hatları takdığımda sim yok diyor yardımcı olabilecek arkadasım varsa bi zahmet acill..
bende 2g var telefon kendi kendine kapanıyor.5 dk tuş kilitinde kalsın hemen kapanıyor ne olduğunu anlamadım lütfen yardım edin ama telefonla oynayınca kapanmıyor :S ne yapmam lazım...yardım lütfen ..
o zmn kardeş çok iyi bir tamirci bul derim programsal değil donanaımsal anlaşılanfenerbahçe abi 3.1.3 sürümünü yaptım ama gene aynı oldu heralde bilmiyorum....
tabiki tlf cunun suçu cihaz muhtemelen çalışıyor sorun yok içinde ekrana giden soket çıkmış olabilir ver adam akıllı yapsınMerhabalar arkadaslar
ben yurtdisindan 3g almistim devamli bu aksesuar iphone icin uygun degildir yazisi geliyordu telefoncuya goturdum mikrofon soketi degisecek dedi degistirdi snra ne yapti bilmiyorum ama telefonun ekran goruntusu yok fakat icindekileri itunesten gorebiliyosun bunun sebebi nedir ne yapmaliyim acaba telefoncunun sucu sonucta akil verirseniz cok mutlu olurum
3gs 4.0.1 sürümün varsa maalesef beklemen lazım 4.0 serilerinde daha jb çıkmadı çıksa bende zaten sürüm yükseltip jb yapacam merak ettim 4.0 sürümünüdeselam arkadaslar vadafondan bir 3gs iphone aldım ve 4.0.1 e yükselttim versiyonunu benim sormak istediğim şu kısaca itunes storeden yükleme yapıyorum ama malum sınırli hepsi sitemizde bulunan uygulamaları yükliyebilmek için jeilberk yapmam gerekiyomu türkiye cıkıslı cihaz oldugu için yada bu jailberk hangi telefonlara yapilası gerekiyo yardımdı lursanız sevinirim
peki fenerbahçe abi tamirciye versem yapılırmı ve yapılırsa ne kadar tutar bana bi yardımc ol be abi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?