☻İphone , Android Tarzı Dikey Qwerty Klavye İsteyenle (Hoşunuza gidecek )☻

Sponsorlu Bağlantılar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
☻İphone , Android Tarzı Dikey Qwerty Klavye İsteyenle (Hoşunuza gidecek )☻
  • Beğen
Tepkiler: mkarahanlı

luckysleven

luckysleven

Üye
direk daldim konuya daha denemedim ama herkeste calisir bende kesinn yerlesik bilesen cart curt der ama emegine saglik olursa bana gore cigir acarsin hocam

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
direk daldim konuya daha denemedim ama herkeste calisir bende kesinn yerlesik bilesen cart curt der ama emegine saglik olursa bana gore cigir acarsin hocam

Herhangi bir Qt vs gibi uygula istemez sadece programı yükleyice aktif etmen lazım o kadar ;)

luckysleven

luckysleven

Üye
baiduyu kurdum da ayarlarda takildim hocam cince olup birde mobil olunca zor geldi : ) ama ayarlarin anlatimindaki gibi yesil degil bende mesela en bastaki AKNFEB i degistirin demissiniz ama anlayamadim hangisi ile degistircem acaba mobil oldugum icinmi resimler farkli cikiyor

23palulu23

23palulu23

Üye
ben bunu daha önce de denemiştim her şeyini yaptım ama yazı yazma bölümüne mesala mesajlara girince reset atıyor telefon.

luckysleven

luckysleven

Üye
evet res atiyor telefon kaldirmak zorunda kaldim yinede tesekkurler fp2 son umut : )

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
baiduyu kurdum da ayarlarda takildim hocam cince olup birde mobil olunca zor geldi : ) ama ayarlarin anlatimindaki gibi yesil degil bende mesela en bastaki AKNFEB i degistirin demissiniz ama anlayamadim hangisi ile degistircem acaba mobil oldugum icinmi resimler farkli cikiyor

aknfeb i [][[][] ile degistir dostum res problemini anlayamadim.Programi yukleyin klavyeyi aktif hale getirin sonra herhangi bir klavye skini yukleyin sonra mesajlara girin.Bir de baidu ayarlarinin hepsini yapin . resimli anlatimda var.

burakos

Üye
swype la beraber kullanma şansımız var mı bunu,

luckysleven

luckysleven

Üye
aknfeb i [][[][] ile degistir dostum res problemini anlayamadim.Programi yukleyin klavyeyi aktif hale getirin sonra herhangi bir klavye skini yukleyin sonra mesajlara girin.Bir de baidu ayarlarinin hepsini yapin . resimli anlatimda var.

iste bende 3 tane kutu cikmadi aknfeb vardi cince birsey vardi birsey daha vardi unuttum onu ama parantez yada kutu falan cikmadi birde resimlerde iki secenek var bende dedigim gibi 3 secenek vardi diger ayarlari yaptim klavye zaten seciliydi ip2 olarak sonra mesajlari acinca res atmaya basladi

SheFy

SheFy

Üye
keske signed olsaydi .s

• Beğen
Tepkiler: timetwowin
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi

N8 uyumlu ve s^3 için bu programı gordum.S^3 cihazım olmadığı için deneyemiyorum.Biri deneye bilir mi ?İlk normal bir kullansın sonra benim temalardan birini yükleyip denesin :) (Cevabınızı bekliyorum )

Buhara15

Üye
benimde n8 de durmadan reset attı bide bunu deniyelim

umur ada

umur ada

Üye
ben denedim dostum bu uygulama da aynı Hatayi veriyor malesef

zenci2323

Üye
durmadan reser atıyo düzelmiyo bi açılıp kapanıyo nasıl düzelticem bi yardım edin beyler

enterneoll

enterneoll

Üye
yoksa androide mi özendiniz ?

Üst Alt