N8'e dikey qwerty klavye kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
saol kardeşim.. :tşk:kendi yatay klavyesi kullanım olarak rahat geliyodu ama neyse..ama paylaştığın dik klavye çok kullanışlı:oke:

----------Eklendi @ 20:28:52 ---------- Yazıldı @ 20:16:52 ----------

iphone türkçe yatay klavyede iyimiş ama.. paylaşmın için tekrar teşekkürler:tşk:

----------Eklendi @ 22:12:12 ---------- Yazıldı @ 20:28:52 ----------

ve son bi sorum var dik klavyede alt tire nerede?

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
hocam 123 yazan tuşa basarsan simgeler ve sayısal tuşlar menüsü gelir rada vardır muhtemelen

----------Eklendi @ 22:57:50 ---------- Yazıldı @ 22:55:59 ----------

bu arada durek harflerin olduğu klavyede z harfin aşağı çizik atarsanız alt tire çıkıyor

----------Eklendi @ 23:03:14 ---------- Yazıldı @ 22:57:50 ----------

annanin dik klavyesinde klavye ekranı tamamen kaplarken bu klavyede ekranı kapatmadan direk yazabiliyoruz.

caglet

caglet

Üye
Birde n97 de olsa bu gibi bir program

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu program öncelikle n97 için çıkmış. mo.baidu.com sitesinden n97 sürümünü indirip bu klavye dsyalarını kurabilirsin

caglet

caglet

Üye
:D:D alla alla bu zamana kadar nasıl görmemişim :D

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bazı arkadaşlarda klavye programında hatalar oluşuyordu. programı ve düzenlemiş klavyeleıri yeniden düzenleyip tekrar upload ettim. eski klavyelerin default yazanı hariç hepsini ilgili klasörden silip yenılerıni eklerseniz sorun kalmıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kardeş ben swype klavyesini kullanıyorum çok güzel ama alt tire yok malesef. yatayda z ye çizik atınca oluyor ama dkeyde yok..

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam swype klavyesinde alt çizgi yok. onuda bir tuşa atayıp tekrar paylaşırım

----------Eklendi @ 13:37:27 ---------- Yazıldı @ 12:51:43 ----------

baidudaki swype tipi dik klavyeyi tamamen güncelledim arkakadaşlar. daha önce kurmuş olanlar

linkinden indirip yeniden seçerlerse en güncel halnde kullanabilirler.

----------Eklendi @ 14:58:06 ---------- Yazıldı @ 13:37:27 ----------

iphone dikey ve yatay klavyelerin en güncellemiş halleri. indirip öncekileri klasörden silip bunları atınız.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
mcnpl4

mcnpl4

Üye
tamamdır çok iyi oldu eline sağlık:naughty:

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi

Süper bir htc klavyesi. yatay ve dikey. yatay touchskin klasörüne dikey touchskinw klasörüne atılacak

adsasdsd

adsasdsd

Üye
çince dışında güzel

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
yeni oluşturduğum htc-melez dikey klavye. normal htc klavyede numerik kısımda sayılar yan yana olduğundan rakam yazmak zordu bunda numerik kısım olarak swype türü klavyenin tuş takımını kullandım. ayrıca sık kullanılan işaretleride harfleride z ile başlayan harfler kısmına yerleştirdim. o işaretleride aşağı yukarı çizgi çekerek çıkarabilirsiniz. indirdiğiniz dosyayı c:\data\baidu\input\touchskin klasörüne atıp baidu programına girerek 3.menüden ilk seçenekte htc-melezi seçiyoruz.

freeboyy

Üye
kardes eline saglik ancak cok sorunla karsilastim. mesela iphone da sadece numerik klavye var.alfabe yok

htc de bosluk tusu cift tiklama ile ise yariyor

melezi yeni deniycem

----------Eklendi @ 00:40:36 ---------- Yazıldı @ 00:30:00 ----------

iphone'u kontrol edip duzeltebilir misin?

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
2 cinsi iphone var hangisi? sade olanımı? sadeli diye yazdığım ingilizcede karışık olduğundan başını ağrıtıabilir. sana tavsiyem dik klavye olarak normal iphone, swype , htc ve htc melez. eğer çift tıklama ile işe yarıyorsa boşluk çubuğu t9 açıktır onu kapatman lazım.

----------Eklendi @ 12:48:37 ---------- Yazıldı @ 12:47:18 ----------

t9 uda return yazan tuşa üste doğru bir çizik atarak kapatabilirsin.

ss06

ss06

Üye
yaptim yaw tesekkurlerrr....

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
Htc-melez olarak isimlendirdiğim dikey klavye ve htc yatay klavyeyiyi yeniden modifiye ettim arkadaşlar. "." harfi boşluk tuşuyla yan yana olduğundan çok sorun oluşturuyordu. o sebeple dikey klavyede "." boşluk çubuğuna yukarı doğru çizgi yatay klavyede ise m harfine yukarı yada aşağı çizgi çekerek çıkacak şekilde yeniden ayarlandı. dosyaları aşağıdaki paylaşım klasöründen

htc dikey yatay.rar dosyasını indirip dikeyi c:\data\baidu\input\touchskin klasörüne yatayıda c:\data\baidu\input\touchskinW klasörüne atıyoruz ve baidu programını çalıştırıp 3.menüden tekrar dosyaları seçerek aktif hale getiriyoruz.

ilk defa kuracakların bu güncellemeyi yapmalarına gerek yok çünkü indirecekleri baidu.rar dosyasında klavyelerin en son hali mevcut.

flander

Üye
Merhaba arkadaşlar bu dik qwerty kalvyeyi nasış kuruyoruz yardım edebilir misiniz?

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
hocam ilk mesajda nasıl kurulacağı anlatılıyor. ilk mesajdaki linkten baidu.rar ı indir. içindeki sis dosyasını kur. dikey ve yatay klavyeleride belirtilen klasörlere taşı. daha sonrada gerekli ayarları o mesaja göre yap

mcnpl4

mcnpl4

Üye
htc klavyesinde link kırılmış galiba. bi kontrol edermisin..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
melez olan

Üst Alt