marsharun
Üye
-
Konu Sahibi
-
bedava uygulama yükleme 25pp diye bir programla halloluyor ama çince
Cevap yazan tüm kullanıcılara çok teşekkür ediyorum. Genelde olumlu olduğu için heveslendim. 5S için beklemem önerilmiş ama Türkiye'ye gelene kadar daha cok vakit almaz mı? 5S'i bekleyemem ayrıca bir haftadır 6300 kullanıyorum kafayı yicemŞimdi şöyle bir soru yönelteyim o zaman size. Eski telefonum 4.3 inc. 4S alırsam ekran küçük gelir mi? aslında direk beş düşünüyorum ama dengesiz gibi geliyor yukarıya doğru uzun ve çoğu uygulama İphone 5'in ekran boyutunu desteklemediği için altta ve üstte siyah ekran oluyor. Bu konuları da ele aldığımızda 4S mi 5 mi?
Cevap yazan tüm kullanıcılara çok teşekkür ediyorum. Genelde olumlu olduğu için heveslendim. 5S için beklemem önerilmiş ama Türkiye'ye gelene kadar daha cok vakit almaz mı? 5S'i bekleyemem ayrıca bir haftadır 6300 kullanıyorum kafayı yicemŞimdi şöyle bir soru yönelteyim o zaman size. Eski telefonum 4.3 inc. 4S alırsam ekran küçük gelir mi? aslında direk beş düşünüyorum ama dengesiz gibi geliyor yukarıya doğru uzun ve çoğu uygulama İphone 5'in ekran boyutunu desteklemediği için altta ve üstte siyah ekran oluyor. Bu konuları da ele aldığımızda 4S mi 5 mi?
niye öyle bişey olsun ki? şuan hala 3gs kullanıcıları varAbi benim merak ettigim mesela iPhone 5'in iki sene sonra uygulamalara erisimi kesiliyor mu?
niye öyle bişey olsun ki? şuan hala 3gs kullanıcıları var
Haklısın tabi bu konuda 5S'i bekle diyen çok da ne zaman Türkiye'ye gelir. Türkiye garantili alırım yurtdışı falan almam. Ayrıca giriş fiyatı ne olur?Apple cihaz almak istiyorsanız ve imkanınız varsada en yeni çıkanını almanızı öneririm. Sen 4S alırsan bir kaç yıl sonra Apple 4S 'i de bırakır tekrar telefon alman gerekir. Ben kesinlikle 5S diyorum ama acil alman gerekiyorsa 5 al derim. Uygulamalar'da yeni cihazlara göre güncelleniyor zaten.
Not : Benim görüşüm, iPhone'larda S sürümleri daha sağlam oluyor.
Haklısın tabi bu konuda 5S'i bekle diyen çok da ne zaman Türkiye'ye gelir. Türkiye garantili alırım yurtdışı falan almam. Ayrıca giriş fiyatı ne olur?
- - - Eklendi - - -
Bu arada netten araştırdım ekim ayında raflardaki yerlerini alacakmış. Türkiye'ye de gelmesi 2 ay desen, ilk seri üretimler de alınmaz yıl sonuna doğru anca. Yok yok en iyisi İphone 5 ya da 4S almak. Zaten satma konusunda sorun olmaz sanırım alıcısı bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?