İphone 6 tasarımı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRime.

Üye

Ben konu sahibinin geçen seneki konusundada tartışmalar yaşandığından dolayı ve konu özünü kaybetmemesi açısından söyledim Prime .
anlıyorum haklısınız da konu sahibinin geçen seneki hesabı neydi?

Tepkiler: Nextman

Kerim.

Üye
buyrun.yurt dışına yeni giden arkadaşımın ve orda çalışan arkadaşımın bana gönderdi mailden bir görüntü.dediğim gibi tasarımı kesin değil.

O kadar gizli bi bilgiyse sana niye gondersin?niye ona soylemisler?eger bu kadar ust bi makamda calisiyosa isini tehlikeye atmaz.o gonderdigi mesajdaki uslup zaten hic inandirici degil.sanki bi arkadasina demissin bana şöyle mesaj at diye.

Konu Sahibi
Arkadaşlar ister inaanın ister inanmayın.Bende söylediklerimin yazdıklarımın arkasındayım.Bu söylediklerim doğru çıkarsa bana karşı çıkanlar ne yüzle bu foruma girecek?Girebilecekler mi?Egoları tavan yapmış 2 - 3 kişi geliyor konumu kirletiyor.Burada iyilik yapıyoruz bi küfür yemediğimiz kaldı.

Admin bey sizde bi karar verin.İspat istediniz görüntülü ispat ettim şimdide özellikler ile ilgili bilgi paylaşın diyorsunuz.Arkadaşım yurt dışında sürekli bana cevap veremez.Büyük bi firmada çalışıyor.Ayrıca bana hitap şekli burdaki kimseyi ilgilendirmez.Sonuçta çok yakın arkadaşım.

Geçen seneki nickimi soran arkadaş geçen seneki nickim İphone 5ci Kolay gelsin...

pRime.

Üye

görüntülü ispat.

Tepkiler: smh60

smh60

Üye
yaw iyide bide wifi var yazmış iphone 6 olacakta wi-fi varmı diye soracaz

yani seneye iPhone7ci olarak görücez seni

pRime.

Üye

inanmıyoruz. çocuk kandırır gibi konu aç sonra ister inanın ister inanmayın de iyi valla. bizim bir yüzümüz var, her sene farklı farklı hesaplar alıp yalan yanlış konular açmıyoruz. bu "bilgi"lerin gerçek olmadığını bildiğimden iphone'un yenisi çıktığında da foruma rahatlıkla gireceğim ama sizin gibiler her zamanki gibi fake hesap alıp bu foruma girip yine birilerini kandırmaya çalışacak. internet evlere girdi dürüstlük diye bir şey kalmadı. herkes herkesi kandırabileceğini sanıyor. arkadaşının yurt dışında olması umrumda bile değil. internet olan her yerden sana ulaşabilir. gerçek olsaydı zaten bu saçmalık büyük haber sitelerine çoktan düşmüş olurdu.

hadi kolay gelsin canım.

msy2017

Üye

AT&T Amerika'daki operatörlerden biri işlemci değil.

Kerim.

Üye
Ya zaten arkadasinin sakin kimseye soyleme dedigi bir seyi gidip Turkiye'nin en buyuk forumlarindan olan maxicepte paylasan birine inanmak pek mantikli gelmiyor bana.yani sana ve haberlerine guvenmiyorum

- - - Eklendi - - -

yaw iyide bide wifi var yazmış iphone 6 olacakta wi-fi varmı diye soracaz

wifi varmis beyler hayret:

pRime.

Üye
buyrun sözde gerçek bilgi veren iphone'cu arkadaşımızın iphone 5 için açtığı konu. özellikleri ve tasarımını orjinal iphone 5 ile karşılaştırın bakalım ne kadar doğru.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-5-tasarimi-belli-oldu-549455.html
aa unutmuşum o dönemde çıkan telefonun modeli iphone 4s değil miydi?

bunlar gerçek olsaydı birebir aynı özelliklerle çıkardı kaldı ki sgx535 gpu 1080p video kaydedip işleyemez.

Kerim.

Üye

yine ayni hikaye.yurtdisindaki arkadas vs vs

pRime.

Üye
yine ayni hikaye.yurtdisindaki arkadas vs vs
daha da detaya girebilirim aslında. bu üst düzey çalışanın attığı sözde mail neden 15 yaşındaki birisi tarafından yazılmış gibi görünüyor? o mevkideki birisi neden daha düzgün bir dille anlatmıyor cihazı? telefonun orjinal adı olan iPhone yazmak yerine İphone şeklinde yazıyor? ben o mevkide biri olsam bu tip şeylere inanılmaz şekilde dikkat ederdim şahsen.

- - - Eklendi - - -

şu konuda aydınlatır mısın bizi? neden iphone 4s ve 5'in özellikleri bununla bir değil?

- - - Eklendi - - -

kimsenin kimseyi ezdiği yok. siz insanları kandırmaya çalışıyorsunuz. insanlar kandırıldığını anlarlarsa doğal olarak kandırana kızarlar.

Apple böyle bir telefon çıkarttığı gün çöker berbat bir tasarımı var. en iyisi note 2 (-: (-: (-:

Canım benim herşeyi koy bi yana o ikonlar ios 2 den kalma fake olduğu belli

aleranol

Üye
Dostum konun komik olmuş. Fake mailden mesaj atmak zir değil. Fotosop da zor değil. Eğer senin tanıdığını söylediğin kişi gerçek olsaydı emin olki
-yazıma dikkat ederdi,
-laubali tavırla konuşmazdı
-en başta bırak seni babasına annesine bile söylemezdi.
Geçen yıl açtığın konu çok güzeldi sağolsun prime hatırlattı

Tepkiler: pRime.

CasuS_87

Üye
tasarım böyle olmaz sanırım

aleranol

Üye
Ayriyetten ipod yazmıyor.
Niye at&t yaziyor gsm yazabilirdi.
Eski maps logosu.
Tüm konseptlerdeki klasik ekran birkere.
Tasarımı o kadar güzel çakma olmuş ki çok sevindim japonlar daha kolay çakma yapabilir artık diye.
Daha ne olsun canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...