atakan115
Üye
-
Konu Sahibi
-
Banada bir arkadasimin cok daha iyi gittigini soyledi. Whatsap , 3g ile 1 gunu cikartigini soylemidti. Hatta 3g yi hic kapatmadigini soyledi.Batarya ve iphone ! Bence dogru secim degil herkez bilirki iphone kullanicilari sarj cihaziyla dolanir.
3G açık olduğunu düşünürsek parlaklığı kısarak dengelersin 1 gün götürür fakat araya oyun falan girdiği sürece biraz değişir sonuçta 3g şarjı en çok sömüren unsur.@Siycey hocam bende 3g surekli aciktir. Arada bi 10 15 dk whatsaptan mesajlasirim okadar. onun disinda gunde maks 15 dk konusurum. Bu sekilde bana 1 yada 2 gunu tamamlayamaz mi ? Bagzi arkadaslar bayagi kotulemislerde.
@bmw_m6 yani siz iphone 6 da note 3 ten daha iyi batarya suresi alamazmisiniz diyorsunuz ?
Yani bataryasinin note 3 e gore daha cok gittigini soyleyebilirmiyiz ?3G açık olduğunu düşünürsek parlaklığı kısarak dengelersin 1 gün götürür fakat araya oyun falan girdiği sürece biraz değişir sonuçta 3g şarjı en çok sömüren unsur.
Aynen öyle uşağum.Yani bataryasinin note 3 e gore daha cok gittigini soyleyebilirmiyiz ?
Emin misin ?Batarya ve iphone ! Bence dogru secim degil herkez bilirki iphone kullanicilari sarj cihaziyla dolanir.
Hocam evet dediginiz dogrudur fakat suan bile note 3 tasimakta gucluk cekiyorum. Ip6+ note 3 ten daha buyuk kesinlikle tasiyamam. ben ufak boyutlarda istiyorum hocam.Ben de senin gibi Note 3 kullanıyordum şimdi ise iPhone 6+ denemesi yapıyorum. Emin ol 6+ alırsan batarya perfonmansından çok memnun kalırsın Note 3'te aldığım sürenin kesin 2 katı daha fazla ekran kullanım süresi veriyor. Tavsiye ederim.
Hocam resime ait cihaz modeli nedir ?Emin misin ?
?
Hocam dogrudurda. 6 plus cok buyuk tasimasi cok zor ve cok kaba duruyor.6 değilde 6 Plus daha iyi olur
Z3 Compact bataryası çok iyi gidiyor. Bence ihtiyaçlarını karşılar.Merhaba arkadaslar note 3 kullaniyorum. Bataryasi beni idare etmiyor. Ve cok asiri buyuk. Bende iphone 6 almayi dusunuyorum. Ozellikle bataryasi cok giden bir telefon lazim boyle whatsap mesajlasma ve nette surf ile 1 gunu cikarmasi lazim rahat rahat 1 gunden kastim sabah 8 aksam 12. Iphone 6 bu isteklerimi karsilarmi bana biraz anlatirmisiniz iphone 6 yi. Neden iphone 6 almayliyim ? Evet arkadaslar nedenleri bir gorelim yardimci olun.
iPhone 5CHocam evet dediginiz dogrudur fakat suan bile note 3 tasimakta gucluk cekiyorum. Ip6+ note 3 ten daha buyuk kesinlikle tasiyamam. ben ufak boyutlarda istiyorum hocam.
Hocam resime ait cihaz modeli nedir ?
Hocam telefonunuz orjinal degilmi. Hani sisteminde androiddeki gibi rom root olaylari yok degil mi her seyi orjinal ? Birde ayfon 6 5c ye gore daha mi cok gider bataryasi ?iPhone 5C
Telefon jailbreaklı.Hocam telefonunuz orjinal degilmi. Hani sisteminde androiddeki gibi rom root olaylari yok degil mi her seyi orjinal ? Birde ayfon 6 5c ye gore daha mi cok gider bataryasi ?
Hocam acikcasi androidden ve hatalarindan cok sıkıldim. cidden hic akici ve stabil degil. Surekli bir hata surekli bir engel cikiyor karsima androidde. Ciddi anlamda sıkıldim. Ya sistemde bir hata oluyor yada uygulamalarda. Ornegin su siralar facebook programinin yarattigi bir hatadan dolayi android cihazlar uykuya girmiyor. Gece %100 yatiyorsunuz sabah bir kalkiyorsunuz %60 a dusmus. Bunun gibi bir suru hata daha cok canimi sıkıyor.Z3 Compact bataryası çok iyi gidiyor. Bence ihtiyaçlarını karşılar.
Jailbreak olmadan da bu performansi alabilirmiydiniz ?Telefon jailbreaklı.
Orijinal tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?