Telefon Tavsiyesi İphone 6 mı Galaxy S6 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
Kullanıcı yorumuna bakarsak donanımın yükselmesi andoid cihazların kasma, donma ve crash olaylarını gidermiyor. Bu sebeple en mantıklısı ios.
Stock romda kasma yaşıyorum dememiş şarj sorunu yaşıyorum demiş,custom rom 1-2 hafta sonra kasıyor demiş

The Pancar

The Pancar

Üye
Kullanıcı yorunlarına birdaha bak bence

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Stock romda kasma yaşıyorum dememiş şarj sorunu yaşıyorum demiş,custom rom 1-2 hafta sonra kasıyor demiş
illaki hepsi bir anda olacak diye bir şey de yok zaten. donma yeterince sinir bozucu.

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
iPhone 6
iPhone 6

fkaya559758

Üye
Bence telefonu değiştirmek için acele etme. Kasmalar iOS 9'a özgü olduğundan güncelleme ile düzelir. Ama iOS'dan memnun değilsen S6 Edge almanı öneririm.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
z3+ veya g4 de dusun

Enes

Enes

Üye
iphone 6 aldım yine olsa yine alırdım :D

Emre

Üye
Android kasıyor,donuyor diyenler aşağıdaki video izleyebilirler.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
yaytas

yaytas

Üye
usta s6 al

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Aslında bence bu işteki suclu samsung . Ben suan note2 de miui rom kullanıyorum cıhaz inanilmaz akıcı. Demekki istenince yapılabiliyor.

Bende s6 kullanıyorum ve cihazı yoğun kullanıyorum genel olarak.
Mobil veri bütün gün açık günde 2 kez şarj ediyorum. Buda normal bir durum hangi cihaz günlük yoğun kullanımı Internet full açık olarak tek şarj ile cikartiyor?
Ayrıca yazılıma su anda kimse bir şey diyemez çünkü şu anda yazılımda hiçbir eksik yok diyebilirim. 5 aydır ne bir donma nede kasılma gormedim.
Bence sen cihazı kötülemeye yer arıyorsun ve custom rom yükleyerek cihazı üreten firmadan daha iyi bir yazılım bulacağını da umman enteresan yani.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Mobil veri bütün gün açık günde 2 kez şarj ediyorum. Buda normal bir durum hangi cihaz günlük yoğun kullanımı Internet fu ll açık olarak tek şarj ile cikartiyor?
Ayrıca yazılıma su anda kimse bir şey diyemez çünkü şu anda yazılımda hiçbir eksik yok diyebilirim. 5 aydır ne bir donma nede kasılma gormedim.
Bence sen cihazı kötülemeye yer arıyorsun ve custom rom yükleyerek cihazı üreten firmadan daha iyi bir yazılım bulacağını da umman enteresan yani.
arkadasim sakamisin sen . cihaza soyleyecek laf yok diye baslamisim mesajima . cihazin sorununu soylemek kotulemekmi oluyor? birakin aldiginiz zihazlari goge cikartmayi objektif olun biraz sen aldin diye bu sorunlari gormezden gele bilirsin ama bu bir sorun . forumlara gir bakbakim birtek benmiyim sarj sorunu yasayan. cihazi diyer sorunlarini yazmadim bile asiri isinma sorunu asiri derecede isiniyor yazin sicak havada el deymiyecek boyuta geliyor . ram sorunu ramin surekli %80 ve ustu dolu . sebeke sorunu sebekenin birden kopmasi veya az cekmesi . simdi bu sorunlari sen kesin yasamamisindir ! forumlara gir bak bakalim bu sorunlari bi yasayan benmiyim yoksa birtek yasamayan senmisin. ayrica hangi cihaz yogun kullanimda iki kere sarj olmadan gunu cikartir demisin nokia 1520 yi incelemeni tavsiye ederim , ayni kullanimda bana sarji iki gun gidiyordu.

hikmet366

hikmet366

Üye
arkadasim sakamisin sen . cihaza soyleyecek laf yok diye baslamisim mesajima . cihazin sorununu soylemek kotulemekmi oluyor? birakin aldiginiz zihazlari goge cikartmayi objektif olun biraz sen aldin diye bu sorunlari gormezden gele bilirsin ama bu bir sorun . forumlara gir bakbakim birtek benmiyim sarj sorunu yasayan. cihazi diyer sorunlarini yazmadim bile asiri isinma sorunu asiri derecede isiniyor yazin sicak havada el deymiyecek boyuta geliyor . ram sorunu ramin surekli %80 ve ustu dolu . sebeke sorunu sebekenin birden kopmasi veya az cekmesi . simdi bu sorunlari sen kesin yasamamisindir ! forumlara gir bak bakalim bu sorunlari bi yasayan benmiyim yoksa birtek yasamayan senmisin. ayrica hangi cihaz yogun kullanimda iki kere sarj olmadan gunu cikartir demisin nokia 1520 yi incelemeni tavsiye ederim , ayni kullanimda bana sarji iki gun gidiyordu.
ram in %80 dolu olsa bile donma yok ben dunduguna en ufak şahitliğim bile yok bu kadar uygulama var hepsi çalışıyor uyutma yok %80 ram kullanıyor uygulama olmasın cihaz a format atsan böle %80 ram kullanıyor hiç birşey değişmiyor

bunlar benim oynadığım oyunlar ve uygulamalar

şebeke olayına gelirsek ben şahit olmadım

batarya konusuna gelirsek pek fazla önemli değil 3 saat de bitiyor yoğun kullanımda

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6

ArMaGeDdOn_87

Üye
Mobil veri bütün gün açık günde 2 kez şarj ediyorum. Buda normal bir durum hangi cihaz günlük yoğun kullanımı Internet fu ll açık olarak tek şarj ile cikartiyor?
bunu yazıyı özellikle windows phone bölümündeki bazı arkadaşların görmesi gerekir :) halA Android kasıyo diyenler var :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Öncelikle konuşmayı ogren ve üslubunu duzelt.
Ram kullanımı %20 olsa ne yapacaksın acaba?
Şebeke sorunu evet var ama aveanin sebekligi yanı telefonda sorun yok.
Metal kasayla eline sıcaklık gelmeside normal plastik kasa olsaydı bu kadar hissetmez din sıcaklığı.

Şimdi bunlari sorun olarak görüyorsan cihazın çalışmasını engellemesi yada cihazın kasılması filan gerekir ama böyle bir durum yok.
O bahsettiğin lumia cihaz çok güzeldi de niye değiştirdin acaba?

Diğer forumlara da bakmama gerek yok bir sürü ergen toplanmış saçma sapan sorunlar üretiyor, servisteki elemanlar bile dalga geçiyorlar bu tür şikayetleri duyunca.
bunu yazıyı özellikle windows phone bölümündeki bazı arkadaşların görmesi gerekir :) halA Android kasıyo diyenler var :)

Androidi bilmemde s6 da bir gram kasma,takılma, donma vs yok :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Metal kasayla eline sıcaklık gelmeside normal plastik kasa olsaydı bu kadar hissetmez din sıcaklığı.

Şimdi bunlari sorun olarak görüyorsan cihazın çalışmasını engellemesi yada cihazın kasılması filan gerekir ama böyle bir durum yok.

Diğer forumlara da bakmama gerek yok bir sürü ergen toplanmış saçma sapan sorunlar üretiyor, servisteki elemanlar bile dalga geçiyorlar bu tür şikayetleri duyunca.

ilk seneyi devirsin hele ilk sene tum amirakllar kasmaz

bmw_m6

bmw_m6

Üye

Sen bunlari sorun olarak gormuyorsan . sana cihazinla mutluluklar . ben marka fanatigi degilim heleki aldigim urundeki sorunlara bahane uretecek de degilim. Hangi marka hangi isletim sisteminin cihazi hosuma giderse alir kullanırım. ortalama hersene cihaz yeni cihaz alan biriyim 1520 yi degistirdigimi soylemedim oda duruyor fakat isim geregi birtek programin markete olmaması yuzunden surekli bilgisayar tasimak zorunda kaldigimdan 1520 yi kulpanmiyorum .

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Arkadaşlar iphone 5s kullanıyorum ve ios 9 ile gelen bu şarj ve kasma sorunundan bıktım. Sizce hangi telefonu alayım sıfır s6 mı ikinci el iphone 6 mı ? Nedenleriyle söylerseniz memnjn olurum

Ben de 5s kullanıyorum. Sorun telefon ile alakalı değil. iOS 9 ile alakalı bir sorun. Şu an 6s bile sorunlu yani. Güncelleme ile düzelecek bir durum. İlla değiştireceğim diyorsan s6 al. Çünkü ios 9 olan her cihazda kasma var. Ondan dolayı s6 alsan sorunun çözülür. Ama acele ettiğin için pişman olabilirsin

Üst Alt