iPhone 6 Kullanıcıları Error 53 ile Tehlikede

Sponsorlu Bağlantılar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 Kullanıcıları Error 53 ile Tehlikede
iPhone 6 ya da iPhone 6 Plus kullanıcıysanız, bu habere dikkat etmeniz gerekebilir. Error 53, telefonunuzu kullanılamaz hale getiriyor!



Birkaç iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcısı, telefonlarının üçüncü parti bir bakım programını çalıştırdıktan sonra çalışmayı durdurduğundan şikâyet etti.

Tüm bu çalışmama olaylarında, telefonun “error 53” şeklinde bir hata gösterdiğini ve sonrasında yapılan hiçbir girişimin telefonu düzeltmediği söylendi.

Error 53 telefona nasıl zarar veriyor?
Durumu daha da açmak gerekirse, bakım sırasında iOS 9 yüklenene kadar telefon sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Tam o sırada ekrana bir hata mesajıgeliyor ve telefon kilitleniyor.

Fotoğraflar, veriler ve diğer içerikler tamamen kayboluyor. Bir kesim, bu hatanın iOS 9 telefonda silinmiş olan orijinal dosyaları aradığında meydana geldiğini söylüyor.

O dosyalar ve parçalar bulunamadığında telefon kullanıcıya kilitleniyor ve kalan tek seçenek yeni bir iPhone almak oluyor.

Error 53 Apple’ın suçu mu?
Bozulmuş iPhone’la kalanlar, Apple’ı detayları atladığı için suçluyor. Çoğu kişi, bu hatanın iPhone’larının Apple tarafından tamir edilmesi için özellikle oluşturulduğuna inanıyor.

Ancak hata ne olursa olsun, siz muhakkak tedbirli olun ve eğer iPhone 6veya iPhone 6 Plus’ınız varsa ve sorunluysa, Apple servisine gitmeyi ihmal etmeyin. Yoksa “error 53” sizi büyük bir çıkmazın içine sokabilir.

Kaynak:
 
  • Beğen
Tepkiler: theeternal
seco_can_can

seco_can_can

Üye
apple ında cılkı çıkmaya başladı samsung lg gibi saçma seşilde güncelleme vermeye başladı bunlarda hadi hayırlısı
 

Benzer Konular



Üst Alt