Haber iPhone 6 bekleyenlere büyük şok

Sponsorlu Bağlantılar

Prootsar

Prootsar

Üye
büyük yada küçük yaparsa satışları hiç etkilenmez apple alanlar marka değerine bakıyor ekran boyutuna değil, ama yine 4.3 inc en uygun boyut olur bence ve yine milyonlarca satar.
valla ne yalan söyleyim ben ekran boyutuna da bakıyorum. tabi z1 ultra gibi hayvani büyüklükte şeyler değil büyükten kasıt. 4.5 inch olsun alalım normal bi şekilde kullanalım. android kullanıyorum tek sevdiğim yanı ekran boyutu onun dışında beş para etmez samsung falan. şu an büyük şok yaşayan kitlenin arasında ben de varım yani.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
büyük yada küçük yaparsa satışları hiç etkilenmez apple alanlar marka değerine bakıyor ekran boyutuna değil, ama yine 4.3 inc en uygun boyut olur bence ve yine milyonlarca satar.
katılıyorum

meg1ddo

meg1ddo

Üye
milyonlarca iphone 5 sattı, ardından 5S çıkardı ne ekran boyutu ne çözünürlük değişti ama daha fazla satıldı, yenisini çıkarsın yine satar, aslında sadece marka değeri de değil biraz da özenti ve gösteriş olsun diye de alınıyor çoğu kullanıcı belki de elindeki iphone un işletim sisteminin ios olduğunu bile bilmiyordur, ben ne iphone sahibi gördüm daha açık uygulamalar ekranını bile açmamış olan (home tuşuna çift tıklayıp açtığımda hadi be nasıl açtın burayı tekrar yapsana diyen :D )

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, mehmettech ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
milyonlarca iphone 5 sattı, ardından 5S çıkardı ne ekran boyutu ne çözünürlük değişti ama daha fazla satıldı, yenisini çıkarsın yine satar, aslında sadece marka değeri de değil biraz da özenti ve gösteriş olsun diye de alınıyor çoğu kullanıcı belki de elindeki iphone un işletim sisteminin ios olduğunu bile bilmiyordur, ben ne iphone sahibi gördüm daha açık uygulamalar ekranını bile açmamış olan (home tuşuna çift tıklayıp açtığımda hadi be nasıl açtın burayı tekrar yapsana diyen :D )
bu iphone un s modelleri ana rakam modelleri ile aşağı yukarı aynı tasarım oluyor kimsr 5S te çok değişik bir tasarım beklemiyordu zaten :D

mehmettech

mehmettech

Üye
@meg1ddo

Aynen:)

Anußis

Anußis

Üye
4.7 veya 5 ideal olacaktır , o zaman hah işte favori cihazım bu diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
BelaMonte

BelaMonte

Üye
4.7 olsun ama ekran çerçevesinde hiç boşluk olmasın yeter. yani ön yüzü full ekran..

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
4.7 inch ideal.

Kerim.

Kerim.

Üye
4.3 güzel olurdu

MaxipmaN

Üye
Bence 4-4.3" ideal. Daha büyüğünü taşıması zor oluyor. Sürekli araba ile seyahat edenler ve çanta tarzı birşey taşıyanlar için Note serisi iyi olabilir.
O onyargı kalkmalı note2yi dar kot pantolonda tasıyom cep zamanla alisiyor tam olmasa da

fk555897

fk555897

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun
fk555897

fk555897

Üye
Evet bazıları bana telefonunda Android var mı diye soruyor hatta.

Üst Alt