Haber iPhone 6 bekleyenlere büyük şok

Sponsorlu Bağlantılar

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 bekleyenlere büyük şok
Mashable sitesinde yer alan habere göre, ilk olarak 4.7 inç büyüklüğünde ekranların üretimine başlanacak. Apple’ın beklenenin aksine 5.5 inç ekran üretimini teknik aksaklıklardan dolayı ertelediği belirtildi. Apple’ın yine küçük ekranı tercih etmesiyle, yeni iPhone’u bekleyenleri hayal kırıklığına uğratması bekleniyor. Bu nedenle büyük ekran boyutuyla öne çıkan Samsung modellerinin, akıllı telefon yarışında öne çıkacağı öngörülüyor. iPhone 6’nın sonbaharda tanıtılması bekleniyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
4.7 inc bile büyük sayılır, hele yıllardır 3,5-4 inc seviyesine alışmış iphone kullanıcıları için fazlasıyla büyük, hatta hala apple ın o kadar büyük ekran yapacağına inanmıyorum, apple ın huyunda yok bu bir anda radikal değişiklik yapmaz, sanki 4.3 veya 4.5 olur gibime geliyor, 4.3 iyi bence yakışır da.

• Beğen
Tepkiler: key43, Burak Altun ve Pikkaccu
mehmettech

mehmettech

Üye
2 model çıkarsa (4" ve 4.7") ozaman 2 kesimede hitap eder.Böyle olursada telefon bayağı bir incelir :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence bu çok sevindirici bir haber büyük ekran olsun bu sefer alacağım :D

boran9999

boran9999

Üye
Ön yüzün 5/2 si boşluklarla dolu Sony cihazlardan bile fazla boşluk var 5.5'' ekran kullanamaz Apple kullandığını var sayarsak herhalde dev boyutta bir cihaz ortaya çıkarki bunuda satması muhtemel değil. Zaten ekranların pixel sayıları bu sorunu aşamadıkları için standart dışı tutulduğunu sanıyorum bu konuda Apple'ın çok ekmek yemesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bırak 5.5 inch'i 4.7 yapacağına da inanmıyorum ben. Apple birden bire böyle bir değişiklik yapmaz. Belki 4.3' yapar."Apple’ın yine küçük ekranı tercih etmesiyle, yeni iPhone’u bekleyenleri hayal kırıklığına uğratması bekleniyor. Bu nedenle büyük ekran boyutuyla öne çıkan Samsung modellerinin,
akıllı telefon yarışında öne çıkacağı öngörülüyor." bu söze de katılmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
0MG90

0MG90

Üye
Diyorum ben ekranı büyütmezler. Adamların belli kitlesi var zaten diğer cihazlarla yarışmasına gerek yok. Ekranı büyütürlerse de hata yaparlar bence.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence iphone un ekranı tam telefon ekranı boyut falan olsun tek elle kullanmaya müsait tipide öyle tam bi cep telefonu yani. Arkadaşında dediği gibi belli bi kitlesi var

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

• Beğen
Tepkiler: 2en

MaxipmaN

Üye
4.3 gayet iyi olur

fk555897

fk555897

Üye
Bence 4-4.3" ideal. Daha büyüğünü taşıması zor oluyor. Sürekli araba ile seyahat edenler ve çanta tarzı birşey taşıyanlar için Note serisi iyi olabilir.

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
evet yakında adminlerimizden biri bu konuyu kapatacak yaklaşık ya 2 yada 3 gün sonra yani demem o ki tartışacaklarını bir an önce paylaşın herhangi bir durumda mesaj olarak atabilirsiniz.. Bu haber tamamen alıntıdır konuya yazmaya unutmuşum şimdi degiştirnekte istemiyorum biraz üşengecimde .. Bi de benim şahsi görüşümü söyleyeyim her türlü güzel telefon benim için boyu degil işlevi önemli :D İos u yeter :D

The Benefit

The Benefit

Üye
Telefon için normal. Zaten o dereceden sonra tablet keyfi yaşıyorsunuz. Çok da mühim değil.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Zaten şu an tam istediğim boyutta ekran...

0MG90

0MG90

Üye
Büyük ekran isteyen gitsin 3g li iPad alsın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
büyük ekrana geçmesi hiçte saçma gelmiyor.Satış artışı olacağından eminim.

mehmettech

mehmettech

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Apple öyle bir anda uçup büyük ekranlı telefon yapmaz

Prootsar

Prootsar

Üye
4.5 ve 5 inch arası bir büyüklükte ekranı olursa yeni iphone'u tercih edebilirim. bu zamana kadar büyük ekran kullandım küçüğe alışması çok zor olur bana.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
büyük yada küçük yaparsa satışları hiç etkilenmez apple alanlar marka değerine bakıyor ekran boyutuna değil, ama yine 4.3 inc en uygun boyut olur bence ve yine milyonlarca satar.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt