• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

İPHONE 5S LANSMANINA SAATLER KALDI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

shakiryilmazz

Üye
allah yardım etsin iyiki imamhatipliyimde biliyorum bunları

Artık bıktım annemin ve babamın kavgasından.babamın kendisini büyük gösterip kibirlenmesinden bıktım.herşeyi bilirmiş gibi yapmasından bıktım.bi hata da veya kusurda herşeyi yüzüme çarpmalarından bıktım.artık onlardan kurtulmak istiyorum.gitsinler bidaha benim yanıma yaklaşmasınlar istiyorum.ne yapsam herşeye bir itiraz ları var artık bıktım onlardan .para mal mülk hiç bişey istemiyorum gitsinler uzaklaşssınlar benden bıktım artık

imamhatipte ana babaya böyle konuşulmayacağı öğretilmemiş sanırım.
iyidir kötüdür, Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi babalarımızı

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
t730sh

t730sh

Üye
Konuyu nereye çektiniz ya

Emre3735

Üye
    Konu Sahibi
Uhops

Uhops

Üye
Gene hava atmak için alan bi çok kişi olacak...

Uhops

Uhops

Üye
Hayırdır, derdin ne? bu kuyruk acısının sebebi ne?
Bi derdim yok 300tl'lk telefonum bana yetiyor. Tek demek istediğim sırf hava atabilmek için alanlar olacak. Her zaman olduğu gibi.

codblackops2

codblackops2

Üye
Klasik bir iphone işte .

Ben i5s den çok ios 7 nasil birsey merak ediyorum

darkleader

darkleader

Üye
Belki 5S'te olmayacaktır ama ileride çıkacak iphone modellerinde 5 inç büyüklüğünde (büyük ekran beklentisi olanlar için) ekran bekliyor ve umuyorum iphone'dan.

t730sh

t730sh

Üye
Var öyle insanlar, hepsi değil tabi ama varlar... Niye sorun ettin ki sen?

Ne bilim daha telefonu cıkmadan laf yapmaya basladılar. Benim arkadaslardan da var öyle.
Telefonu almaya cekiniyorum sırf hava atıyo dicekler diye.

Invoke

Invoke

Üye
Ne bilim daha telefonu cıkmadan laf yapmaya basladılar. Benim arkadaslardan da var öyle.
Telefonu almaya cekiniyorum sırf hava atıyo dicekler diye.

Yok hacı ne alakası var ama öyle insanlar da var yani :D

t730sh

t730sh

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
t730sh

t730sh

Üye
Arkadaslar parmak izi de kesinleşti. Sabirsizlanıyorum valla. Bi an önce satisa ciksada alsam :)son 2 dakika..

fk555897

fk555897

Üye
Bence iyi bir cihaz parası türkiye nedeniyle çok pahalı ama parayı hakeden bir cihaz ve sizce 5 ten daha çok satar mı
5'ten çok satacağı kesin gibi. Çünkü bütün iPhone'lar da S modelleri normal modellerinden çok sattı.

t730sh

t730sh

Üye
ohooo 2o sinde satisa cıkıo ama aralarinde türkiye yok. canli yayın yapsalardı bari

Üst Alt