• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

İPHONE 5S LANSMANINA SAATLER KALDI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
5ten çok satacak çünkü parnak iziyle geliyor :D
ayrıca parayı nereye harcıcanı şaşıran denmez ona parasının kıymetini bilen denir samsungamı para versin insanlar ?

Sony var LG var Nexuslar var... iPhone alınır da yurtdışında alınır. Tabi kişinin parasına göre değişir.

Invoke

Invoke

Üye
Android biraz enteresan tabi iosa göre S4 kasıyor diyen de var, benim gibi 512mblık telefonu olup da idare eden kastırmayan da var. Kullanım farkı biraz daha araştırıp, öğrenmek gerekir.
Z1'in kamerasına da değinirsek gerçekten çok iddalı. Uzunca yazmıştım android bölümünde z1 konusunda. :D
Ama konu dağıldı arkadaşlar, iphone 5S lansmanı demişsiniz, nereye geldik.

Emre3735

Üye
    Konu Sahibi
Genelde ultrapiksel ama nokia da 41mp var diye dalga geçiyor mobile geçtim pmler açılmıyor ondan burdan yazdım
tamam sorun yok abla ultr pixel htc de diye hatırlıyorum sanki xperia z1 mega pixel
kullanıyor ?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Çok merak ediyorum artık 4 çekirdeğe geçecek mi :) Ama bence gerek yok. Adamın 600 mhz işlemcisi Asphalt kaldırıyor :) Stabilizasyonu iyi olsun yeter. Tabi fiyatıda kesin 3000 liranın üzerinde olacak ama yapacak bir şey yok. Parası olan alır :D

Emre3735

Üye
    Konu Sahibi
Android biraz enteresan tabi iosa göre S4 kasıyor diyen de var, benim gibi 512mblık telefonu olup da idare eden kastırmayan da var. Kullanım farkı biraz daha araştırıp, öğrenmek gerekir.
Z1'in kamerasına da değinirsek gerçekten çok iddalı. Uzunca yazmıştım android bölümünde z1 konusunda. :D
Ama konu dağıldı arkadaşlar, iphone 5S lansmanı demişsiniz, nereye geldik.
:D ama iphone hiç kasmaz öyle bişi var işte

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Peki bir şey sorucam size, 5s'in ios7'yi de beraberinde getirmesi gibi bi durum söz konusu olabilir mi sizce?

Emre3735

Üye
    Konu Sahibi
Çok merak ediyorum artık 4 çekirdeğe geçecek mi :) Ama bence gerek yok. Adamın 600 mhz işlemcisi Asphalt kaldırıyor :) Stabilizasyonu iyi olsun yeter. Tabi fiyatıda kesin 3000 liranın üzerinde olacak ama yapacak bir şey yok. Parası olan alır :D
iphone nun farkıda bu

• Beğen
Tepkiler: OnurErtas
OnurErtas

OnurErtas

Üye
Hadi hayırlısı ya bizde fakir işi iPhone 4'lerimizi güncelleriz inşallah :D

Üst Alt