1)Kasıyorduneden verdin pnpa![]()
![]()
s4 alayımmı yazanlara iPhone önerdiğimde kızıyorlar. Alın işte size Samsung kalitesi1)Kasıyordu
2)Donuyordu
3)İnternette 10dk dan fazla gezindikte sonra aşırı derece kasıp, tarayıcı aniden kapanıyordu.
4)Klavye açılmıyordu
5)Telefon bir keresinde kendi kendine kapandı ve yaklasık 1 saat acılmadı
6)Kamera dandik. 13 Mp olmasına ragmen bir htc bir xperia kadar iyi degildi
7)Telefon boşta iken minimum 1.3gb ram harcıyordu
...
...
...
Daha klıma gelmeyen sorunlarda olabilir.

Üste ne kadar vereceksin ki, atıyorum 3500 liraya geldi Türkiyeye üstünü verebilecek gücün var mıBirde servis çalısanlarının bi halttan anladıkları yok.
Servise ilk yolladıgımda gelen cevap: SİM KARTINIZ BİR YILDAN ESKİYSE YENİLEYİN (yeniledim sorun devam etti.)
Servise 2. yolladıgımda gelen cevap: HATTINIZ AVEA İSE SORUNLARIN NEDENİ ODUR.
Servise 3. yolladıgımda gelen cevap: Sorun yok.
Allah'tan serviste tanıdık buldumda bi rapor yazdırıp iade istedim. iphone5s cıktıgında onla değistircek teknosa
Bu arada telefonu s4 cıktıktan 2 gün sonra almıstım ve gecen hafta iade kararı cıktı.
yani aradan ne kadr zaman gecerse gecsn yollayn servise. benim serviste tanıdık cıkmasaydı tüketici haklarına gidecektim.

tanıdık halleder panpaÜste ne kadar vereceksin ki, atıyorum 3500 liraya geldi Türkiyeye üstünü verebilecek gücün var mı![]()
3000 Liradan fazla olmaz (bence)Üste ne kadar vereceksin ki, atıyorum 3500 liraya geldi Türkiyeye üstünü verebilecek gücün var mı![]()
Yok be okadar da değil. Çıkarıp cebinden mi versin adamtanıdık halleder panpa

O zaman hayırlısı olur inşallah3000 Liradan fazla olmaz (bence)
Zaten s4'ü 2.350tl'ye almıstım. e üstüne biraz daha koyarım 5s alırım

O zaman hayırlısı olur inşallah![]()
eywallahBenimde halam geliyo almanya'dan ona getirtirtmek istiyorumda çocukları açar eller diye korkuyorumben yurt dışından hac zamanı getirecem 750 dolar gibi bişi herhalde![]()
kutuyu ilk ben açmak istiyorum 

cumartesi katıldımEmre3735 bu arada, sende neden katılımda sadece cumartesi yazıyor![]()
Benimde halam geliyo almanya'dan ona getirtirtmek istiyorumda çocukları açar eller diye korkuyorumkutuyu ilk ben açmak istiyorum
*okadar iphone etkisine girdim ki. avatarım bile apple![]()

Gerçekten çok açıklayıcı cevap. Teşekkür ederimcumartesi katıldım

bu cumartesi olduğu için 2014 olsa 2013 yazarGerçekten çok açıklayıcı cevap. Teşekkür ederim
Ya ben yıl olarak sordum hani neden yıl yok diye![]()
Haa. tamam ozaman. thanksbu cumartesi olduğu için 2014 olsa 2013 yazar
prob yok ben kaçar allaha emanet olunHaa. tamam ozaman. thanks![]()
Saoll. Sende..prob yok ben kaçar allaha emanet olun