• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

İPHONE 5S LANSMANINA SAATLER KALDI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Bende daha bugün aldım cihazı elime, bundan önce ekranı çizikten gözükmeyen samsung star kullanıyordum :D

t730sh

t730sh

Üye
neden verdin pnpa :D :D
1)Kasıyordu
2)Donuyordu
3)İnternette 10dk dan fazla gezindikte sonra aşırı derece kasıp, tarayıcı aniden kapanıyordu.
4)Klavye açılmıyordu
5)Telefon bir keresinde kendi kendine kapandı ve yaklasık 1 saat acılmadı
6)Kamera dandik. 13 Mp olmasına ragmen bir htc bir xperia kadar iyi degildi
7)Telefon boşta iken minimum 1.3gb ram harcıyordu
...
...
...
Daha klıma gelmeyen sorunlarda olabilir.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
1)Kasıyordu
2)Donuyordu
3)İnternette 10dk dan fazla gezindikte sonra aşırı derece kasıp, tarayıcı aniden kapanıyordu.
4)Klavye açılmıyordu
5)Telefon bir keresinde kendi kendine kapandı ve yaklasık 1 saat acılmadı
6)Kamera dandik. 13 Mp olmasına ragmen bir htc bir xperia kadar iyi degildi
7)Telefon boşta iken minimum 1.3gb ram harcıyordu
...
...
...
Daha klıma gelmeyen sorunlarda olabilir.
s4 alayımmı yazanlara iPhone önerdiğimde kızıyorlar. Alın işte size Samsung kalitesi :)

t730sh

t730sh

Üye
Birde servis çalısanlarının bi halttan anladıkları yok.
Servise ilk yolladıgımda gelen cevap: SİM KARTINIZ BİR YILDAN ESKİYSE YENİLEYİN (yeniledim sorun devam etti.)
Servise 2. yolladıgımda gelen cevap: HATTINIZ AVEA İSE SORUNLARIN NEDENİ ODUR.
Servise 3. yolladıgımda gelen cevap: Sorun yok.

Allah'tan serviste tanıdık buldumda bi rapor yazdırıp iade istedim. iphone5s cıktıgında onla değistircek teknosa

Bu arada telefonu s4 cıktıktan 2 gün sonra almıstım ve gecen hafta iade kararı cıktı.
yani aradan ne kadr zaman gecerse gecsn yollayn servise. benim serviste tanıdık cıkmasaydı tüketici haklarına gidecektim.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Birde servis çalısanlarının bi halttan anladıkları yok.
Servise ilk yolladıgımda gelen cevap: SİM KARTINIZ BİR YILDAN ESKİYSE YENİLEYİN (yeniledim sorun devam etti.)
Servise 2. yolladıgımda gelen cevap: HATTINIZ AVEA İSE SORUNLARIN NEDENİ ODUR.
Servise 3. yolladıgımda gelen cevap: Sorun yok.

Allah'tan serviste tanıdık buldumda bi rapor yazdırıp iade istedim. iphone5s cıktıgında onla değistircek teknosa

Bu arada telefonu s4 cıktıktan 2 gün sonra almıstım ve gecen hafta iade kararı cıktı.
yani aradan ne kadr zaman gecerse gecsn yollayn servise. benim serviste tanıdık cıkmasaydı tüketici haklarına gidecektim.
Üste ne kadar vereceksin ki, atıyorum 3500 liraya geldi Türkiyeye üstünü verebilecek gücün var mı :)

t730sh

t730sh

Üye
Üste ne kadar vereceksin ki, atıyorum 3500 liraya geldi Türkiyeye üstünü verebilecek gücün var mı :)
3000 Liradan fazla olmaz (bence)
Zaten s4'ü 2.350tl'ye almıstım. e üstüne biraz daha koyarım 5s alırım

Emre3735

Üye
    Konu Sahibi
ben yurt dışından hac zamanı getirecem 750 dolar gibi bişi herhalde :D

t730sh

t730sh

Üye
ben yurt dışından hac zamanı getirecem 750 dolar gibi bişi herhalde :D
Benimde halam geliyo almanya'dan ona getirtirtmek istiyorumda çocukları açar eller diye korkuyorum :D kutuyu ilk ben açmak istiyorum :p

*okadar iphone etkisine girdim ki. avatarım bile apple :D

t730sh

t730sh

Üye
Emre3735 bu arada, sende neden katılımda sadece cumartesi yazıyor :D

Emre3735

Üye
    Konu Sahibi
Benimde halam geliyo almanya'dan ona getirtirtmek istiyorumda çocukları açar eller diye korkuyorum :D kutuyu ilk ben açmak istiyorum :p

*okadar iphone etkisine girdim ki. avatarım bile apple :D
:D

Üst Alt