İPhone 5S Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

furkankaya559758

Üye
Merhaba elimde iphone 5 ve 5s spigen touch armor kiliflar var uygun fiyata verecegim beyaz siyah altin lacivert dusunen olursa mesaj atsin
Satış bölümüne konu açarsan daha kolay satarsın. Ayrıca resim ve fiyat eklemen gerekiyor.

mu86

mu86

Üye
İlgilenen olursa ozelden mesaj atabilir
Renk beyaz ,altin , siyah, lacivert.

denisjr

denisjr

Üye
Apple watch 5s için uygun mudur? Nelet yapılabilir?

furkankaya559758

Üye
  • Beğen
Tepkiler: denisjr
maxmaster

maxmaster

Üye
arkadaşlar eski itunes sürümü yani mavi simgeli olan da zilsesi için bilgi ver işlemi yapınca seçenekler aktif ve seçilebilir geliyor ve hiç sıkıntı olmadan zil sesi yapabiliyorduk. ama son güncelleme ile kızaran simgeli itunes gelince bilgi ver diyorum ama bütün ifadeler pasif olarak geliyor seçemiyorum ne yapmam gerekiyor. ????

sLeepLe

sLeepLe

Üye
valla itunes bende sorunlu anlamadım neden öyle müzik video atamıyorum bende alternatif program kullanıyorum

mu86

mu86

Üye
Iphone 5s sipigen slim armor 10 tlden gonderiyorum isteyen olursa ozelden ulassin

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Arkadaşlar, yakında iPhone 5S alacağım. Sizce 16 GB yeterli mi? Yani 16 GB nasıl bir kullanım seklinde yetersiz kalır? Android'ten gececegim icin bilmiyorum. Kısaca iPhone 5S icin hangi hafızalı modeli almalıyım. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Arkadaşlar, yakında iPhone 5S alacağım. Sizce 16 GB yeterli mi? Yani 16 GB nasıl bir kullanım seklinde yetersiz kalır? Android'ten gececegim icin bilmiyorum. Kısaca iPhone 5S icin hangi hafızalı modeli almalıyım. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
Amacına göre değişir. Bende 16 gb kullanıyorum bana yetiyor. Sıkıntı yok ama bazıları çok oyun film müzik vs yüklüyor o zaman daha geniş bir hafıza olması gerek.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Amacına göre değişir. Bende 16 gb kullanıyorum bana yetiyor. Sıkıntı yok ama bazıları çok oyun film müzik vs yüklüyor o zaman daha geniş bir hafıza olması gerek.
Yani genel olarak cok oyun oynamam. Yuklesem en fazla 2-3 oyun yuklerim. Onlarda basit bulmaca oyunleri falan olur. Yani gidip asphalt falan oynamam. Filmleri internetten izler telefona yuklemem. Facebook, twitter, google+(hangouts), instagram, youtube ve Whatsapp falan yogun olarak kullaniyorum. Onun disinda cok muzik dinlerim ama telefonda en fazla yuz tane sarki bulunur. Mesela su an telefonumda 40 muzik var. Onun disinda da cok internete baglanirim. Baska da birsey yapmam. Yeter mi o zaman.Birde ek soru olarak iPhone 5S te belirgin olarak sikayet edilen bir sorun var mı?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Yani genel olarak cok oyun oynamam. Filmleri pc de izlerim. Soyle digelim. Turkiyede cok bilinen neredeyse her sosyal agi kullaniyorum. Whatsapp falan da var. Onun disinda cok muzik dinlerim ama telefonda en fazla yuz tane sarki bulunur. Mesela su an telefonumda 40 muzik var. Onun disinda da cok internete baglanirim. Baska da birsey yapmam. Yeter mi o zaman.
Yeter artar bile bende çok müzik dinlerim artı bir sürü film var telefonda resimler falanda var oyunda var yetiyor yani. Bende instegram, face, whatsapp, twetter bunlar var. Artı tel jb benim gayet memnunum.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Jb
Yeter artar bile bende çok müzik dinlerim artı bir sürü film var telefonda resimler falanda var oyunda var yetiyor yani. Bende instegram, face, whatsapp, twetter bunlar var. Artı tel jb benim gayet memnunum.
Jb yapmam da belirgin olarak sikayet edilen bir sıkıntı var mı? iPhone 5S'te?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Jb
Jb yapmam da belirgin olarak sikayet edilen bir sıkıntı var mı? iPhone 5S'te?
Belirgin bir sıkıntı sadece mail ile ilgili oda iOS 8 ile düzelmiş olabilir. Ben 7.1.2 kullanıyorum muhtemelen senin aldığın zaman iOS 7 ile birlikte gelecektir eğer sıfır alacaksan. Mailleri siliyorsun sonra bakıyorsun silinmemiş. Ama bende 4 tane mail adresi ekli diğer arkadaşlarda da bu sorun olduğunu gördüm. Onun dışında kasma donma hiçbirşey yaşamadım.

Jb yapmanı tavsiye ederim. Garanti dışı kalmaz restore edersin eski haline döner.
Jb kullanırsan her istediğini yaparsın. Kısa yollar bloutooth alış verişi safariden video dosya belge müzik indirme ücretli uygulamaları ücretsiz alma bunun gibi binlerce özellik işte jb olmadan ben açıkçası iPhone kullanmam.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Bakacagim ama son iki yildir hic bluetooth kullanmadim. Dosya belge falan zaten herseyi pc'den indiriyorum. Yine de bakacagım. Yardımci oldugun icin tesekkurler.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bakacagim ama son iki yildir hic bluetooth kullanmadim. Dosya belge falan zaten herseyi pc'den indiriyorum. Yine de bakacagım. Yardımci oldugun icin tesekkurler.
Tamam sen bilirsin ben bu kadar jb tweak kullanıyorum hepsinin ayrı ayrı bir özelliği var. Ama şunu söyleyim jb kullanmaya mecbur kalacaksın eğer düz kullanıcı değilsen.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bende 34 tane uygulama 270 tane müzik 200 küsür de resim var be şu anda 6.2 gb kullanılan 6 gb boş alan var 16 gb senin kullanımına da yeterli olur

osman-tugra

Üye
Arkadaşlar bende iphone 5s var telefonu aldığımda hemen ios 8 e güncelledim telefonda bazı sorunlar var mesela 2g şeceneğini seçince telefon 2g ye geçmiyor servis yok yazıyor seçmediğim zaman da 3g nin iyi çektiği yerlerde gayet normal oluyor ama 3g nin az çektiği yerlerde ise servis yok yazısı çıkıyor sizce sorun ios 8 de mi değil mi bide bu sorunun çözümü var mı ?

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Arkadaşlar bende iphone 5s var telefonu aldığımda hemen ios 8 e güncelledim telefonda bazı sorunlar var mesela 2g şeceneğini seçince telefon 2g ye geçmiyor servis yok yazıyor kullanicim zaman da 3g nin iyi çektiği yerlerde gayet normal oluyor ama 3g nin az çektiği yerlerde ise servis yok yazısı çıkıyor sizce sorun ios 8 de mi değil mi bide bu sorunun çözümü var mı ?
Keşke bu sorunları Apple Forumlarında paylasşmayı akıl etseniz. Hani hep detayları açıklanmayan küçük hata düzeltmeleri var ya. İşte onlar bunlar. Sen Apple Forumlarında paylasırsan, sorun gorulur ve duzeltilir. Ya da baska bir kullanicinin yapmasini beklersin.
Tamam sen bilirsin ben bu kadar jb tweak kullanıyorum hepsinin ayrı ayrı bir özelliği var. Ama şunu söyleyim jb kullanmaya mecbur kalacaksın eğer düz kullanıcı değilsen.
Dediğim gibi ilk kez iphone kullanacagim. Denwyip gorecegiz. Ama mecbur kalmadikca istemiyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt