İPhone 5S Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Heelllloooouuu evribadi

vsamanci

vsamanci

Üye
slm dün aldığım iphone 5s güncelleme olurken ilerlemesi az diye dondu sanarak bir kaç kez wifiyi kapatıp açdım baya bekledikden sonra güncelleme bitti ama telde sorun yok sadece whatsapp facebook instagram gibi şeylerde donma atma gibi şeyler yaşıyorum tel daha yeni ne yapmam lazım sıfırla yükle yapdım işe yaramadı son güncelleme 8.0.2 bilen biri yardım ederse sevinirim

mavicasper1

mavicasper1

Üye
arkadaşlar ıphone 5s ios8.0.2 de telefondan video izleyemiyorum. ne you tube ne de facebook dan. yardımcı olabilecek var mı ?

foreverthe

foreverthe

Üye
arkadaşlar ıphone 5s ios8.0.2 de telefondan video izleyemiyorum. ne you tube ne de facebook dan. yardımcı olabilecek var mı ?
Hocam bu akşam saat 20.00'da yeni güncelleme gelicek 8.1 güncellemesi onda büyük ihtimal düzelir

• Beğen
Tepkiler: mavicasper1
mavicasper1

mavicasper1

Üye
  • Beğen
Tepkiler: rodinatr ve hsynkckygcı@
rodinatr

rodinatr

Üye
8.1 harika olmuş gerçekten ben çok beğendim yüklemeyenler hemen yüklesin 10 numara

• Beğen
Tepkiler: mavicasper1
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yarın okulda bi 2 3 dk ya indiririm :eller:

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
rodinatr

rodinatr

Üye
Çoklu görevden menüye geçerken arada bi kararma oluyodu şimdi hiç bişe kalmamış donma denen şey zaten yok :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bende şimdi güncelledim gerçekten çok güzel olmuş :)Ulan istanbul izleyenler 18.bölümde Hayatinin Cemileyle parkta konuştuğu sahnede hayatinin sözlere dikkat edin aynı şu şekilde :D

Senin bu 8.0.1 sürümün olmadı Cemile eskisi daha iyiydi seni keşke güncellemeyeydik :D

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
0MG90

0MG90

Üye
Nova3 ücretsiz olmuş beyler, haberiniz olsun

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
The SLayeR

The SLayeR

Üye
ah ah.. bi iphone num olamadi :( takas etmek isteyen olursa burdayim :)

mu86

mu86

Üye
Merhaba elimde iphone 5 ve 5s spigen touch armor kiliflar var uygun fiyata verecegim beyaz siyah altin lacivert dusunen olursa mesaj atsin

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Merhaba elimde iphone 5 ve 5s spigen touch armor kiliflar var uygun fiyata verecegim beyaz siyah altin lacivert dusunen olursa mesaj atsin
dostum fiyat ve görsel gönderirmisin

Takipçi Satın Al

Üst Alt